Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bat 13 nisan beklemedeyim belirti olarak goguste agri ve sislik bugunde inanilmaz derecede bacaklarim agriyor birde seste hayatta uyuyamazken nerde yatsam uyuyorumNisan 6 sında yumurtlayan lar toplanın belirtiniz varmı durumlar ne sohbet edelim hadi gelin
Bilmiyorum bnnde ctesi acayip bi durum oldu sulu hafif kahve akintim oldu adet oluyorum sandim birdaha gelmedi ilk bebeginizmiUyku bndede iki gunudr var ama gogusmdede ağrı var sizlma var ama bu saatlerde oluyor gundz bsy yok ndn acaba
Hayirli olsun ben ilk hamileligimi adetim 15 gun gecikince ogrenmistim erken gebelik testiyle onun icin teste pek acele etmiyorumBenim de BAT 13 Nisan, erken gebelik testi yaptım pozitif çıktı ama hayırlısı
Sizi bayadir goruyorum konularda ben ilk zannettim yanlis anlamazsaniz iki cocuk yeterli degilmi ulke sartlarinda 3 cocuk zor sankiYok cnm ya 3 olck ama inanki ilklerini hiç hatrlma yok yani
Normal kaset testler de denedim hepsi yanlış olamaz diye kendimi ikna etmeye çalışıyorum. 13 nisanda olmazsam doktora gideceğim inşallahHayirli olsun ben ilk hamileligimi adetim 15 gun gecikince ogrenmistim erken gebelik testiyle onun icin teste pek acele etmiyorum
hAyirli olsun insallah kan testi yaptirsaydinizNormal kaset testler de denedim hepsi yanlış olamaz diye kendimi ikna etmeye çalışıyorum. 13 nisanda olmazsam doktora gideceğim inşallah
Digerleri kac yasinda abi abla olmaya hazirlarmiBiraz karışık cnm o yüzden
Hemşireyim, hemen kan vermek istemedim hem iş sebepli hem de net emin olmak istedimhAyirli olsun insallah kan testi yaptirsaydiniz
Is sebepli neden hamile oldugunuz duyulsunmu istemedinizHemşireyim, hemen kan vermek istemedim hem iş sebepli hem de net emin olmak istedim
Ya hemsiriseniz size bişey soracam adetimin ortasında afedersiniz peçeteye sürdüm kanama geldi sonra kahverengi lekelenme iki gün sürdü geçti şuanda adetim iki gün gecikti normalde günümü hiç geçmezdi hamilelik belirtisi miHemşireyim, hemen kan vermek istemedim hem iş sebepli hem de net emin olmak istedim