- 10 Temmuz 2016
- 890
- 6.695
- 68
- Konu Sahibi Baharyagmuru35
-
İnsanların çocuk yap demesi emreder gibi en sinirime dokunan şey oldu. Kendi evlenip üçüncü ay çocuk yapmış. Çocuk uyumuyor diyo gece uyuyor mu diyorum yok diyo gündüz diyorum yok diyo yaramaz mı diyorum felaket diyo. Ablamın da var hergün şiksyet ediyor kafayı yiyorum diyor. sonra çocuk yap sende diyorlar. Niye yapayım ben de kafayı yemek için mi? Ayrıca kimseyi ilgilendirmez. 23 yaşındayım 3 yıl olacak kasımda evleneli hala düşünmüyorum. Eşim istiyor da bn istemiyorum. Anne olmak için erken olduğunu düşünüyorum. Anne olmak için hazır değilim. İnsanlar hem yap diyo hm de çok fena zor diyolar neyin derdindeler anlamıyorum. İyice soğudum çocuklardan.. Ya hiç bi zmn anne olmak istemezsem? Hiç demiyorum birgün diyorum ama o birgün şimdi değil gelince hissedeer miyim ki?
Çocuk demek benim için şuan sadece gece gündüz uykusuzluk yorgunluk olumsuzluk, azalan cinsellik, azalan ilişki vs.
Geçen instagram da aşk doktoru mehmet çoşkundeniz canlı yayın yaptı ona sorular sordum evlilği çocuk olumsuz etkiler mi dedim evet dedi. Açıkladı.. Şimdi hiç istemiyorum.
Şuan çok saçma gelicek ama bende aynı dusunuyordum. Ne acelesi var ben hazır değilim , evliliğin tadını çıkaralım ben çocuk sevmiyorum, olmazsa üzülmem vs vs smdi 2bck senedir istiyorum ve düşük yaptım ve her regl döneminde ay ortasında bebek resimlerinde vs çılgınlar gibi ağlıyorum.
İlk hamile kaldigimda "çocuk kabul edilmiş dua "dir sözünü duyunca benim öyle bir duam olmadı diye düşündüm. Cinsiyetini öğrenmeye gittiğimizde kalp atışının olmadığını öğrendim ve psikolojik olarak yıkıldım ve hala toparlayamiyorum.. bı hamilelik testi bile yapsaniz içinizi ısıtan o heyecan bile yetiyor insanın kendini hazır hissetmesine.. ve smdi okadar gec kaldıgimi hissediyorum ki...
Ben de bir kaç hafta çocuklu evde kaldım. Ben de artık uzun bir süre istemiyorum. Bütün hevesim geçti. Üstelik 29 yaşındayım ve büyük ihtimal istesek bile olursa tedaviyle olacak çocuğum. Neymiş o öyle yaa... Ben öyle o kucağımda uyurken ben bilgisayar başında durmaya ya da kitap okumaya devam edebilirim sanıyordum. Sadece sevmesini yeni giysiler almasını falan hayal ediyodum. Bana ne gider kendime alırım giysi, geçer alış veriş isteğim. Kendi çocuğun olunca seversin diyorlar ama bilemiyorum...İnsanların çocuk yap demesi emreder gibi en sinirime dokunan şey oldu. Kendi evlenip üçüncü ay çocuk yapmış. Çocuk uyumuyor diyo gece uyuyor mu diyorum yok diyo gündüz diyorum yok diyo yaramaz mı diyorum felaket diyo. Ablamın da var hergün şiksyet ediyor kafayı yiyorum diyor. sonra çocuk yap sende diyorlar. Niye yapayım ben de kafayı yemek için mi? Ayrıca kimseyi ilgilendirmez. 23 yaşındayım 3 yıl olacak kasımda evleneli hala düşünmüyorum. Eşim istiyor da bn istemiyorum. Anne olmak için erken olduğunu düşünüyorum. Anne olmak için hazır değilim. İnsanlar hem yap diyo hm de çok fena zor diyolar neyin derdindeler anlamıyorum. İyice soğudum çocuklardan.. Ya hiç bi zmn anne olmak istemezsem? Hiç demiyorum birgün diyorum ama o birgün şimdi değil gelince hissedeer miyim ki?
