- 15 Mart 2021
- 205
- 73
- 35
Yumurtmana olabilir cnm bence gebelik teste yap kac gun geciktiYa hemsiriseniz size bişey soracam adetimin ortasında afedersiniz peçeteye sürdüm kanama geldi sonra kahverengi lekelenme iki gün sürdü geçti şuanda adetim iki gün gecikti normalde günümü hiç geçmezdi hamilelik belirtisi mi
Evet, evleneli 3 ay oldu ve kurum değiştirdim. Gelir gelmez net olmadan ben hamileymişim demek istemedim ekibimeIs sebepli neden hamile oldugunuz duyulsunmu istemediniz
2 gün gectikti dün test yaptım negatif çıktı belim ve sol dizim ağrıyor sürekliYumurtmana olabilir cnm bence gebelik teste yap kac gun gecikti
Yerleşme kanamaları adetten önceki bir hafta öncesinde gerçekleşir diye biliyorum. Ve uzun süre kanama olmaması gerekirYumurtmana olabilir cnm bence gebelik teste yap kac gun gecikti
Haýirlisi olsun insallahEvet, evleneli 3 ay oldu ve kurum değiştirdim. Gelir gelmez net olmadan ben hamileymişim demek istemedim ekibime
Arkadas adetin ortasinda oldugunu soyluyor yani buda yumurtlama gunune denk gelio yumurtlama kanamasi olabilirYerleşme kanamaları adetten önceki bir hafta öncesinde gerçekleşir diye biliyorum. Ve uzun süre kanama olmaması gerekir
Teşekkür ederimHaýirlisi olsun insallah
Adetin ortasinda dediysem yani şey adete 8 gün vardı o gün karnım çok ağrıdı akşam lavaboya gittim kanama oldu sonra kahverengi dönüştü daha da kanama olmadı şuan 3 günüm geçtiArkadas adetin ortasinda oldugunu soyluyor yani buda yumurtlama gunune denk gelio yumurtlama kanamasi olabilir
Ben 6 nısan yumurtlamam ama nasl belirtsi olacakkiNisan 6 sında yumurtlayan lar toplanın belirtiniz varmı durumlar ne sohbet edelim hadi gelin
Tamam ama cok erken 1 hafta sonra baslar bence psikolojık olabılır bu insallah vardırBel ağrısı gogus
Psikolojık cok istiyorsun anladıgım kadarıyla ondan. Stres yapma Rabbım verır ınsallah . 5 gün sonra erken gebelık testı yap cıkar .Bnm hc göğüs ağrısı olmdi vallahi kaşık agrm olurdu ama adetime 2 gün kala olurdu bel agrm bilmem bn
7 gün sonra olduBnmde adetime 7 gu var ama gelen giden yk cnm senin yumurtlmadan nekdr süre sonra kanama leklenme oldu acaba ?
Bu ay hep yumurtlama dönemlerinde ilişkiye girdik7 gün sonra oldu
Hiç geçmiyor şuan hepsi beni bekliyor eşim de çok istiyor İnsAllah o müjdeli haberi veririm mide bulantısı yok tiksinmiyorum bu normal bişey mi sürekli bana mide bulantısı var mı mesala göğsümde şişmedi öyle hemen oluyor muİnşallah tutar cnm