toplama lokal mi?genel anestezi mi?

Yarın yumurta toplama işlemi olan tüm arkadaşlarada hayırlı olsun inşallah her şeyi sağlıkla atlatır bebeklerinize kavuşursunuz

merhaba kızlaaar. yumurtalarım toplandı. GÜNIŞIĞI nasılsın arkadaşım naptım? benim ağrım oldu kızlar sonrasında. şimdi oturup kalkarken ağrım var. anestezi ne güzel bişeymiş.doktoru gördüm selamlaştık. sonra hemşirenin sesine uyandım. arada noldu, ben ne zaman uyudum hiiiiiç hatırlamıyorum.a.sa.sa.s

merhaba kızlaaar. yumurtalarım toplandı. GÜNIŞIĞI nasılsın arkadaşım naptım? benim ağrım oldu kızlar sonrasında. şimdi oturup kalkarken ağrım var. anestezi ne güzel bişeymiş.doktoru gördüm selamlaştık. sonra hemşirenin sesine uyandım. arada noldu, ben ne zaman uyudum hiiiiiç hatırlamıyorum.a.sa.sa.s

Canım kusura bakma msj yeni okudum... ben iyiyim canım... işlem sırasında hiçbirşey hissetmedimm... eve geldikten sonra benimde biraz ağrım oldu... ama bugün çok iyiyim canımm... Sabah aradılar 2 tane yumurtam döllenmiş.. yarın tekrar arayacaklarmışşş.. senden kaç yumurta toplanmışş?? birşey söylemedilermi...
İnşallah kaliteli embiriyolarımız oluşur ve ALLAH ın izni ile bebişlerimize kavuşuruz canım... a.s.

Canım kusura bakma msj yeni okudum... ben iyiyim canım... işlem sırasında hiçbirşey hissetmedimm... eve geldikten sonra benimde biraz ağrım oldu... ama bugün çok iyiyim canımm... Sabah aradılar 2 tane yumurtam döllenmiş.. yarın tekrar arayacaklarmışşş.. senden kaç yumurta toplanmışş?? birşey söylemedilermi...
İnşallah kaliteli embiriyolarımız oluşur ve ALLAH ın izni ile bebişlerimize kavuşuruz canım... a.s.

canım benim ben daha haber alamadım. embriyolog şehir dışındaymış dün. şimdi aramalarını bekliyorum. 22 yumurta toplanmış ama kalitelerini bile öğrenemedim daha. haber almak geciktikçe geriliyorum. birlikte sevinç haberleri paylaşırız inşaallah

Arkadaşım bende yaptırdım nisan ayında lokal anestezi ile hiç gerek yok genele lütfen
Korktuğuna panik yaptığına değmiyor, hastaneler genelde kişinin kendisine bırakıyor ama zaten çok ağır birşey olsa genel yaparlar, bazı hastanelerde direk genele alıyorlar, olamaz öyle birşey bana sormuşlardı, canım çok tatlıdır benim, lokal diye girdim son anda korkudan genel mi olsam acaba dedim korkmayın birşey duymayacaksınız dediler, ve bana sakinleştirici yaptılar, ben gitmişim, sonra gözümü açtım, işlem bitmişti, dr lada alakalı bişiy bu, ama gereksiz lokal bence sen bilirsin, birde tüp bebek servisine girerken neşe ile mutlu pozitif olarak girki çıkarkende öyle çık sonuçta pozitif olur inş. o zaman tamam arkadaşım. Olabildiğince iyi düşün iyi olsun hiç korkulacak birşey yokmuş ben onu gördüm. Hayırlısı...

arkadaşlar lokal anesteziyide genel anesteziyi dedenediler bende.kesinlikle genel yaptırın
.diğerinde acıdan tansiyonum düştü bayılıyordum bence dayanılır gibi değil .diğerinde hiç bişi hissetmeden olup bitiyor

canlar tüp bebek öncesi neler yapılıyor ben hiç bişey bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim elimde olan sadece 14 tane igne koldan yapılacak ondan sonra adetliyken göbekten ya nasıl oluyor bu tü bebek ya cok heycanlıyım

canlar tüp bebek öncesi neler yapılıyor ben hiç bişey bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim elimde olan sadece 14 tane igne koldan yapılacak ondan sonra adetliyken göbekten ya nasıl oluyor bu tü bebek ya cok heycanlıyım