Çocuk demek benim için şuan sadece gece gündüz uykusuzluk yorgunluk olumsuzluk, azalan cinsellik, azalan ilişki vs.
Geçen instagram da aşk doktoru mehmet çoşkundeniz canlı yayın yaptı ona sorular sordum evlilği çocuk olumsuz etkiler mi dedim evet dedi. Açıkladı.. Şimdi hiç istemiyorum.
Hem şikayet edip hem sen de yap diyolar. Yap da sen de gör gününü der gibi aynı
Ben de bir kaç hafta çocuklu evde kaldım. Ben de artık uzun bir süre istemiyorum. Bütün hevesim geçti. Üstelik 29 yaşındayım ve büyük ihtimal istesek bile olursa tedaviyle olacak çocuğum. Neymiş o öyle yaa... Ben öyle o kucağımda uyurken ben bilgisayar başında durmaya ya da kitap okumaya devam edebilirim sanıyordum. Sadece sevmesini yeni giysiler almasını falan hayal ediyodum. Bana ne gider kendime alırım giysi, geçer alış veriş isteğim. Kendi çocuğun olunca seversin diyorlar ama bilemiyorum...
Sen ise zaten daha çok küçüksün. Boş ver bekle. Ya hiç istemezsem diye korkma. Kadınız zaten ara ara hormonlar zorluyor. Bir ara zorlar seni de istemeye başlasın hiç farketmeden. Ya da istemezsin ne olacak? Sanki padişah soyu muyuz da illa ürememiz lazım? Yaşlanınca ne yapacaksın falan diyorlar. Sanki garantisi var yaptığım çocuğun yaşlanınca bana bakacağının. Benim çocuğum olacaksa o, parası neyse verir bakıcı tutar kesin. Yüzünü zor görürüm. Hem yaşlanınca fayda sağlasın diye hiç çocuk yapılır mı? Bencilce. Sonra gıcık kv oluyorlar işte çocuğu menfaat için yapınca.
Çocuk olunca şu an yaşadığın hayat tamamen bitiyor. Bambaşka yepyeni bir hayat oluyor. O hayat çooook daha güzel de olabilir şimdikinden, çoooook daha kötü de. Ben çok mutluyum şimdi. Hiç riske atasım da yok. Hele vücut değişimi, cinsellikteki sıkıntılar, riskler falan iyice soğutuyor zaten.
Ben şuan intgram da doğum fotoğrafı paylaşan doktorların fotolarina :) bebek bezi reklamlarına bundan sonra dikkat edicem :) alt temizleme olayı bana zor geldiği için dikkat etmedim sanırımBen bebek bezi reklamlarında ağlardım yaaa
İnsanların çocuk yap demesi emreder gibi en sinirime dokunan şey oldu. Kendi evlenip üçüncü ay çocuk yapmış. Çocuk uyumuyor diyo gece uyuyor mu diyorum yok diyo gündüz diyorum yok diyo yaramaz mı diyorum felaket diyo. Ablamın da var hergün şiksyet ediyor kafayı yiyorum diyor. sonra çocuk yap sende diyorlar. Niye yapayım ben de kafayı yemek için mi? Ayrıca kimseyi ilgilendirmez. 23 yaşındayım 3 yıl olacak kasımda evleneli hala düşünmüyorum. Eşim istiyor da bn istemiyorum. Anne olmak için erken olduğunu düşünüyorum. Anne olmak için hazır değilim. İnsanlar hem yap diyo hm de çok fena zor diyolar neyin derdindeler anlamıyorum. İyice soğudum çocuklardan.. Ya hiç bi zmn anne olmak istemezsem? Hiç demiyorum birgün diyorum ama o birgün şimdi değil gelince hissedeer miyim ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?