- 28 Haziran 2011
- 59.429
- 149.925
Beybiiimmmmm çok teşekkür ederim şoktan şoka giren sosyalSosyaaalll döktürmüşsün be ellerine sağlık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Beybiiimmmmm çok teşekkür ederim şoktan şoka giren sosyalSosyaaalll döktürmüşsün be ellerine sağlık
Yaaaaaaa esliiiii liiii liiiiiiiii valla çok beklettim hee, aslında bu değildi hayalim ama oldu çok teşekkür ederim esliiii kuşummSosyal mükemmel olmuş boşuna bizi bekletmemişsin ellerine sağlık
Tek kelimeyle şahane
Bana yolla ben çok beğendimAyy gerçekten mi ilk günden beri hâlâ ısınamadım nevosum,hayalim bu değildi biliyorsun
Ah ah niyetim daha başka şeyler de eklemekti ama olmadı kuzucum yorumun için çok teşekkür ederim sevindimEline sağlık Peçetelerin ve tombik noel baban
Ne demek nevosum tabiki deeeBana yolla ben çok beğendim
Çılgın olamadım be canom,biliyorsun ben makarnadan yılbaşı ağacı yapacaktım sen kendime getirdin beni canocanimmm benim teşekkür ederim bitanesinWaaow seni çılgın makarnacı seniii
Ellerine sağlık harika olmuş Tam yılbaşı konsepti olmuş Harika bayıldım ellerine sağlık kirazlım
Dışı seni içi beni yakar minikom valla çünkü sağdan soldan ordan burdan çekerken buz oldu caaaggnimmm makarnanın tadını bilem çikaramadim çok teşekkür ederim minikocum,senin makarnanin yanında saygı duruşuna geceriz anca bebeğimEline emeğine sağlık tabağı görünce bir parçasını yutsam ne güzel olurdu demedim değil
İştah açıcı gözüküyor assosyalim başarılar dilerim
Yaaaa sensin muhteşem bi kere çok teşekkür ederim canım benimMuhteşemsin ya sunumuna bayıldım ellerine sağlık
Yaaa kuzucuumm çok teşekkür ederim canım benim, minik anneeAyyyyy afiyet şeker olsun çok güzek duruyor yaaa bol başarılar dilerim
Servisi gayet de güzel olmuş. Oylamada karanlık fotoma bakacakken bu tabak nereden çıktı dedim. Eteklerim tutuştuğu için konuyu fark etmemişim Ellerine sağlıkYaaaaa nevosssss sabreden derviş yine icime sinmeyen bi tabak oldu ama olsun hep sinecek değil ya çok teşekkür ederim canım nevosbalim seninde emeğine ve yardimina sağlık
Yaaa seni yerim bak haaa,çok tatlısın fincanın içinde çatalla cevirdimServisi gayet de güzel olmuş. Oylamada karanlık fotoma bakacakken bu tabak nereden çıktı dedim. Eteklerim tutuştuğu için konuyu fark etmemişim Ellerine sağlık
O top gibi şeklin nakil verildiğini çözemedim. Ben yapmaya çalışsam elimde yuvarlardım
Yaaa seni yerim bak haaa,çok tatlısın
Sıcak olmasa avuç içi daha pratikfincanın içinde çatalla cevirdim
İşte lezzet orda yukleniyor kuzum şimdi hangisinden baslasam diye düşünürken soğur o soğur
Sıcak olmasa avuç içi daha pratik
Biz yine şlaps diye tabağa koymaya devam
Gerçek olmasını o kadar isterdim ki bu efsanenin ellerine sağlık canım sosyalimmm başarılar diliyorumYap ordan bi salçalı makarna wunderim bu makarnanın bir efsanesi var bilmez misin gece birde de yesen kilo aldırmazmis yiriimmm çok latlisin wundercanim teşekkür ederim