kol kısmını bilmiyorum canım..sanırım seninki uzun protokol..ama adetin2. veya 3. günü göbekten iğneye başlıyorsun..arada seni ultrasonla kontrole çağıracaklar..yumurta büyüklüklerini ölçmek için...istenen sayıda yumurta istenen büyüklüğe geldiğinde (18 - 23 mm arası genelde) ki bu yaklaşık 7-8 günü buluyor sana bir çatlatma iğnesi verilecek..preglyn ya da ovitrelle olabilir...doktor olman gereken saati söyleyecek sana...tam o saatte yumurta çatlatma iğneni de olduktan sonra 36 saat sonra seni yumurta toplamaya çağıracaklar... çatlatma iğnesinden sonra taaa gebelik testine kadar cinsel ilişki yasak...yumurtalarını toplarken eşinden de aynı ayna sperm alacaklar ve o gün dölleme işlemi yapılacak laboratuarda..ertesi gün embriyolog seni arayıp yumurtaların hakkında bilgi verecek..kaçı döllendi-bölünme başladı mı vs...ertesi gün tekrar arayıp transfer için randevu verecekler...genelde yumurta toplandıktan 3 gün sonra transfer yapılıyor..ama yumurtalar çok kaliteli ve risk alınanabilecek kadar çok sayıda döllenmiş yumurtan varsa 5. gün transferde yapılabilir..5.gün transferi genelde %60-70 tutunma demektir...transfer yapılacağı gün idrara sıkışık olarak gideceksin hastaneye 10 dakika sürüyor zaten..2-3 saat hastanede kalıyorsun..sonra evde dinlenmece...ondan sonra bizim gibi 12 gün bekliyosun işte....

nestle merhaba
ben acıbademde tedavi oldum 2 kez aşılama yaptırdım olmadı
ilk tüp bebek denememde gebe kaldım şu an 5 haftalık hamileyim
tek önemli şey rahatlık olmaz korkusuyla başlamamak en önemlisi
ve hayırlısını istemek lazım ben hep öyle dua ettim ve şimdide hep ediyorum
Allah tüm anne olmak isteyenlerin yüzüne gülsün hayırlı evlatlar nasip etsin

beklemek güzeldir gelenin varsa.....
Bizimkilerde gelecek.P.tesi kontrolüm vardı kızlar dr Bülent Bey yumuşlarımın güzel büyüdüğünü söyledi.kısmetse perşembe sabahı tekrar kontrolüm var.Sanırım toplama günü belli olur.Çok tuhaf kızlar bu benim 2.microm ama ilkinde bukadar heycanlanmamıştım.elim sürekli karnımda utanıyorum artık ama kendime engel olamıyorum.sanırım benim yumuşlar baskı yapıyor.biraz hareket etsem yoruluyorum.bebeklerimi istiyorum kızlar.Dualarınızda bana da yer verin.ihtiyacım var.

merhaba öncelikle hayırlı sonuçlar almanı dilerim.bana sorulmadı genel anestezi yapıldı hatta yarın gebelik testi yaptırıcam ve inşallah pozitif sonuç alırım.uyuyup uyanman 30 dk sürüyo yumurtalara bir zararı yok genel anestezi heyecan açısından daha iyi tavsiye ederim.1-2 gün ağrı oluyo.ondan sonra normale dönersin

merhaba öncelikle hayırlı sonuçlar almanı dilerim.bana sorulmadı genel anestezi yapıldı hatta yarın gebelik testi yaptırıcam ve inşallah pozitif sonuç alırım.uyuyup uyanman 30 dk sürüyo yumurtalara bir zararı yok genel anestezi heyecan açısından daha iyi tavsiye ederim.1-2 gün ağrı oluyo.ondan sonra normale dönersin

semincim bende toplattım..transferimde oldu..çarşamba da benim sonuç çıkacak inşallah..allah hayırlısını nasip etsin...sana da bol şans dilerim...

semincim bende toplattım..transferimde oldu..çarşamba da benim sonuç çıkacak inşallah..allah hayırlısını nasip etsin...sana da bol şans dilerim...

aaaa çok sevindim yumurta toplama nasıl transfer nasıl derken sonuç zamanı gelmiş. Hayırlısı olsun canım çarşamba günü müjdeli haberlerini bekleriz.:emir_bebek::emir_bebek:

inşalalh çok güzel sonuclar alırsın arkdaşım

X