topuklu ayakkabı giymeye nasıl alışırım?

Ben dugun vs ozel gunlerde mekanin kapisina kadar normal ayakkabimla geliyorum kapida hop topukluyu geciriyorum ayagima boylelikle yolda mahvolmuyo ayaklarim. Cikista da normal ayakkabimi giyiyorum direk.

burnu kapali ya da opucuk burun daha rahat bence denge sagliyo. ön kismi komple acik bantli topuklu pek tercih etmem. Platform topuk en rahati.

Bi de her firsatta oturun kizlaaar hatta masa altinda çaktırmadan cikartin ayakkabilari dinlendiriyor :)

Bende aksine düz ayakkabıyla rahat edemiyorum, paletle yürürcesine rahatsız ediyor beni. Ayaklarım olduğundan büyük görünüyor, saklama ihtiyacı duyuyorum. Önceki yorumlarda da söylendiği gibi ayağın şekil alması gerek. :)

:KK70: topuksuz olurmu bende düz giydigimde butün kiyafetim berbat oluyor sanki :KK70: anca markete giderim sporla falan.
En iyisi evde giyin alistirin kendinizi.. giye giye alisiyo insan.. birde alisirken cok asiriya kacmayin yavas yavas..:) sonra sizde topuksuz iyi hissetmeyeceksiniz.

Dolgu topuk da cesidine gore rahat ya da degil ya bilmiyotum ya da benden kaynakli. Zarif olan dolgu topuklar yine rahat gelmiyor bna :KK43: spor ayakkabisinin ortopedikligi bayagi iyi :KK70:

Ben çok yüksek ve zarifleri bile rahatlıkla gyebiliyorum kişiden kişiye değişir ama kilo problemi olan kişilere tavsiye edrim

Ben sadece dolgu topuk kullanıyorum sivri çok rahatsız ve düşüp ölürüm diye giymiom

Aslında topukluyla aram şöyle böyle, aman ben nediyorum,
ayaklarım taraklı elimden gelse ayakkabı giymem inanın,
Bu yüzden her defasında 1 numara büyük ayakkabı alıyorum,
ayaklarımda büyük oluyor mu size bebek mezarı misali ,
of of ne çektin bu ayaakabılardan diye düşün dur sonra:KK61:

Bana kolaylik saglayan biseyi sizlerlede paylasmak istedim. Benim topukluyla problemim bacaklarimi agritmasiydi. Yani ayaklarimin rahatligi rahatsizligi degildi sorun ayak tabanim veya ayagim degilde diz altim ve baldirlarim agrirdi yurudukce ve cikartir atardim surekli. Ama son zamanlarda balerinlerin bacak guzelligine takip internette balerinlerin yaptigi ayak egzersizlerini baya bi yaptim ve dizimin alt arkasindaki kasimi bi hayli calistirdim, (hatta ayagimi balerinler gibi uzatinca baya belirgin oluyor artik) gecen gun platform topuklu botlarimla butun gun gezdim, o kadar ki heryere yuruyerek giden erkek arkadasim isyan etti yurumekten ben hala rahat rahat geziyordum! :KK73:
Evde parmak ucunuzda gezmeye calisin bence hatta yatarken bile ayaginizi balerinler gibi uzatip oyle tutun birakin 10ar saniye set halinde o kasin kasildigini hissedeceksiniz zaten, topuklu giydigimizde de ayagimizin bu sekle girip bu kasi zorladigini dusunursek yeni baslayacaklar icin cok mantikli bir yontem bence, topuklu ayakkabidan once bir nevi o kasi calistirip guclendirmis oluyoruz vee sonuc; agrimayan bacaklar!! :21:

selam kızlar,

topuklu ayakkabı giyemiyorum yaaaboshayallersmile
giymek istiyorum ama giyemiyorum. normal günlük yaşamımda zaten giyemiyorum da bi düğüne ne bilim bi davete gittiğimdede giyemiyorum..( yanımda ayakkabı götürüyorum )

en fazla 1 saat giyemiyorum ki topuklu ayakkabıları çok yüksek topuklu ve ince topuklu almam normalde ama yinede giyemiyorum...

mesleğimden dolayı ( muhasebeciyim ) kumaş pantolonun altına veya klasik bir eteğin altına topuklu giymek gerekiyor.

bu konuda bana yardımcı olursanız çok sevinirim yaaa evde bazen giyip dolaşıyorum ama ondada hemen çıkarıyorum senağlamasenağlama

tam bir topuklu ayakkabı giyme özürlüyüm yanii boshayallersmileboshayallersmileboshayallersmile
canım topuklu ayakkabılarım dolap bekliyorlar yaaa :çok üzgünüm::çok üzgünüm:

giymeye nasıl alışabilirim tavsiyelerinizi bekliyorummmma.s.a.s.a.s.a.s.
aynen sizin gibiydim sonra hostes olunca eğitim,iş hep topuklu giymek zorunda kaldım. şimdi gayet rahat giyiyorum ama bu seferde ayak altında aşırı ağrı oldu, doktor günlük hayatta giyme dedi. artık haftada 1-2 kere giyiyorum ama alışmakla ilgili ve alışabilirsin.

aynen sizin gibiydim sonra hostes olunca eğitim,iş hep topuklu giymek zorunda kaldım. şimdi gayet rahat giyiyorum ama bu seferde ayak altında aşırı ağrı oldu, doktor günlük hayatta giyme dedi. artık haftada 1-2 kere giyiyorum ama alışmakla ilgili ve alışabilirsin.

bu konuyu 2010 da açmışım yıl oldu 2018 hala giyemiyorum.düz ayakkabıya alıştığın zaman topukluya alışmak zor ya :110:
ama düğüne felan gittiğim zaman yada toplum içinde özel biyere giyiyorum ama anca 2 saat sonra çıkarıp düz ayakkabılarımı giyiyorum :KK48::KK48: ee tabi hostes olunca mecbur alışmak zorundasın :))

ama yolda yürürken rahat yürümek gibisi varmı yaa:KK49::KK49:

X