• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Toptan kıyafet alıp satma

Suedad

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2018
7
2
1
29
Bayanlar ben bir is kurmak istiyorum. Aranizda hic toptan kiyafet alip instagramda falan satan var mi ? Bilgisi tecrubesi olan yazabilir mi lutfen

Bir arkadaşım girişmişti o işe. Yapamadı. Takipçi falan satın almak lazım çok kişiye ulaşabilmek ve satış ihtimalini artırmak için. Ayrıca fotoğraflama işini iyi becermek lazım.

Bence ilk etapta kiyafet buyuk risk .Her gun yeni bir sey moda oluyor .Insanlar ne populerse ona yoneliyor .Madem boyle bir ise baslayacaksiniz .Kendinize bir kategori seçip sınırlama yapın. Pijama ,gomlek vs .Altindan kalkabilirseniz kategori eklersiniz .

Bayanlar ben bir is kurmak istiyorum. Aranizda hic toptan kiyafet alip instagramda falan satan var mi ? Bilgisi tecrubesi olan yazabilir mi lutfen
Daha önce yaptım hatta ilk zamanlarıydı tam kurtlar sofrası tam olarak hangi konuda bilgi istiyorsunuz genel bilgi sayfalarca yaz yaz bitmez çok ince noktası var

Kiyafet bencede riskli.. pasta borek yap daha cok kazanirsin bence..

Şu an kapan kaptı oraları, belli başlı kişiler isim yaptılar falan. Zor bence, kıyafetleri seçmesi, fotoğraflaması, insanlara göndermesi... Kimi insan sipariş veriyor, kargoladığında almıyor, kargo parası ödediğinle kalıyorsun gibi gibi. Vergilendirme gelecekti geldi mi bilmiyorum. Ben olsam bulaşmazdım.

merhabalar,
bende instagramdan pijama satmak istiyorum manisada oturuyorum bursa veya istanbulda bildiğiniz toptancı var mı

Back
X