Cilt Bakımı Ürünleri Tombul yanak ve gıdıktan nasıl kurtulabilirim?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
arkadaslar relax tone bende de var ama kullanmıyorum, siz hangi başlığını kullanıyosunuz yüz için ?

Arkadaşlar,

Baştan sona kadar tüm yazdıklarınızı okudum. aynı dertten muzdarip biri olarak, sanırım en iyi sonuç yüz lifting cihazı almak gibi görünüyor. ama tabiki bunu da uygularken mutlaka iyi araştırmak da fayda var. sonra istemediğimiz sonuclar ortaya cıkmasın. cihaz kullanan arkadaşlarım, lütfen geri bildirimlerinizi yapabilir misiniz ? desteğinize çok ihtiyacım var.
teşekkürler.:44:

ürünü bayadır kullanıyo olmalısın .. işe yaradımı ? işe yaradysa ben de sipariş vercem .bilgilendirisen sevinirm canm

kızlar kremlerler rola olacak işmi bu gercektn kise bir şey yapmadımı bunla ilgilii auuu??

mrb kızlar
yüzüme lazer lipoliz yaptırmadan önce bu sitenin her yerini inceledim sanırım ama yaptırana raslamadığım için realself diye bir siteden baktıklarıma güvenip umutlanıp yaptırmaya karar verdim. bu sitede hastalar kendileri foto çekip gün ve gün deneyimlerini anlatıyorlar ama ingilizce sıkıntısı var sadece bakmak isteyen olursa tavdiye ederim.
gelelim bana istanbulda bir yerde çene gıdı ve gereksiz olduğunu düşünsemde 3ü beraber yapılıyor sanırım boyun bölgesi de lazer lipoliz oldu. dr'uma yeni bir yöntem olduğu için korkuyorum demiştim ama hiç bişi olmaz dedi. bugün 20.günüm yüzümün bir tarafı eski haline döndü(şişi indi), diğer tarafı ise hala şiş(ameliyattan önceki halinden daha tombul) ve çok asimetrik. doktorum şişin ineceğini söylüyor ama 20.günde hala böyle olması beni çok korkutuyor. ameliyattan çıktığımda devasa şişlik vardı 1 hafta korse taktım korseyi çıkardıktan sonra yani 9.günlerde şişliği inmeye başladı. yanağımı elleyince sanki içinde yuvarlak bir taş var 2 tarafta da ama şiş olan taraftaki taş çok daha büyük. ameliyattan çıktıktan sonra o tarafımda kocaman bir morluk da vardı.morluk 1-2 gündür geçti gibi diyebilirim.söyledikleri gibi 1 hafta falan sürmüyor hiç.
en kötüsünü daha söylemedim yaptıracak olanların esas düşünmesi gereken şey bu olmalı, o yüzden deneyimli dr şart. kendi dr.a önceki yaptığı fotolardan görmek istediğimi söyledim bana karına yapılanları gösterdi bunlardan yüzüne yaptıklarım var ama hangisine ne yaptım hatırlamıyorum diyip geçiştirdi. esas hatayı o zaman yaptım aslında ama istanbula gelmişken ve kalıcakken yaptırmak istedim benim şehrimde yapılmıyor çünkü. kötü olan şeye gelicek olursak boynumda 3 x 1.5 cmlik bir yanık oluştu bir de onunla uğraşıyorum izi kalıcak üstelik. boynumda olması benim için bir şans (keşke hiç olmasaydı tabiki) ama başka yaptıracak olanlar varsa bu yanık işini iyi düşünmeli asimetriymiş falan geçtim ama bir başkasının dahi olsa yüzünde bir yanık olmasını asla istemem çok kötü insanı yıkan bir şey olurdu. o yüzden bu deneyimimi sizlerle paylaşmak istedim. drunuzu iyi seçin muhakkak yaptığı fotolara bakmak isteyin ve benim gibi emin olmadan yaptırmayın.
başka lazer lipoliz yaptıran varsa lütfen deneyimlerini yazsın çünkü çok endişeliyim yanağımdaki bu sertlikler geçicek mi diye. umarım çok uzun zamanlar geçmeden geçer ve bin pişman olmam. gelişmelerden haberdar edeceğim sizi. kib bye

ya ben de bacağıma lazer lipoliz yaptırsammı normal lipoliz mi yaptırsam diyodum
çok kötü ya yanık olması çok geçmiş olsun

teşekkür ederim sevdicek
benden başka yüzüne lazer lipoliz yaptıran yok mu yaaaaa
bu sertlikler geçiyo mu ne zaman geçiyo belirgin asimetri olur mu selülit gibi çukurcuklar oluyo mu
bi bilen yok mu Yarabbiiiimmm beklemek çooookkk zor heleki 1 kişiden bile birşey duymayınca bu belirsizlikle

@nur_bozkurt canım selam,daha önce face lifting cihazı aldığını yazmışsın, nasıl oldu faydasını gördün mü, ben de almayı düşünüyorum, hangi siteden almıştın acaba yardımcı olabilirsen çok sevinirim

canım nasıl son durum, ben de almayı düşünüyorum, sen memnun kaldın mı ve markası nedir biraz bilgi verebilirsen çok sevinirim

canım mamnun kaldın mı

merhaba, uzun süre geçmiş ama belki , yanaklarınız eski haline geldi mi acaba

Noldu en son herhangi bişeyi deneyip başarılı olan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…