Bi yerden başlaman gerek önemli plan baslaman kendini üzme karar al ve uygulamaya başla. Destek istersen buraya beklerimBende istiyorum ama.
Evde sıkıntı dan surwkli bisiler yiyorum eskiden ekmek agzima surmezdim şimdi ekmeğe sardim.
Aburcubur bi günde bi paket bisküvi yiyorum DİE agardim çok aburcubur yiyorum derdim daha yeni iki paketi tek basıma kendim yedim .
Durum vahim obezlik yolu bana gorunuyodu ve çok üzülüyorum insanların arasına çıkmak istemiyorum
Ben de o şekilde 2 öğün yapıyordum birkaç gündür 3 yaptım daha az acikiyosunÇkk ihtiyacım var. Daha 19 yaşındayım ve bu yıl 10 kilodan fazla aldım su an 75 76 yı gordum
Sorun su kararında tutamıyorum.
Mesela oruçluyken yemek hiç aklıma gelmez çünkü kafada bitiriyorum ama bi basladimmi duramiyorum.
Su ara öğünler falan beni daha çok yemeğe sevk ediyo en iyisi iki ogunmu yapmak olur sağlıklı olur mu
Ben de o şekilde 2 öğün yapıyordum birkaç gündür 3 yaptım daha az acikiyosun
En iyisi öyle olcak sanırım.
Katilmak için ne yapmam gerekiyo .
Ben biraz yabanciyim kk ya :)
Ay şok oldum umidimi kaybettim çabuk toparladım ama sağolasın canımCokmu bozuldu ya moralin. Ben çok uzuldum ama
Bu popoyla nereye pes edeceğim etmem canım benimAlpim aşkım yapma bak şimdi sinirlisin anlıyorum.
Sakinleş kafanı toparla gel.
Sen pes edecek kadın değilsin.
Bekliyorum bak İstanbula getirtmek beni!
Etme zaten özlerim ben seni. Hem daha çıtır olucaz.Bu popoyla nereye pes edeceğim etmem canım benim
Evet canım ne diyodum patlıcan:)Etme zaten özlerim ben seni. Hem daha çıtır olucaz.
Ay niye anlamadım ben?Evet canım ne diyodum patlıcan:)
Patlıcandan bile reçel oluyor derim hepAy niye anlamadım ben?
Kilo verimi durmasını rağmen ölçülerimde değişim şu durumda:
Basen 107 idi 102 olmuş
Bel 88 idi 82
Bacak 57 idi 53
Göğüs 95 idi suan 91
Kol 31 idi 29 olmus
Bugün tam 1 ay oldu
Ya bu aralar benim jeton köşeliiii..Patlıcandan bile reçel oluyor derim hep
Takımada yazdım.. Muh-te-şem...Kilo verimi durmasını rağmen ölçülerimde değişim şu durumda:
Basen 107 idi 102 olmuş
Bel 88 idi 82
Bacak 57 idi 53
Göğüs 95 idi suan 91
Kol 31 idi 29 olmus
Bugün tam 1 ay oldu