- Konu Sahibi EU2
kilom ideal cnm,baktığın zaman gayet zayıfım,53 kiloyum ama sadece yüzüme baksan çok rahat 80 kilo sanarsın,hem geniş hem tombul,herkes diyo zaten ay sen normalde zayıfsın ama yüzün niye böyle diye,mesela 80 kilo olan bi arkadaşım var inan onun yüzü benden kat kat zayıf,hatta onunda sadece yüzüne baksan gayet zayıf sanarsın ama değil,bu arada cnm resimleri görmene çok sevindim,noluuurr anlat cnm,mesela baya fark varmıydı kötü duruyormuydu mesela zayıflamış ya kötü bi şekilde mi zayıflamış,içi boş deri gibi mi duruyo yani çok mu kötü cnmokadar merak ediyorumki anlatamam,bide benim gıdık bölgemde fazla yağ var ben onu anladım resmen elimle çok rahat tutabiliyorum,boynumu aşağı eğip bakıyorum katlanıyo resmen,sadece gıdığım bile gitse yanaklarım mutlaka fark edecek,yanaklarımın kenarlarınıda çok tutabiliyorum yani zayıflayabilir o ihtimal var,yumuşak gerginde değil,cnm bide ben ultrasonik yüz ütüsü portatif kavitasyon aleti diye bi alet gördüm ikisi birden var cihazda yani,şarjlıymış güzel bişeye benziyo o da kırmızı renk 200 tl,acaba diyorum alsamda gıdığımda uygulasam gıdığım zayıflasa kötü bi görüntü olmaz zaten,kafam çok karışık alsam mı almasam mı diye,benim masaj aletine bak cnm,nordmende yüz masaj aleti yaz görsellere tıkla,gittigidiyordan aldım daha varmış hatta düşünürsen,başlığı çok hoşuma gitti düz ve yuvarlak sanki daha etkili olur gibime geldi,face rollerde silindir kendi dönüyo sen sadece gezdiriyosun yüzünde o çok basit geldi aslında bende ondan alacaktım ama diğerini görünce vazgeçtim,duş aldığımız başlığa benziyo benimki cnm...
canım bu msjına özelden cevap vericem msj kutuna bakarsan sevinirim