SEVGİLİ NUR,a.s.:1hug:
Cumartesi sabah 10:00 da benimde yumurta toplama işlemim var... Allah hakkımızda hayırlısını versin....
merhaba kızlaaar. yumurtalarım toplandı. GÜNIŞIĞI nasılsın arkadaşım naptım? benim ağrım oldu kızlar sonrasında. şimdi oturup kalkarken ağrım var. anestezi ne güzel bişeymiş.doktoru gördüm selamlaştık. sonra hemşirenin sesine uyandım. arada noldu, ben ne zaman uyudum hiiiiiç hatırlamıyorum.a.sa.sa.s
Canım kusura bakma msj yeni okudum... ben iyiyim canım... işlem sırasında hiçbirşey hissetmedimm... eve geldikten sonra benimde biraz ağrım oldu... ama bugün çok iyiyim canımm... Sabah aradılar 2 tane yumurtam döllenmiş.. yarın tekrar arayacaklarmışşş.. senden kaç yumurta toplanmışş?? birşey söylemedilermi...
İnşallah kaliteli embiriyolarımız oluşur ve ALLAH ın izni ile bebişlerimize kavuşuruz canım... a.s.
canlar tüp bebek öncesi neler yapılıyor ben hiç bişey bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim elimde olan sadece 14 tane igne koldan yapılacak ondan sonra adetliyken göbekten ya nasıl oluyor bu tü bebek ya cok heycanlıyım
merhaba öncelikle hayırlı sonuçlar almanı dilerim.bana sorulmadı genel anestezi yapıldı hatta yarın gebelik testi yaptırıcam ve inşallah pozitif sonuç alırım.uyuyup uyanman 30 dk sürüyo yumurtalara bir zararı yok genel anestezi heyecan açısından daha iyi tavsiye ederim.1-2 gün ağrı oluyo.ondan sonra normale dönersin
semincim bende toplattım..transferimde oldu..çarşamba da benim sonuç çıkacak inşallah..allah hayırlısını nasip etsin...sana da bol şans dilerim...