Cilt Bakımı Ürünleri Tombul yanak ve gıdıktan nasıl kurtulabilirim?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
nete yazdım, bir sitede buldum..4.75 tl..oldukça ucuz fiyatı..denemekte fayda var..teşekkürler..

nasıl yani? boyun da mı inceliyor yoksa..benimboynum çok ,nce zaten sadece yanaklarım kilo aldığımda çok dolgunlaşıyor ve hafif gıdık yapıyorum onu önlemek için kullanmak istiyorum..ama boynuda inceltiyor olmasına şaşırdım ya korktum şimdi

:)))) hayırrr,,boyun derim incelmişti demek istedim,gevşemişti,sarkmaya meyletmişti anlamında....ilahiii,çok güldüm güzelim yaa:)) Sen al ve dediğim gibi hergün 2 dk aralıksız egzeriz yap,göreceksin gıdını nasıl toparlayacak,,ben de inanmadan aldım ucuz diye,ama şimdi,bu kadar basit bir mekanizmanın nasıl işe yaradığına,gün boyu kafamızı defalarca hareket ettirdiğğimiz halde,çalışmayan boyun kaslarını nasıl çalıştırdığına inanamıyorum,çok başarılı ama başarı sana da bağlı,,unutma hergün 2 dk,günün hangi saati olursa olsun,,bir ayrıntı daha,kasın zorlandığı anda nefes vermeyi unutma,kastaki oksijeni boşaltacaksın,yani aşağı harekette nefes ver,yukarı çıkarken al,ya da çene açıp kapatırken,,açarken ver,kaparken al tamammmm:))) güven bana fitness uzmanıyım ben :)) sevgiler..

çok teşekkür ederim..yarın sipariş vericem .. nefes egzersizlerini bende dikkate alıyorum arada spor yaptığımda gerçekten önemli bir ayrıntı..
size güveniyorum işe yarayacağına inanıyorum..gelişmeleri yazarım...tekrar teşekkürler..

Hadi o zaman gelişmeleri paylaşalım yine:))

Bu dertten muzdarip olan varsa tek önericem şey yüz yogasıdır arkadaşlar
Düzenli bir şekilde yapın yüzünüz zayıflar
Biraz sabır ve azim lazım
Netten kendinize uygun hareketleri seçin ve başlayın :)
Ayrıca sporda yapın yürüyüş veya pilates faydasını görürsünüz
Sevgiler ...

kızlar selam..
forumda yüz yogası görmüştüm bende başladım bikaç gün oldu tavsiye ederim uygulayıp ekleyen arkadaşın yüzü gayet güzel toparlanmştı bende onun üzerine deneyim dedim benimde tontoşş yanaklarım var iyi gelir inş araştırıp uygulayın derim..

Arkadaşlar çözüm bulan oldu mu? Tüm yazılanları okudum ama net bir sonuç göremedim

canım slm..sölediğim gibi yüz yogasını yaklaşık 1buçuk haftadır sabah kalkınca ve gece uyumadan önce yapıyorum yüzümün toparlandığını hissettim gıdım yok ama yanaklarım biraz tombiş :26:

lifting cihazı almayı düşünüyorum. Kulanan arkadaşlar memnun kalmış mı ki? Yada zararını gören? Yüz yogası da yapıyorum ama ne biliyim... Cihaz sanki daha etkili olur gibi geliyo

tirane slm,

ürünü hangi siteden aldın acaba, birçok sitede satışı var taklit dandik bişey olsn istemem, yardımcı olursan sevinirim

tirane slm,

ürünü hangi siteden aldın acaba, birçok sitede satışı var taklit dandik bişey olsn istemem, yardımcı olursan sevinirim

evet ya netten önereceğin bi yer varsa alalım değişik geldi :44:

Relax Tone diye bir masaj ve zayıflatma cihazı aldım. Daha 1 hafta oldu kullanalı. Bir faydasını görmedim ama... Düzenli kullanmaya devam ediyorum, bakalım...

bende tombul yanak arayanlardanım....biz dolgu düşünürken şikayet eden de varmış.....

Merhaba arkadaslar, Relax Tone aldigimdan bahsetmistim. Yaklasik 10-15 gundur kullaniyorum. Bugun farkettim ki cidden ise yaramis. Asiri degil tabi, bu kadar kisa surede de mucize beklemiyordum. Henuz bir zararini da gormedim. Tavsiye ederim almak isteyenlere. İnternet uzerinden bulabilirsiniz. 17-20 TL arasinda degisiyor fiyatlari.

kızlar ben o aleti alamadım tam alırken kredi kartı bilgilerimde sorun çıktı birdaha da kısmet olmadı almak
o yüzden gelişmeleri yazamadım..
ama nefes egzersizleri gerçekten işe yarıyor deneyin derim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…