• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cilt Bakımı Ürünleri Tombul yanak ve gıdıktan nasıl kurtulabilirim?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
kilom ideal cnm,baktığın zaman gayet zayıfım,53 kiloyum ama sadece yüzüme baksan çok rahat 80 kilo sanarsın,hem geniş hem tombul,herkes diyo zaten ay sen normalde zayıfsın ama yüzün niye böyle diye,mesela 80 kilo olan bi arkadaşım var inan onun yüzü benden kat kat zayıf,hatta onunda sadece yüzüne baksan gayet zayıf sanarsın ama değil,bu arada cnm resimleri görmene çok sevindim,noluuurr anlat cnm,mesela baya fark varmıydı kötü duruyormuydu mesela zayıflamış ya kötü bi şekilde mi zayıflamış,içi boş deri gibi mi duruyo yani çok mu kötü cnmokadar merak ediyorumki anlatamam,bide benim gıdık bölgemde fazla yağ var ben onu anladım resmen elimle çok rahat tutabiliyorum,boynumu aşağı eğip bakıyorum katlanıyo resmen,sadece gıdığım bile gitse yanaklarım mutlaka fark edecek,yanaklarımın kenarlarınıda çok tutabiliyorum yani zayıflayabilir o ihtimal var,yumuşak gerginde değil,cnm bide ben ultrasonik yüz ütüsü portatif kavitasyon aleti diye bi alet gördüm ikisi birden var cihazda yani,şarjlıymış güzel bişeye benziyo o da kırmızı renk 200 tl,acaba diyorum alsamda gıdığımda uygulasam gıdığım zayıflasa kötü bi görüntü olmaz zaten,kafam çok karışık alsam mı almasam mı diye,benim masaj aletine bak cnm,nordmende yüz masaj aleti yaz görsellere tıkla,gittigidiyordan aldım daha varmış hatta düşünürsen,başlığı çok hoşuma gitti düz ve yuvarlak sanki daha etkili olur gibime geldi,face rollerde silindir kendi dönüyo sen sadece gezdiriyosun yüzünde o çok basit geldi aslında bende ondan alacaktım ama diğerini görünce vazgeçtim,duş aldığımız başlığa benziyo benimki cnm...

canım bu msjına özelden cevap vericem msj kutuna bakarsan sevinirim

canım bu msjına özelden cevap vericem msj kutuna bakarsan sevinirim

tmm cnm anladım ben seni,bu konuyu bi estetik cerrahisine danışmıştım ben,dediki mesela günde 1 kere 15 dk kullanması gerekirken günde 2 kere 30 dk kullanmıştır belkide dedi,yani fazla kullanmıştır ondan öyle olmuştur dedi,cnm ben şimdi baktım aynada kendime,sana nasıl desem mesela gıdığımı sanki eritmiş gibi yapıyorum yani saklıyorum elimle tutuyorum resmen yanaklarım tam kıvamında oluyo benim jeton yeni düştü yanaklarımda suç yok belkide,gıdığım gitse yanaklarım süper hal alacak öyle gözüküyo,aslında bu duruma çok sevindim çünkü dediğin gibi yanağa o cihazı uygulamak riskli ama gıdığa uygulanırsa bi problem olacağını sanmıyorumki zaten kavitasyon ve lifting aleti gıdığa uygulanırmış doktora sordum,gıdık gidince yanaklardaki fazlalıkda gidecek,ama asla kötü bi hal almayacak cnm baktım ben tam normal olacak,ne zayıf olacak ne şişman,illaki fark ettirecek gıdık gidince,hem niye bukadar gıdık var anlamadım daha 23 yaşındayım ve zayıfımda yani,cnm sen face rolleri sipariş verdin mi,benim masaj aleti yarın gelir,hergün düzenli bi şekilde kullanacam ve senide bilgilendirecem cnm gelişmelerden birbirimize haber verelim mutlaka inşallah faydasını görürüz eğer göremezsem o aletlerden birini alırım herhalde ve sadece gıdığıma uygularım ama canımı sıkan bi olay var eski haline dönüyo mu ki,dönmemesi lazım ya :( yanaklarıma kullanırsam bile çok aşırı dikkat ederim cnm,bide anlamadığım bişey var o kullanan arkadaşımız hiç mi anlamadı zayıfladığınıda tamamen zayıflayana kadar kullandı orayı anlamadım ben :44:

