Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Cevaplar için teşekkürler. Bazi insanlar topukluyla da çok rahat görünüyor gerçekten. Ama illa ki yoruyodur. Şık da görünmüyor değil ama. Düz ayakkabı ile ayni şiklik olur mu?
benimde ayaklarım taraklı aşırı sıkıntı yaşıyorum ama stajda sürekli giyiyorum önümüzdeki yıl çalışmaya başladığımda da sürekli giymem gerekliymiş gibi hissediyorum
topuklu ayakkabı muhteşem bir şey, evet rahatsız oldukça ama tabana jel veya tabanlık konulunca biraz daha rahat oluyor, topuklu ayakkabı giyildiğinde bir anda kişinin bütün havası değişiyor, üzerinde düzgün yürünebilecek makul bir topuk her zaman iyidir.
Çok şık dolgu topuklar var onları deneyin çok rahat ediceksiniz özellikle ben biraz kiloluyum topuk yamulması gibi şeyler olmuyor. Bende dolgu topuk bir hastalık ve çok beğenerek giyiyorum