- 24 Haziran 2010
- 672
- 3
- 30
kızlarr bende sızın gıbıydım bankada calısıyodum gıymek zorundaydım hergun evın ıcınde gıydım ayagım alısana kadar ve sımdı cok rahat gıyıyorum sızde terlık yerıne topuklu ayakkabı gıyın:teselli::teselli::teselli::teselli:
Kaliteli olunca hic sorun olmuyor, dügünümde giydigim topuklu epey yüksekti 5dk oturmadan oynadimne agri oldu ne sizi. Giyemeyenler minik topuklarla baslasinlar zamanla alisiliyor.
Bilgiler çok güzel Sağol. ..Boyum kısa ve erkek arkadaşım da uzun boylu olduğu için üç yıl önce filan giymeye başladım topuklu ayakkabı. ılk başlarda çok zor geliyordu,özellikle işe gidip gelirken. Yanımda yedek ayakkabı taşıyordum bende. Hatta işyerinde masamın kenarında yedek düz ayakkabılarım dururdu ne olur ne olmaz diye kaydirigubbakcemile3 Üç senedir Hotiç ve Nine West ağırlıklı olmak üzere birçok topuklu ayakkabı tecrübem oldu. Topuklu ayakkabı alırken ayakkabının ön kısmının da yüksek olmasına dikkat edin. Aksi takdirde eğer ayakkabının altı ince ise parmaklarınız ve kemikleriniz çok ağrır yürümekte zorluk çekersiniz. Nine West şık ayakkabılar üretiyor fakat topuklu ayakkabıda rahatlık derseniz kesinlikle hotiç derim ben. Yeni başlayan arkadaşlara da tavsiye ederim. Çok yüksek topuklarla başlamayın,ayakkabınızın altı çok ince olmasın platform gibi olsun. Mümkünse dolgu topukla başlayın. Onun üzerinde durmaya alıştığınız zaman normal topuğa geçersiniz. Yaz da geliyor bir sürü dolgu topuklu ayakkabılar vitrinlerde şu anda. Bir de tüm ayakkabılarda olduğu gibi topuklu ayakkabıda da bilinen markaları tercih edin. Fiyatların ucuzluğuna ve ayakkabının şıklığına aldanmayın çünkü ortopedik hasarlar kolay kolay düzeltilemiyor Allah korusun ayağınızın şeklini bozarsınız. Bir süre yanınızda yedek düz bir ayakkabı taşıyın bazen dayanılmaz olabiliyor çünkü alışana kadar. Ben üç senedir tüm ayakkabılarımı topuklu alıyorum ve artık düz ayakkabıyla topukluyla yürüdüğüm kadar rahat yürüyemiyorum sanırım herşey alışmakla ilgili. Biraz uzun oldu ama yardımcı olmuşumdur umarım.
Dolgu topuk da cesidine gore rahat ya da degil ya bilmiyotum ya da benden kaynakli. Zarif olan dolgu topuklar yine rahat gelmiyor bnaKesinlikle dolgu topuğu denemelisin en yüksek şık görünümleri bile rahatlık sağlıyor