- 19 Ocak 2015
- 170
- 111
- 46
Benim hem göbek var hem yanlar. Kalçam yok benim. Bide göğüsler acayip. Sütbitse biraz değişir. Ama geçen yıl onlarda küçülmüştü. Ahhh neden tekrar yersin aptal kafammDün bi foto daha çektim biraz daha incelme var. Karnım az benim yanlardan portleyen basen var bakıyorum kimse de yok öyle bişey. Bacak kısmı değil belin yani. Nasıl gidecek bilmem
Değişecek bekle ve gör. Sabır. Fotoyu göndericem de bi türlü beceremedim.Benim hem göbek var hem yanlar. Kalçam yok benim. Bide göğüsler acayip. Sütbitse biraz değişir. Ama geçen yıl onlarda küçülmüştü. Ahhh neden tekrar yersin aptal kafamm
Kilolar gittikce özüne doneceksin. Merak etme.Yok bende öle küçük görünme falan. Hatta kilolardan biraz daha yaşlı bile duruyorum
Bir mucize taşıyor sunuz. Bence herseye değer. Daha önce vermissiniz bebek dogunca yine verirsiniz.Ben tam 20 kilo verdim aslinda birazdaha vermem lazımdı 10 kilo en az ama anladimki tontislik benim kaderimm.. daha verdigim kilonun keyfini suremeden kazaya kurban gittim hamile kaldim ya degismez kaderimmmm tontisim tontis kalacagim sanirsamm
Suyumuda aldım tatlım. Bol suuu:) bugün çok iyiyim kızım yaaa. Eşime inat vericem bu kiloları. Sonrada şıkır şıkır giyincez. Bide makyajjj. Ohhh değmeyin keyfimize. Birazda onlar sürünsün bakalım nasıl oluyormuş:)Kilolar gittikce özüne doneceksin. Merak etme.
Aynen öyle kilolar gidene kadar çorap bile almayacagim. Bende makyaj yapmıyorum hiç içimden gelmiyor. Hedefime ulastigimda yapıcamSuyumuda aldım tatlım. Bol suuu:) bugün çok iyiyim kızım yaaa. Eşime inat vericem bu kiloları. Sonrada şıkır şıkır giyincez. Bide makyajjj. Ohhh değmeyin keyfimize. Birazda onlar sürünsün bakalım nasıl oluyormuş:)
Bende stepper var ama evde ben hiçbişey yapamıyorum. Sporda ancak mecburiyet gibi gidiyorum.Şu tekerlekten alsana sende 20 tl mi neydi valla çok işe yarıyo hayatım
Git hayatım. Spor bir süre sonra nefes alıp vermek gibi oluyormuş. Yapmadan duramıyormuşsun. Öle diyolar. Heeeeeppp incecik kalcan kızzz ne güzell:)Bende stepper var ama evde ben hiçbişey yapamıyorum. Sporda ancak mecburiyet gibi gidiyorum.
Inceldik te ince kalması kaldı kız. Evet ben gezmeye gidicem mesela AVM yada en.sevdigim şeydir. Yok diyorum spora gitmem lazım. Orda yoruluyorsun ama eve gelip dusunu aldın mi yorgunluk falan kalmiyor.Git hayatım. Spor bir süre sonra nefes alıp vermek gibi oluyormuş. Yapmadan duramıyormuşsun. Öle diyolar. Heeeeeppp incecik kalcan kızzz ne güzell:)
Asıl bi power plate var o acayip inceltiyor mus. Ben ona gidecektim. Hoca ilk önce sporunu yap. Sonra başla o zman incecik olursun dedi.Git hayatım. Spor bir süre sonra nefes alıp vermek gibi oluyormuş. Yapmadan duramıyormuşsun. Öle diyolar. Heeeeeppp incecik kalcan kızzz ne güzell:)
Haklisiniz veririm tabi ama soyle biraz yeni aldigim cicilerimi giyebilseydim fena olmazdi ama...Bir mucize taşıyor sunuz. Bence herseye değer. Daha önce vermissiniz bebek dogunca yine verirsiniz.
Teşekkürler ben bakicam bu ürüneHaklisiniz veririm tabi ama soyle biraz yeni aldigim cicilerimi giyebilseydim fena olmazdi ama...
Bu arada zayiflarken bana cok yardimci olan cayi sizlerede tavsiye etmek isterim adi slim line tea sabah ac karna bi cay bardagi iciliyor.. ben diyet spor yapmadim yaparsaniz cok daha iyi kilolar veirsiniz... ben 4 kutuda 20 kilo verdim 1 kutu 1 ay gidiyor..
Teşekkürler ben bakicam bu ürüne
Çoookkk tatlısın canım yaaaa:)) tamamen destekliyorum seni. YanıbaşındayımmUmudumu kaybetmemeliyim patlicandan bile reçel oluyor.
Benden neden çıtır olmasın ki
muska 77 maşallah size 114 ten 71 e düşmek mükemmel bişey nasıl başardınız bunu çok merak ettim ya da anlattıysanız o sayfayı da önerebilirsiniz.Tatlım gelmek istersen senide bekleriz.