tmm cnm anladım ben seni,bu konuyu bi estetik cerrahisine danışmıştım ben,dediki mesela günde 1 kere 15 dk kullanması gerekirken günde 2 kere 30 dk kullanmıştır belkide dedi,yani fazla kullanmıştır ondan öyle olmuştur dedi,cnm ben şimdi baktım aynada kendime,sana nasıl desem mesela gıdığımı sanki eritmiş gibi yapıyorum yani saklıyorum elimle tutuyorum resmen yanaklarım tam kıvamında oluyo benim jeton yeni düştü yanaklarımda suç yok belkide,gıdığım gitse yanaklarım süper hal alacak öyle gözüküyo,aslında bu duruma çok sevindim çünkü dediğin gibi yanağa o cihazı uygulamak riskli ama gıdığa uygulanırsa bi problem olacağını sanmıyorumki zaten kavitasyon ve lifting aleti gıdığa uygulanırmış doktora sordum,gıdık gidince yanaklardaki fazlalıkda gidecek,ama asla kötü bi hal almayacak cnm baktım ben tam normal olacak,ne zayıf olacak ne şişman,illaki fark ettirecek gıdık gidince,hem niye bukadar gıdık var anlamadım daha 23 yaşındayım ve zayıfımda yani,cnm sen face rolleri sipariş verdin mi,benim masaj aleti yarın gelir,hergün düzenli bi şekilde kullanacam ve senide bilgilendirecem cnm gelişmelerden birbirimize haber verelim mutlaka inşallah faydasını görürüz eğer göremezsem o aletlerden birini alırım herhalde ve sadece gıdığıma uygularım ama canımı sıkan bi olay var eski haline dönüyo mu ki,dönmemesi lazım ya :( yanaklarıma kullanırsam bile çok aşırı dikkat ederim cnm,bide anlamadığım bişey var o kullanan arkadaşımız hiç mi anlamadı zayıfladığınıda tamamen zayıflayana kadar kullandı orayı anlamadım ben :44:

cnm bende doktorun yazdığını yazacaktım o bayan arkadaş belki kullanım süresini abartmış olabilir hemen sonuç almak istediyse eğer böyle bir hata yapmış olabilir..
kullanmayı bıraksa bile uzun süre kullanımdan yanağını deforme ettiği için bence zamanla kendi kendine de çökme oluştu..
hatırladığım kadarıyla yanağındaki yağ dokusunu tamamen eritmişti ..
doktorlarda tekrar yağ dokusu enjekte etmek gerektiğini filan söylemiş kendisine hani şu sanatçıların yaptığı yanak dolhunlaştırma işlemi varya onun gibi birşey sanırım..
aslında etrafımda herkes dolgun yanak seviyor sanatçılar mankenler bile yanaklarına yağ enjekte ettiriyorlar herkes yüzden kilo almaya çalışıyor genelde yani bence bir bakıma da şanslıyız
zayıf yüz insanı olduğundan daha yaşlı gösterebiliyor..
ama gıdık yok etmenin skaıncası yok bence..
yaşın da daha çok gençmiş ben 27 yaşındayım..
ve şuan böyle bir cihazı yanaklarıma kullanmaya korkuyorum..
sende sadece gıdığından başla derim cnm..
dediğin gibi gıdık giderse baya farkedicektir görüntün..
o msj da yazdığım hareketide yapmayı unutma..
yanaklarında sarkma varsa eğer bir kaşık hareketi var yüz yogosunda bilmiyorsan onu yazarım arada yapasrın işe yarayabilir yanaklarında muhteşem yanma ve erime hissi oluşuyor ben düzenli yapmaya üşendim hep belkide yapsam işe yarayacak ama sarkma yok zaten bende belki yanaklarımı eritebilir diye düşünyorum..
o cihazı henüz sipariş vermedim canım..
69 tl ye bulmuştum ama senin yazdığın cihazı araştırırken aynı cihazı 29 tl ye buldum almayı düşünüyorum ama bende en başta gıdık bölgesine uygulayacağım..görünüşte gıdığım yok ama başımı filan öne eydiğim zaman oluşuyor biraz rahatsız oluyorum çok biraz gitmesi gereken kısım var ..
canım düzenli yaparsan eski haline dönmez ki zaten zamanla oradaki yap dokusunuda zedeleyeceğin için kolay kolay oluşmayacaktır gıdığın .. öyle tahmin ediyorum ... ama yanaklarına uygulamak için tekrar doktora danış derim ben .. birtek face rolleri yanaklarıma uygulamaktan pek çekinmiyorum nedense ama diğer lifting cihazlarından korkuyorum..

