Embriyolog İdil Bozkurt diye hem YouTube da hem de instagramda bulabilirsiniz. Youtube videoları daha sade bir anlatıma sahip ama instagramdan mesaj atıyorum ben kendisine, daha öznel cevaplar veriyordu.spermiyogram sonuçlarıma kadar yorumlatmistim. Ben devlet hastanesinde tedavi gördüğüm için bir tek embriyomun labaratuvardaki raporunu temin edememiştim. Onu da yorumlamasını cok isterdim... Dogurganlikta yoga konusu çok ilgimi çekmişti ama yoga filan yapamıyorum ben kendimi veremiyorum o stresten kurtulmamız lazım ki vücut iyilikle gelişsin temasını kavradım ama ben yapamıyorum
onun yerine stresin verdiği negatifligi antioksidan tavsiyeleriyle vücudumdaki etkisini azaltmaya çalıştım. Mikrocip yontemi diye inliyordum ama hiç ileri hareketli sperm olmadığı için bize bu yöntemin uymayacagini yine ondan öğrenmiştim. Geçen pozitif haberimi verdim kendisine sevindi ama iyi gitmeyen hcg takibim ve ultrason takibim bitince durum degerlendirmesini konuşmak istediğim ilk kişi yine kendisi olacak. Hiç yüzyüze gelmeden ısındım kendisine. İşin içinde olan birinden destek alabilmek güzel oluyor