Cansın wunderim,keşke efsaneler gerçek olsaGerçek olmasını o kadar isterdim ki bu efsanenin ellerine sağlık canım sosyalimmm başarılar diliyorum
Sosyalim ellerine emeğine sağlık çok güzel görünüyor bol şanslarCanım KK Kadınları
Hepimiz evde yemek olmadığında ya da yemek yapmaya üşendiğimizde bi salçalı bi Makarna olsa da yesek deriz iste ben size gece gündüz farketmeksizin yesek dedigimiz o makarnayı yaptım çok kolay ama çok çok lezzetli asla bir tabakla yetinmeyeceginiz çocukluğumuzun makarnası
MALZEMELER
Eki Görüntüle 3358231
1 paket makarna
1 orta boy soğan
1 yemek kaşığı biber salçası
2 yemek kaşığı domates salçası
tuz,kekik ,istediğiniz baharatlar
haslamak için su
YAPILIŞI
Büyükçe bir tencereye makarnayı haşlamak için bolca su koyuyoruz . İçine biraz tuz ve sıvıyağ atıyoruz. ( makarnanın yapışmaması için). Su kaynayinca makarnaları suya döküp istediğimiz kıvamda pişiriyoruz. Sonra suyunu süzüyoruz. Sosu için soğanı rendeliyoruz. Yağda kavuruyoruz. Salçayı ekleyip kavurmaya devam ediyoruz. Tuz ve baharat ilave edip kapatıyoruz. Salça ve makarnayı birleştirip her yerine gelecek şekilde karıştırıyoruz. Servise hazır
Eki Görüntüle 3358220
AFİYET OLSUN
Eki Görüntüle 3358221 Eki Görüntüle 3358222 Eki Görüntüle 3358223 Eki Görüntüle 3358224 Eki Görüntüle 3358225 Eki Görüntüle 3358226 Eki Görüntüle 3358227 Eki Görüntüle 3358228 Eki Görüntüle 3358229 Eki Görüntüle 3358230
Evvatoşumm sen buralara gelip bakmasaydin keşkem yaaaa seni yirimmmSosyalim ellerine emeğine sağlık çok güzel görünüyor bol şanslar
Bakmasam olmazdı sosyalim bende seni yerim güzel kalplimEvvatoşumm sen buralara gelip bakmasaydin keşkem yaaaa seni yirimmm
Kız sosyal naptın sen son dakka Nevreste abpam gibi ellerine sağlık çok güzel görünüyor valla oylamada napcaz bilmiyorumCanım KK Kadınları
Hepimiz evde yemek olmadığında ya da yemek yapmaya üşendiğimizde bi salçalı bi Makarna olsa da yesek deriz iste ben size gece gündüz farketmeksizin yesek dedigimiz o makarnayı yaptım çok kolay ama çok çok lezzetli asla bir tabakla yetinmeyeceginiz çocukluğumuzun makarnası
MALZEMELER
Eki Görüntüle 3358231
1 paket makarna
1 orta boy soğan
1 yemek kaşığı biber salçası
2 yemek kaşığı domates salçası
tuz,kekik ,istediğiniz baharatlar
haslamak için su
YAPILIŞI
Büyükçe bir tencereye makarnayı haşlamak için bolca su koyuyoruz . İçine biraz tuz ve sıvıyağ atıyoruz. ( makarnanın yapışmaması için). Su kaynayinca makarnaları suya döküp istediğimiz kıvamda pişiriyoruz. Sonra suyunu süzüyoruz. Sosu için soğanı rendeliyoruz. Yağda kavuruyoruz. Salçayı ekleyip kavurmaya devam ediyoruz. Tuz ve baharat ilave edip kapatıyoruz. Salça ve makarnayı birleştirip her yerine gelecek şekilde karıştırıyoruz. Servise hazır
Eki Görüntüle 3358220
AFİYET OLSUN
Eki Görüntüle 3358221 Eki Görüntüle 3358222 Eki Görüntüle 3358223 Eki Görüntüle 3358224 Eki Görüntüle 3358225 Eki Görüntüle 3358226 Eki Görüntüle 3358227 Eki Görüntüle 3358228 Eki Görüntüle 3358229 Eki Görüntüle 3358230