cnm bende doktorun yazdığını yazacaktım o bayan arkadaş belki kullanım süresini abartmış olabilir hemen sonuç almak istediyse eğer böyle bir hata yapmış olabilir..
kullanmayı bıraksa bile uzun süre kullanımdan yanağını deforme ettiği için bence zamanla kendi kendine de çökme oluştu..
hatırladığım kadarıyla yanağındaki yağ dokusunu tamamen eritmişti ..
doktorlarda tekrar yağ dokusu enjekte etmek gerektiğini filan söylemiş kendisine hani şu sanatçıların yaptığı yanak dolhunlaştırma işlemi varya onun gibi birşey sanırım..
aslında etrafımda herkes dolgun yanak seviyor sanatçılar mankenler bile yanaklarına yağ enjekte ettiriyorlar herkes yüzden kilo almaya çalışıyor genelde yani bence bir bakıma da şanslıyız
zayıf yüz insanı olduğundan daha yaşlı gösterebiliyor..
ama gıdık yok etmenin skaıncası yok bence..
yaşın da daha çok gençmiş ben 27 yaşındayım..
ve şuan böyle bir cihazı yanaklarıma kullanmaya korkuyorum..
sende sadece gıdığından başla derim cnm..
dediğin gibi gıdık giderse baya farkedicektir görüntün..
o msj da yazdığım hareketide yapmayı unutma..
yanaklarında sarkma varsa eğer bir kaşık hareketi var yüz yogosunda bilmiyorsan onu yazarım arada yapasrın işe yarayabilir yanaklarında muhteşem yanma ve erime hissi oluşuyor ben düzenli yapmaya üşendim hep belkide yapsam işe yarayacak ama sarkma yok zaten bende belki yanaklarımı eritebilir diye düşünyorum..
o cihazı henüz sipariş vermedim canım..
69 tl ye bulmuştum ama senin yazdığın cihazı araştırırken aynı cihazı 29 tl ye buldum almayı düşünüyorum ama bende en başta gıdık bölgesine uygulayacağım..görünüşte gıdığım yok ama başımı filan öne eydiğim zaman oluşuyor biraz rahatsız oluyorum çok biraz gitmesi gereken kısım var ..
canım düzenli yaparsan eski haline dönmez ki zaten zamanla oradaki yap dokusunuda zedeleyeceğin için kolay kolay oluşmayacaktır gıdığın .. öyle tahmin ediyorum ... ama yanaklarına uygulamak için tekrar doktora danış derim ben .. birtek face rolleri yanaklarıma uygulamaktan pek çekinmiyorum nedense ama diğer lifting cihazlarından korkuyorum..

evet cnm fazla kullanmıştır hatta kendiside bunun farkındaydı öyle demişti,aslında baktımda lifting cihazlarının açıklamasında yüzü zayıflattığını falan asla yazmıyo,mesela sıkılaştırıyo yada kırışıkları yok ediyo gibi şeyler yazıyo,hatta o da ben zayıflatacağını bilmiyodum demiş,bu arada yüzümde hiç sarkma yok cnm gıdığım var sadece o da mesela sadece çenemin altında yok komple var yanaklarımın altındada var fazlalık bir bütün halinde yani,baktığın zaman pek anlaşılmıyo,oralar gitse süper yanaklarım olacak,bide asla zayıf olmayacak cnm çünkü şuan aşırı tombul o zaman tam normal boyutunda olmuş olacak,yüz yogası falan varya hani hareketler falan onları pek yapmıyorum cnm nedense işe yaramayacak gibime geliyo yada biran önce sonuç almak istiyorum sanırım çok sabırsızım,face rolleri 69 tl ye alma zaten cnm hem değmez o paraya hemde 29 yl ye var nasıl olsa bende gördüm,hatta 19 tl ye bile görmüştüm,benim kargoda çarşamba gelcek sanırım off sabırsızlanıyorum,satıcı hala vermemiş çünkü kargoya...

aynen cnm bende bu sabah gördüm şaşırdım silinmiş hepsi
site yönetimi iyice kafayı yemiş :37:

tüh yaa neyse artık,bugün 2.günüm canım,ama bitürlü inandıramıyorum kendimi işe yarayacağına,aklım öteki alette çünkü işime öyle geliyo tabi :))))

hangisini sipariş veridn cnm ?
hem niye acele ettin ki elindekini kullansaydın önce keşke daha alalı kaç gün oldu?
sen benden de sabırsızsın sanırım..
bi gelişme yok mu ?

