- 11 Nisan 2022
- 207
- 55
- 48
- 27
- Konu Sahibi Cakiltasi18
Hayırlısı olsun hakkınızda Allah gönlünüze göre versinAma sağlıksız olduğu icin düşükle sonuçlandı

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlısı olsun hakkınızda Allah gönlünüze göre versinAma sağlıksız olduğu icin düşükle sonuçlandı
Teşekkür ederim siz hanga markayla öğrendiniz gebeliğini ben hepsinde tek bı tane yaptım sonra kan verdim bunda kafam karıştıHayırlısı olsun hakkınızda Allah gönlünüze göre versin![]()
Al bi markaydı benim testlerim. Ama adetim 5 gün gecikmisti direkt ikinci çizgi çıktı bende akşam idrariyla 1 saat aralikla 2 test yaptımTeşekkür ederim siz hanga markayla öğrendiniz gebeliğini ben hepsinde tek bı tane yaptım sonra kan verdim bunda kafam karıştı
Bende ondan yaptim iste o markayla dun sabahAl bi markaydı benim testlerim. Ama adetim 5 gün gecikmisti direkt ikinci çizgi çıktı bende akşam idrariyla 1 saat aralikla 2 test yaptım
Bende ondan yaptim iste o markayla dun sabah
Evet görünüyor hayırlı olsunResimde görünüyor mu bilmyrm çıplak gözle daha net gornyo silik cizgi
Çok teşekkür ederim bı gün kala yaptım normalde kaset testler gecikmeden sonra sonuç verir diye biliyorum artimed yaptım yorumları çok kötü yalancı pozitif cikariyomus 6 gün kala yapmıştım artimedi silik gordum bı gün kala kaset yaptım dün sabah yani bugün olmam gerekir ama işte kan vermeden de emin olamıyor insan siz kan verdiğinizde değeriniz kaç çıkmıştı kaç haftalıktiEvet görünüyor hayırlı olsun![]()
Benim arkadaşım kaset testle öğrendi adetten önce yani çıkabiliyor. Benim 4+3 tü sanırım beta 2438 çıkmıştıÇok teşekkür ederim bı gün kala yaptım normalde kaset testler gecikmeden sonra sonuç verir diye biliyorum artimed yaptım yorumları çok kötü yalancı pozitif cikariyomus 6 gün kala yapmıştım artimedi silik gordum bı gün kala kaset yaptım dün sabah yani bugün olmam gerekir ama işte kan vermeden de emin olamıyor insan siz kan verdiğinizde değeriniz kaç çıkmıştı kaç haftalıkti
Hayırlı olsun belirtileriniz neydiBenim arkadaşım kaset testle öğrendi adetten önce yani çıkabiliyor. Benim 4+3 tü sanırım beta 2438 çıkmıştı
Kahverengi lekelenme olmuştu bende birkaç gün sürdü hatta. Adet ağrısının aynısını yaşadım adet günüm gelince hatta oldum sandım o gün lekeyi de görünce sökülecek diye düşündüm test yapmadım 5 gün gecikti öyle yaptım şükür pozitifi gördük Allah isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin inşallahBelirtileriniz neydi acaba
Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim inşallah umarım bende de vardirBenim arkadaşım kaset testle öğrendi adetten önce yani çıkabiliyor. Benim 4+3 tü sanırım beta 2438 çıkmıştı
Şuan kasik ağrım ve bel ağrım yok durdu bı hafta oldu bugün durdu acaba yerleşimi olmuş bilemedim yarın tekrar bakacam inşallah çıkarSağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim inşallah umarım bende de vardir
İnşallah hayırlısıyla nasip etsin Rabbim. Direkt kan verin bence kesin sonuç olurŞuan kasik ağrım ve bel ağrım yok durdu bı hafta oldu bugün durdu acaba yerleşimi olmuş bilemedim yarın tekrar bakacam inşallah çıkar
Kan verip umutlanmak istemiyorum önce sabah bı test yaparım ondanda çıkarsa zaten hastaneye giderim kan içinİnşallah hayırlısıyla nasip etsin Rabbim. Direkt kan verin bence kesin sonuç olur
Siz bilirsiniz hayırlısı neyse o olsun inşallahKan verip umutlanmak istemiyorum önce sabah bı test yaparım ondanda çıkarsa zaten hastaneye giderim kan için
Teşekkür ederimSiz bilirsiniz hayırlısı neyse o olsun inşallah![]()
Acaba sonradan çıkan silik pozitif olur mu sizceTeşekkür ederim![]()
Canım öncelikle hayırlı olsun belirtilerin hiç yok muydu neye göre test yaptınBelirti olması şart değil benimde hiç belirtim yoktu ki hala da yok 5+4 günlük şuan. Bence sizde var biseyler kan vermelisiniz![]()