topuklu ayakkabı giymeye nasıl alışırım?

Ya canm evet ben çok zorlanıyordum gerçekten laf olsun diye söylemiyorum bırak yürümeyi ayakta bile duramıyordum.çok değil günde 1-2 saat topukluyla dur o kadar alışıyorsunki sana spor ayakkabı gibi geliyor. Ayağına ne giyersen ayak onun şeklini alıyor ona alışıyor zaten önemli olan senin sabırlı olman ilk gün ayağın çok ağrır düşersin falan ama 1 ay sonraa tıkır tıkır yürürsün emin ol.

inşallah yaa valla giymek gerekiyo bazen hep düz taban ayakkabı olmuyo malesef ...
alışmam lazım yani illaki :KK43:(

topuklu ayakkabı giymekte zorlanıyorsanız başlangıcı size destek verecek ayakkabılardan başlamalısınız
yani bilekten bağlamalı gibi bunlar örnek olabilir

IMG]http://img326.yukle.tc/images/6807ayakkabi2.jpg[/IMG][/URL]

bu tip kalın topukluda olabilir

URL=http://www.yukle.tc]
6855ayakkabi_6.jpg
[/URL]

ama asla bu tip bir topuklu ayakkabı ile başlamayın

teşekkür ederim verdiğin örnekler içinkaydirigubbakcemile5

evet zaten ilk başta ince topuklu ayakkabıyı tavsiye etmiyorlar.
bende kalın topuklu giyiyorum. ( evde )

Valla ben o kadar alıştım ki inanmayacaksınız ama artık düz ayakkabıyla o kadar rahat edemiyorum nerdeyse kaydirigubbakcemile3 Birazcık sabredip acıya katlanırsanız bir süre sonra daha rahat giyebildiğinizi göreceksiniz. Giyilen kıyafete de ayrı bir hava katıyor pantolonun altına bile giyilse şık birşey giymiş imajı yaratıyor o yüzden ben bayılıyorum topuklu ayakkabılara.

ben tam bi topuklu delisiyim :asigim: moralim bozuksa babet giyer giderim işe ,onun dışında hep topruklu..platform tavsiye ederim yürümesi daha kolay, hem de daha rahat...

bunun kiloylada alakası var sanırım ya ben biraz tombişim ama çok değil :))
kilolu olunca daha mı zor oluyo giymek ???

canLarıımmm bende fazla topuklu hiç giymedimm ilk kez giyicemm baya da topklu yani

evde alıştırma yapmak gerçekten çözüm oluyoorr ..

ben giyip dolaştım babannemin en önemli söylediği söz şöyle olduu ..

''topklu ayakkabı giydiğinde daha zarif yürümen gerektiği için hantal yürümeyi bırak..
topuklara çok basmadan spor ayakkabı da giydiğin giibi basmaa !
spor ayakkabında yürürken nasıl önce topuğu sonra ayak uçlarını yere değdiriyorsun.. ama bunda topuğa yüklenmeden daha çok ayağının uçlarına basarak yüriceksinn '' dedi kızLar..

deenedim evde 2 gün dolaştımm ve sonuç mükemmel bende zarif ve nazik yürüyebiliyorum artıkk ..

umarım sizde başarabilirsiniizz .. :))

benım bas trnagımda batık var..o rahat etsın gerısı onemlı deıl ama uzayınca batıyor hıcbıse gıyemıyorum..yuksek ayakkabı deıl ortopedısı kötu ayakkabı rahatsz eder..on kısmındada platformu ne ıste ona dıkat edın orasıda topuklu yanı yuksek olsun daha guzel oluo..

aaa valla ayni ben kaydirigubbakcemile3
yeminle bende dügüne dernege nereye gitsem yanimda düz taban ayakkabi götürürüm
topukluyla zar zor yürüyorum ve ayaklarim aksamina mahvoluyorrrrrrrrrrrr.cok agriyor.
Simdi bi ayakkabi aldim topugu cok yüksek degil ama önce ona alismaya caliscam. sonrada daha yüksek topuklusunu alcam ama gercekten KALITE cok önemli.
topuksuz ayakkabi kalitesiz oldummu, o dahada agri yapiyor

buna bizim yapabiliceğimiz bişi yok ki ama arkadaşım o dna nda olacak bi defakaydirigubbakcemile3benim gibi çocukken bile koca koca topuklularla oynardım şimdi süper yürüyorum valla çok iltifat aldım bu konuda arkadaşlarımdan heheyt:teytey:

topuklu giymeye ilk , ayağınızı tamamen saran , kaldırması kolay ve hafif ayakkabılarla başlarsanız daha rahat edersiniz canlarım, özellikle hafif olmasına dikkat etmelisiniz , kışın topuklu botlarla ya da yazın dolgu topuk bilkten bağlı ayakkabılar sizi rahat ettirebilir opuyorumnanaktan,
desteksiz , ince topuklular zaten bi süre sonra farkı göreceksiniz ve onlarda da rahat etmeye başlatacaksınız , biraz öğrenmek gerekiyor ve ince topuklu giyeceseniz platformlu olmasına dikkat edin hiç ağrıtmaz ve tüm ayak aynı hizada durduğu için ön tarafa yülenme yapmaz ..şutarafagitti
ben topuksuz ayakkabı giyemiorm , heleki babet alsanaalsanasmile belimi çok ağrıtıyor ve kendimi dünya da emanetmişim gibi hissediyorum kaydirigubbakcemile3

4926548_3.jpg

her gün 1 saat giyerek alıştırabilirsiniz canlar...yavaş yavaş süreyi arttırın..rahat ve kaliteli çok yüksek olmayan ayakkabılar alın..sonradan isterseniz yükseğe geçersiniz...

evet minicim bu gösterdigin ayakkabilarla baslamak cok uygun gibi gözüküyor
hafif duruyorlar ve dolgu topuk, normal topuktan daha kolay yürünüyor
:) tavsiyelerinize bende uycammmmmmm

evet hayatım , ayakkabı ne kadar hafifse okadar rahattır ve ayağı ne kadar sararsa , spor ayakkabı bile olsa ağırsa ayağı ağrıtır , bu noktada dikkatli olursanız bir problem olmaz zemuszemus

Merhaba arkadaşlar;Topuklu ayakkabı mı dediniz ? Topuklu ayakkabıların hastasıyım ,giydiğim ayakkabının topuğu ne kadar yüksekse bi okadar rahat yürürüm.

hazır topuklu ayakkabı almayın güvendiğiniz bir yerde yaptırın kesinlikle daha rahat oluyormuş onlar :KK66:

çok rahat dolgu topuk olursa gene iyi oluyo da normal bi topuklu ayakkabı hayatta giyemem aslaa canıma yazık yaa zaten çok da sevmem ama dolgu topuk seviyorum ya da hafif bi topuk olursa onu da giyerim

X