kilom ideal cnm,baktığın zaman gayet zayıfım,53 kiloyum ama sadece yüzüme baksan çok rahat 80 kilo sanarsın,hem geniş hem tombul,herkes diyo zaten ay sen normalde zayıfsın ama yüzün niye böyle diye,mesela 80 kilo olan bi arkadaşım var inan onun yüzü benden kat kat zayıf,hatta onunda sadece yüzüne baksan gayet zayıf sanarsın ama değil,bu arada cnm resimleri görmene çok sevindim,noluuurr anlat cnm,mesela baya fark varmıydı kötü duruyormuydu mesela zayıflamış ya kötü bi şekilde mi zayıflamış,içi boş deri gibi mi duruyo yani çok mu kötü cnmokadar merak ediyorumki anlatamam,bide benim gıdık bölgemde fazla yağ var ben onu anladım resmen elimle çok rahat tutabiliyorum,boynumu aşağı eğip bakıyorum katlanıyo resmen,sadece gıdığım bile gitse yanaklarım mutlaka fark edecek,yanaklarımın kenarlarınıda çok tutabiliyorum yani zayıflayabilir o ihtimal var,yumuşak gerginde değil,cnm bide ben ultrasonik yüz ütüsü portatif kavitasyon aleti diye bi alet gördüm ikisi birden var cihazda yani,şarjlıymış güzel bişeye benziyo o da kırmızı renk 200 tl,acaba diyorum alsamda gıdığımda uygulasam gıdığım zayıflasa kötü bi görüntü olmaz zaten,kafam çok karışık alsam mı almasam mı diye,benim masaj aletine bak cnm,nordmende yüz masaj aleti yaz görsellere tıkla,gittigidiyordan aldım daha varmış hatta düşünürsen,başlığı çok hoşuma gitti düz ve yuvarlak sanki daha etkili olur gibime geldi,face rollerde silindir kendi dönüyo sen sadece gezdiriyosun yüzünde o çok basit geldi aslında bende ondan alacaktım ama diğerini görünce vazgeçtim,duş aldığımız başlığa benziyo benimki cnm...
canım bu msjına özelden cevap vericem msj kutuna bakarsan sevinirim
tmm cnm anladım ben seni,bu konuyu bi estetik cerrahisine danışmıştım ben,dediki mesela günde 1 kere 15 dk kullanması gerekirken günde 2 kere 30 dk kullanmıştır belkide dedi,yani fazla kullanmıştır ondan öyle olmuştur dedi,cnm ben şimdi baktım aynada kendime,sana nasıl desem mesela gıdığımı sanki eritmiş gibi yapıyorum yani saklıyorum elimle tutuyorum resmen yanaklarım tam kıvamında oluyo benim jeton yeni düştü yanaklarımda suç yok belkide,gıdığım gitse yanaklarım süper hal alacak öyle gözüküyo,aslında bu duruma çok sevindim çünkü dediğin gibi yanağa o cihazı uygulamak riskli ama gıdığa uygulanırsa bi problem olacağını sanmıyorumki zaten kavitasyon ve lifting aleti gıdığa uygulanırmış doktora sordum,gıdık gidince yanaklardaki fazlalıkda gidecek,ama asla kötü bi hal almayacak cnm baktım ben tam normal olacak,ne zayıf olacak ne şişman,illaki fark ettirecek gıdık gidince,hem niye bukadar gıdık var anlamadım daha 23 yaşındayım ve zayıfımda yani,cnm sen face rolleri sipariş verdin mi,benim masaj aleti yarın gelir,hergün düzenli bi şekilde kullanacam ve senide bilgilendirecem cnm gelişmelerden birbirimize haber verelim mutlaka inşallah faydasını görürüz eğer göremezsem o aletlerden birini alırım herhalde ve sadece gıdığıma uygularım ama canımı sıkan bi olay var eski haline dönüyo mu ki,dönmemesi lazım yayanaklarıma kullanırsam bile çok aşırı dikkat ederim cnm,bide anlamadığım bişey var o kullanan arkadaşımız hiç mi anlamadı zayıfladığınıda tamamen zayıflayana kadar kullandı orayı anlamadım ben :44:
cnm bende doktorun yazdığını yazacaktım o bayan arkadaş belki kullanım süresini abartmış olabilir hemen sonuç almak istediyse eğer böyle bir hata yapmış olabilir..
