Toplanın kızlar yine ben

Deliye dönsün ne olacak kimin umurunda ya eşya taşımakta ne var nakliye 2 saatte hallediyor adam sizi gözden çıkarmış boşuyor deliye döner diyorsunuz nasıl sindirmişler sizi ya da siz hep böyle biri miydiniz ne kadar eminsiniz parası kalmayacağından dükkanın kaça satılacağınıdan böyle .sizde mi kontrolü adamın hesaplarının hayır tahminen hayır

Adamın senden sonra sığıntı olarak yaşaması mı şimdi senin derdin? Madem para istemiyorsun sana ne nasıl yaşayacağından. Boşan da kendi hayatına bak artık. Elalemin derdi seni neden geriyor. Elalem o adam artık

Allah aşkına diğer Üyenin hikayesi ne ve sonra ne oldu

Beş kuruş almadan boşandı. Sonra adam tekrar evlenmedi doğal olarak.
Adamı biri alacak korkusuyla "2 defa boşanmış adamla evlenir miydiniz" başlıklı 4267385. konusunu açmakla meşguldü en son.
Sonra fake çıkıp çıkmadığını hatırlamıyorum ama özetle böyle.

Konu sahibi de adama nafaka öderken bulacak kendini bu gidişle

adam öyle bir plan yaptı ki yemin ederim kadınlığımdan utandım ben boşanırken elim cebimde bir çocukla bide borçlu kaldım bu kadar uyanık olsaydım keşke.
Bazı kadınlar da erkekler de boşanırken öyle plan yapıyorlar ki valla hepsi bir araya gelip strateji yapsalar tüm memleketi kendilerine borçlu çıkarırlar

Yıllar yıllar evvel ki hafızam yanıltmıyorsa nereden baksanız 20 yıl olmuştur, bir tanıdık akşam üzeri kahve içmeye çağırmıştı, başka bir kadın daha gelmiş akıl danışmak biraz da dertleşmek istemiş, boşanmak üzere olduğu kocasının planını ağzım açık dinlemiştim.
Kadının eşi malı mülkü olan bir eli yağda bir eli balda varlıklı bir adammış, evliyken eşinden de sakınmamış gayet rahat konforlu bir hayatları olmuş, aldatma mı şiddet mi ikisi birden mi net hatırlamıyorum ama bir şeyler oluyor kadın boşanmaya karar veriyor, 2 tanede çocukları vardı, adam işi önceden uyanmış herhalde, tüm mal varlığını önce 3. şahıslara satış yapıyor sonra ailesi satın alıyor, adamın varlıklı olduğunu bırakın, çalıştığını bile ispat edemiyordu kadın, nasıl ispat edemiyorsunuz diye sormuştum kadına, yani araba ev satılırken illa takip edilebilir bir para transferi olur, adamın çalıştığına dair Bağkur sgk bir şey olur, adam paraları elden aldım kumarda kaybettim depresyona girdim çalışmıyorum diyormuş, galiba bu ifadeyi mahkemede vermiş tam da hatırlamıyorum
Ama kadın hakkını aramak için kapısına gidince daha çok sürünürsün bu kapılarda sana zırnık yok bir şey de ispat edemezsin diyormuş, minareyi çalan kılıfı da hazırlıyor.

Bir tanıdık da 2 ay evli kaldığı adamdan öyle yüklü tazminatla nafaka aldı ki şaşırmıştık ama onun yengesi vaktiyle ünlü birine karşı avukatlık yapmış çok dişli fena bir hatundu.

İşini bilen dişli avukat lazım boşanma davalarında.

ayy filmlere bak benim beynim asla böyle çalışmıyor
hayatta aklıma gelmez gelmedi de zaten ben kurtulma derdine düşmüştüm. ama yanlış yaptım şuan çok pişmanım, keşke bende filmler çevirseydim elindeki herşeyi alsaydım donuna kadar.

Valla Jameya bizim ülkede erkek her türlü ekmeğini bulur da kadınlar uyanık olmak zorunda, elbette kimse bir gün boşanırım diyerek evlenmiyor ama kadınların kenarda kendilerine ait birikimleri olmak zorunda, öyle hikayeler gördüm veya duydum ki yok artık diyorsun, hadi kadınlara acımıyorlar çocuklarını da gözleri görmüyor adamların.

Adamlar 50 yıl aynı yastığa baş koydukları kadınlara bile acımıyor, genç kadınlar saf olmasınlar çalışsınlar para biriktirsinler, al kocacım bu maaş kartım bu da banka hesabım deyip tüm varlıklarını adamlara teslim etmesinler, hele hele adamları baba evlerine iç güveyi alıp yayılıp yatmalarına hiç izin vermesinler, bunlar kuzuyken kurda dönüp hatun parasıyla havalanıyor eşlerini beğenmiyorlar sonra

kesinlikle katılıyorum önceden olsa böyle düşünmüyordum ama yaşadığım zorluklardan sonra kesinlikle böyle düşünüyorum. hatta kardeşim çok paragöz oldun demeye başladı ama bir çocuk varken cidden herşey çok başkaymış en dibine kadar yaşadım o yokluğu. çok uyanık olmak lazım. kadın her zaman çalışmalı para birilktirmeli. burada bazı kadınlara inanılmaz şaşırıyorum evi kendileri geçindiriyorlar, özellikle bugün bir konuda bir kadın yazmış, eşimin geliri düşük evi ben geçindiriyorum ama çok mutluyuz. bence bu mümkün değil kesinlikle.

Valla adam bu kadın onu boşasın diye bence çabaladı. Bu uyanıklığı da yapmasına gerek yoktu. Afedersiniz inşallah banlamazsınız da kadın enayi gibi davrandıkça bu sefer adam bu uyanıklığı yapmazsa kendini enayi hissedecekti ve böyle oldu bence.

Bu zamanda bir de çocukluysan paralı olmak zorundasınız bu paragözlük değil bence, sana çocuğuna gani gani yetecek paran vardır ama hala para dersin o zaman paragöz denir de, sen kendini çocuğunu ancak döndürüyorsun, çocukların giyimi yemesi içmesi sosyal aktiviteleri okulları servisleri vs derken günümüz şartlarında çok ciddi paralar harcanıyor, ev dükkan kiraysa zaten yandın gittin, açlık sınırı 20 bin yoksulluk sınırı 70 bin, çocuklu bekar kaç kadın 70 bin lira maaşla çalışabiliyor?

İyi ahlaklı erkekleri tenzih ederim fakat günümüzde de evlenen erkekler pek de sağlam pabuç değiller, elleri işte gözleri oynaşta, bunların parasını çatır çatır alıp çoluk çocuk için biriktirmeli, hoca olsam sorumsuz kocanın parasına el koymak mübahtır haktır derdim

Kiroşum iki aya şutingensin işte, tertemiz, senin motivasyonluk halin mi kalmış Allasen?

Sen fake değilsen bnde bir şey bilmiyorum. Eğlenmeye gelmişsin uyduruktan konu da bulmuşsun

Bnce konu fake

Bnce konu fake

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…