Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anlamssın hemen cnm belirti falan adetınden bı kac gun önce erken gebelık testı var onu yap ya da bekle gecıkırsen norml gebelık testı yaparsn . Bende beklıyorum hayırlısı hakkımızdaHiç geçmiyor şuan hepsi beni bekliyor eşim de çok istiyor İnsAllah o müjdeli haberi veririm mide bulantısı yok tiksinmiyorum bu normal bişey mi sürekli bana mide bulantısı var mı mesala göğsümde şişmedi öyle hemen oluyor mu
Yenı bır test alın bence yarın sabah ılk idrarla tekrarlayn ınsallah vardırİyi geceler hanımlar tarihi geçmiş gebelik testi doğru sonuç verir mi?
bana mı sordunuzSenin nekdr kaldı cnm
Pozıtıf mi sonuc kac gun kaldı adetıneYok yapmadım testi elimde önceden vardı son kullanma tarihli olduklarını bilmiyordum
6 sıydı yumurtlama 7 gün kaldı . aynıyız galıbaEvt cnm
Zaten gecikme oldu 3 gün gecikti stresli oluyor insanAnlamssın hemen cnm belirti falan adetınden bı kac gun önce erken gebelık testı var onu yap ya da bekle gecıkırsen norml gebelık testı yaparsn . Bende beklıyorum hayırlısı hakkımızda
Testi yapmadım adetim 2 gün gecikti. İlk gün kahverengi akıntı geldi daha devam etmedi akıntı beyaza döndü.Pozıtıf mi sonuc kac gun kaldı adetıne
Wvet test yap etken gebelık testınde cıkar varsa . Ins vardır yaz burdan yarın yaparsanTesti yapmadım adetim 2 gün gecikti. İlk gün kahverengi akıntı geldi daha devam etmedi akıntı beyaza döndü.
Elimde tarihi geçmiş test vardı o yüzden sordum size doğru ise yarın sabah yapacaktımKeşke bı test yapsydn cnm ya
Yok bende bı fark henuz belkı olmamıstır bılemıyormEvet cnm aynıyız belirti varmı sende bı degisklik