Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bayrmdn once bır test yaparm bende erken gebelk testınde adetten bı ıkı gun once cıkıyorYok bende bı fark henuz belkı olmamıstır bılemıyorm
İnşallah deneyip haber veririmBı dene baklm olmzsa bı kan ver canım ya net kesin sonuç olsun
Benim de 6nisan yumurtmala geçen cumadan beri bel ağrım var bugün de göğüslerim acayip şişmiş sütyen rahatsız etti o derece beklemedeyizBel ağrısı gogus
İnşallah canım ya benim bata 9gün var olursa hepimize çifte bayram olacakİnşallah tutunur bebeisler
O zaman test yap cnm varsa cikar bende beklemedeyim yarin adetimin olmasi lazim gogus agrim var akintim var birde cok halsiz hissediyorum kendimi baska belirtim yokAdetin ortasinda dediysem yani şey adete 8 gün vardı o gün karnım çok ağrıdı akşam lavaboya gittim kanama oldu sonra kahverengi dönüştü daha da kanama olmadı şuan 3 günüm geçti
Bende göğüs ağrısı yok acaba hamile değil miyim orucluydum test yaptım negatif çıktı acaba aç karnına yapmasa mıydım adetime 3 gün geçti 4 güne girecem Allah'ın izniyleO zaman test yap cnm varsa cikar bende beklemedeyim yarin adetimin olmasi lazim gogus agrim var akintim var birde cok halsiz hissediyorum kendimi baska belirtim yok
Akıntım su gibi acaba normal mi akıntı geliyor sanıyorum ki acaba hasta mı oldum korku geliyorO zaman test yap cnm varsa cikar bende beklemedeyim yarin adetimin olmasi lazim gogus agrim var akintim var birde cok halsiz hissediyorum kendimi baska belirtim yok
Cumaya kadar 5 gün geçmiş oluyor eğer adet olmazsam kan testi verecemKan verebilirsin cnm net sonuç icin
Benmde beyqz akıntı geldı bugun sızın ne renkAkıntım su gibi acaba normal mi akıntı geliyor sanıyorum ki acaba hasta mı oldum korku geliyor
Şeffaf beyaz rengiBenmde beyqz akıntı geldı bugun sızın ne renk