tontişlik kader değil

Bende istiyorum ama.
Evde sıkıntı dan surwkli bisiler yiyorum eskiden ekmek agzima surmezdim şimdi ekmeğe sardim.
Aburcubur bi günde bi paket bisküvi yiyorum DİE agardim çok aburcubur yiyorum derdim daha yeni iki paketi tek basıma kendim yedim .
Durum vahim obezlik yolu bana gorunuyodu ve çok üzülüyorum insanların arasına çıkmak istemiyorum

Bi yerden başlaman gerek önemli plan baslaman kendini üzme karar al ve uygulamaya başla. Destek istersen buraya beklerim

Çkk ihtiyacım var. Daha 19 yaşındayım ve bu yıl 10 kilodan fazla aldım su an 75 76 yı gordum
Sorun su kararında tutamıyorum.
Mesela oruçluyken yemek hiç aklıma gelmez çünkü kafada bitiriyorum ama bi basladimmi duramiyorum.
Su ara öğünler falan beni daha çok yemeğe sevk ediyo en iyisi iki ogunmu yapmak olur sağlıklı olur mu

Ben de o şekilde 2 öğün yapıyordum birkaç gündür 3 yaptım daha az acikiyosun

Bak cuma yarismasi 5. Takım var bende ordayım oraya katılıp moralbulabilirsin hem yarışıyor hem hergün yediklerini yazıyor ve destek alıyorsun yaptığın yanlışları söylüyorlar moral veriyorlar bana çok iyi geldi

Alpim aşkım yapma bak şimdi sinirlisin anlıyorum.
Sakinleş kafanı toparla gel.
Sen pes edecek kadın değilsin.
Bekliyorum bak İstanbula getirtmek beni!

Kilo verimi durmasını rağmen ölçülerimde değişim şu durumda:
Basen 107 idi 102 olmuş
Bel 88 idi 82
Bacak 57 idi 53
Göğüs 95 idi suan 91
Kol 31 idi 29 olmus
Bugün tam 1 ay oldu

Patlıcandan bile reçel oluyor derim hep
Ya bu aralar benim jeton köşeliiii..
Kilo verimi durmasını rağmen ölçülerimde değişim şu durumda:
Basen 107 idi 102 olmuş
Bel 88 idi 82
Bacak 57 idi 53
Göğüs 95 idi suan 91
Kol 31 idi 29 olmus
Bugün tam 1 ay oldu
Takımada yazdım.. Muh-te-şem...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…