Ellerine,emeğine sağlık canımYarışmada bol şans diliyorum
Teşekkürler canımEllerine sağlık canım. Başarılar dilerim
Yarın atla gel 1 tabak arttı canımEllerine sağlık canım, gece gece canım çekti yaBaşarılar dilerim
Ellerine sağlık rakibem
Hemen geliyorumÇok teşekkür ederimbu kadar çabuk konumun açılmasını beklemiyordum
Teşekkürler canım
Yarın atla gel 1 tabak arttı canım
Teşekkürler canım rakibem
ellerine sağlık :) bnde bu şekil yapıyorum ama soğan falan da koyuyorum domates rendesi sarımsak fesleğen
rica ederim canımOoo o tarif de muhteşem olur eminim :) bu arada teşekkür ederim canım
Ellerine sağlık canim benim cok leziz görünüyor basarilar diliyorum.makarnanin her türlüsüne bayılırım,yalniz ton balıkla hic aram yoktur.makarnaya cok mu yakisiyor gercekten bende denemek istiyorum kuzum en yakin zamanda canim cekti
Ay cok canım çekti kuzum ilk firsatta deniycem sagolCok teşekkürler canımMutlaka denemelisin çok güzel oluyor :) hele de üstüne mayonez sıkınca
İşte her tarifiyle favorim olan kadın! :) Tonbalığını çok severim makarnayla, sandviç içinde, salatada... Ben de yağıyla kendisini karıştırırım cidden müthiş bir lezzet veriyor. Bir gün de domates salçası yerine tatlı biber salçası kullanmanızı tavsiye ederim ben de naçizane. Bazen konserve mısır ve siyah zeytin de ekliyorum, o da yakışıyor. Ellerinize kollarınıza sağlık. :)