Topuklu ayakkabı sorunu

slm kızlar.başlıktada belirttiğim gibi sorunum topuklu.çok seviyorum topuklu ayakkabıları.ama giyemiyorum düğüne felan giderken zorlada olsa giyiyorm ama ya ayağımı vuruyor ya tabanlarım ağrıyor yada ayaklarım burkuluyor.alışık değil ayaklarım topuklu giymeye hep spor ayakkabı giydim.ama ben topuklu ayakkabı giymek istiyorum :KK5::KK5::KK5::KK5::KK5::KK5:görüyorum dar paçalı kotların altında falan içim gidiyor 3 cm likte olsa giyemiyorum offff.nasıl bi kolaylık bulabilrim şu ayaklarıma.evdede 4-5 tane sopuklu ayakkabılarım var gözüm kalıo alıyorum ama tabiki giyemiyorummmm:KK5::KK5::KK5::KK5::KK5::KK5::KK5::KK5::KK5:

Arkadaşım bende de aynı durum vardı..ayak pedi aldım..gayet rahat...ayakabı tabanına yerleştiriyrsn sorun falan kalmıyor..çeşitli olanları da var...ayakkabı topuğa vuruyorsa ayrı model...önler vuruyorsa ayrı..araştır bul bence..

Arkadaşım bende de aynı durum vardı..ayak pedi aldım..gayet rahat...ayakabı tabanına yerleştiriyrsn sorun falan kalmıyor..çeşitli olanları da var...ayakkabı topuğa vuruyorsa ayrı model...önler vuruyorsa ayrı..araştır bul bence..

sağol cnm buda çok faydalı oldu bu pedlerede bakarımmm