Testime bakar mısınız

Teşekkür ederim siz hanga markayla öğrendiniz gebeliğini ben hepsinde tek bı tane yaptım sonra kan verdim bunda kafam karıştı
Al bi markaydı benim testlerim. Ama adetim 5 gün gecikmisti direkt ikinci çizgi çıktı bende akşam idrariyla 1 saat aralikla 2 test yaptım

Al bi markaydı benim testlerim. Ama adetim 5 gün gecikmisti direkt ikinci çizgi çıktı bende akşam idrariyla 1 saat aralikla 2 test yaptım
Bende ondan yaptim iste o markayla dun sabah

Eklentiler

• 17439352492367771440943351326310.webp
    17439352492367771440943351326310.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 38
Evet görünüyor hayırlı olsun 😊
Çok teşekkür ederim bı gün kala yaptım normalde kaset testler gecikmeden sonra sonuç verir diye biliyorum artimed yaptım yorumları çok kötü yalancı pozitif cikariyomus 6 gün kala yapmıştım artimedi silik gordum bı gün kala kaset yaptım dün sabah yani bugün olmam gerekir ama işte kan vermeden de emin olamıyor insan siz kan verdiğinizde değeriniz kaç çıkmıştı kaç haftalıkti

Çok teşekkür ederim bı gün kala yaptım normalde kaset testler gecikmeden sonra sonuç verir diye biliyorum artimed yaptım yorumları çok kötü yalancı pozitif cikariyomus 6 gün kala yapmıştım artimedi silik gordum bı gün kala kaset yaptım dün sabah yani bugün olmam gerekir ama işte kan vermeden de emin olamıyor insan siz kan verdiğinizde değeriniz kaç çıkmıştı kaç haftalıkti
Benim arkadaşım kaset testle öğrendi adetten önce yani çıkabiliyor. Benim 4+3 tü sanırım beta 2438 çıkmıştı

Belirtileriniz neydi acaba
Kahverengi lekelenme olmuştu bende birkaç gün sürdü hatta. Adet ağrısının aynısını yaşadım adet günüm gelince hatta oldum sandım o gün lekeyi de görünce sökülecek diye düşündüm test yapmadım 5 gün gecikti öyle yaptım şükür pozitifi gördük Allah isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin inşallah 🙏

Back
X