cnm ben sana onu detaylı anlatmıştım ama silinmiş yazı demekki sen okuyamadan silinmiş,70 tl ye bulmasaydım eğer almakta acele etmezdim çünkü fiyatı çok uygun,diğerleri 180,190 tl den başlıyo,şuanda okadarda param yok zaten,tvshoptan aldım,galvanik yüz ütüsü diye geçiyo,kırışıklıkları sivilceleri,sarkmaları yok eder yazıyo sadece tabi hikaye,sadece zayıflatıyo ben söyleyim,çünkü elektrik akımı ve ultrasonik dalgalarla çalışıyomuş aynı lifting ve kavitasyon aleti gibi işte,hatta ultrasonik dalgalar yağ parçalıyo,hiçbir alette zayıflatır yazmıyo ama asıl zayıflatıyo o aletler,gıdığımda kullanacam zaten hiçbir korkum yok temkinli kullandığım sürece bişey olmaz,o arkadaş hergün 1 saat kullanmış ben hergün 15 dk kullanacam,bu arada cnm bence senin yanakların tombul değil,eğer gerçekten öyle olsaydı sende şimdiye kadar almıştın çoktan öyle cihazlar,benim yanaklarımdaki ve gıdığımdaki fazlalıkları kesseler 2 insana yanak ve gıdık olur düşün,üstelik zayıf olduğum halde,benimki kafaya takılacak bi durum,ama seninki öyle değil bence cnm,benim aldığım masaj aletiyle anca 5,6 ayda sonuç alabilirim ben,öyle geliyo bana :50:

canım özelden yazdım sana msj bakarmısın...

şimdi daha iyi anladım seni cnm,yalnız face rollerden hiç korkma,o korkulacak ürün değil bence,ya aslında resmimi göndermek isterdim sana ama nasıl gönderecem msn den falan olur,özel mesaj yazmam içinde 65 yorumumum olması lazım,faceden arkadaş olabiliriz cnm adımı soyadımı versem olur mu yoksa yasak mı?

yok yok cnm buraya yazma adını filan ben sana özelden link atıyorum facemin linkini sen o linke tıklar beni eklersin ..

ben gıdıktan çok şikayetçiydim kilodan dedim hep. hamam otu yağı diye birşey aldım. gıdığımdaki tüylerden şikayetçiydim. 10 dk dursun masajla yedirin filan diyordu bende 10 dk masajla yedirdim 4-5 gün ama sert masaj yaptım ne yalan söyleyeyim (gitsin pis tüyler diye :) baktım gıdığım eskisi gibi görünmemeye başlamış resimlerde (arkadaşların face yorumlarından farkettim) sonra gece kremimle o 4-5 günden sonrada her gece yatmadan masaj yaptım. evde yasemin ve kayısı yağım var 2-3 gece de onlarla yaptım. yaklaşık 2 aydır düzenli yapıyorum. elime yağ krem ne denk gelirse :) oh artık fotoğraf çekilirken suç işlemiş gibi kafamı yere eğmiyorum. dik dik duruyorum. en güzelide eskiden çenemi azcık indirsem hemen boynuma değerdi. artık bariz kafam iyice yere bakmadan değmiyor boynuma, çenemle birlikte değiyor yani :D

masaj kızlar masaaaaj

Kizlar tombul yanaklardan ve gidiktan nasil kurtulabilirim? Aranizda buna bi care bilen varmi?

neckline slimmer deneyin,,boyun kaslarını ve yanak mükemmel çalıştırıyor,,çok basit bi alet, 4-5 tl filan şimdi heryerde,,ben kullanıyorum,gıdım falan yok ama boynumda başlayan kırışıklıkları nefis toparladı.
günde 2 dk sadece,,10x 3 set yeter

özetle
hareket şart ))) $neckk.webp$nec2.webp

neckline slimmer deneyin,,boyun kaslarını ve yanak mükemmel çalıştırıyor,,çok basit bi alet, 4-5 tl filan şimdi heryerde,,ben kullanıyorum,gıdım falan yok ama boynumda başlayan kırışıklıkları nefis toparladı.
günde 2 dk sadece,,10x 3 set yeter

özetle
hareket şart )))Eki Görüntüle 501132 Eki Görüntüle 501131

kullananların çoğu beğenmemiş bu ürünü :44:

Ben çok memnunumm...Ama şu var,,memnun kalmayanlar nasıl kullandı,devam ve sebat etti mi?? günde 2 dk yazıyor zaten üstünde,,
ama 3 tane şimdi 4 tane sonra yapıyım olmaz,,tam 2 dk aralıksız hareket uygulanacak ki,işe yarasın,kas kuvvete karşı,direnç göstererek gelişecek,ancak o zaman işe yarayacak,,ben 3x10 çene açıp kapatarak yapıyorum gerçekten boynumda başlayan incelme ve sarkma toparlandı sadece 2 hafta sonunda,,,,neyse,,sevgiler:)

Back
X