kullanmayı bıraksa bile uzun süre kullanımdan yanağını deforme ettiği için bence zamanla kendi kendine de çökme oluştu..
hatırladığım kadarıyla yanağındaki yağ dokusunu tamamen eritmişti ..
doktorlarda tekrar yağ dokusu enjekte etmek gerektiğini filan söylemiş kendisine hani şu sanatçıların yaptığı yanak dolhunlaştırma işlemi varya onun gibi birşey sanırım..
aslında etrafımda herkes dolgun yanak seviyor sanatçılar mankenler bile yanaklarına yağ enjekte ettiriyorlar herkes yüzden kilo almaya çalışıyor genelde yani bence bir bakıma da şanslıyız
zayıf yüz insanı olduğundan daha yaşlı gösterebiliyor..
ama gıdık yok etmenin skaıncası yok bence..
yaşın da daha çok gençmiş ben 27 yaşındayım..
ve şuan böyle bir cihazı yanaklarıma kullanmaya korkuyorum..
sende sadece gıdığından başla derim cnm..
dediğin gibi gıdık giderse baya farkedicektir görüntün..
o msj da yazdığım hareketide yapmayı unutma..
yanaklarında sarkma varsa eğer bir kaşık hareketi var yüz yogosunda bilmiyorsan onu yazarım arada yapasrın işe yarayabilir yanaklarında muhteşem yanma ve erime hissi oluşuyor ben düzenli yapmaya üşendim hep belkide yapsam işe yarayacak ama sarkma yok zaten bende belki yanaklarımı eritebilir diye düşünyorum..
o cihazı henüz sipariş vermedim canım..
69 tl ye bulmuştum ama senin yazdığın cihazı araştırırken aynı cihazı 29 tl ye buldum almayı düşünüyorum ama bende en başta gıdık bölgesine uygulayacağım..görünüşte gıdığım yok ama başımı filan öne eydiğim zaman oluşuyor biraz rahatsız oluyorum çok biraz gitmesi gereken kısım var ..
canım düzenli yaparsan eski haline dönmez ki zaten zamanla oradaki yap dokusunuda zedeleyeceğin için kolay kolay oluşmayacaktır gıdığın .. öyle tahmin ediyorum ... ama yanaklarına uygulamak için tekrar doktora danış derim ben .. birtek face rolleri yanaklarıma uygulamaktan pek çekinmiyorum nedense ama diğer lifting cihazlarından korkuyorum..
canım özelden yazdım sana msj bakarmısın...
Kizlar tombul yanaklardan ve gidiktan nasil kurtulabilirim? Aranizda buna bi care bilen varmi?
neckline slimmer deneyin,,boyun kaslarını ve yanak mükemmel çalıştırıyor,,çok basit bi alet, 4-5 tl filan şimdi heryerde,,ben kullanıyorum,gıdım falan yok ama boynumda başlayan kırışıklıkları nefis toparladı.
günde 2 dk sadece,,10x 3 set yeter
özetle
hareket şart )))Eki Görüntüle 501132 Eki Görüntüle 501131
neckline slimmer deneyin,,boyun kaslarını ve yanak mükemmel çalıştırıyor,,çok basit bi alet, 4-5 tl filan şimdi heryerde,,ben kullanıyorum,gıdım falan yok ama boynumda başlayan kırışıklıkları nefis toparladı.
günde 2 dk sadece,,10x 3 set yeter
özetle
hareket şart )))Eki Görüntüle 501132 Eki Görüntüle 501131
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?