Cilt Bakımı Ürünleri Tombul yanak ve gıdıktan nasıl kurtulabilirim?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
kızlaarr nerdesiniz bana biri yardım etsin ölecem valla 2 ay sonra nişanım olucak ben böle tospaa gibi milletin karşısına nasıl çıkarım :1no2: ooffff lifting gercekten işe yarıosa hemen alıcam hemenn ama tam emin deilim zayıflatıomuki yanakları CADIARZU ayyyh çıldıracayiiimmm kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

Slmlar, size dahil biri daha geldi. Yanak, gıdık Allah ne verdiyse. Aslında kızlar tombulluk çok tatlı çevrede görünce yüz çökük durmuyor, kendimde beğenmiyorum ama. Kiloylada alakası pek yok gibi ben nerdeyse 47 kiloykende hala tombalaktım yalnız çok kötü duruyor zayıf vücutluyken, kafa olduğu gibi kalıyor çünkü. Normalde yakışıyor yani. a.s.

oooyy ölecem nolar biri bişey yazsında şu mereti gidip alıcam ona göre yaa mafoldumben lifting noluurr bide en önemlisi nerden alıcam bunu yazın kurban olm yaaaaaaaaaaa ölmek istiorruuummm

canım gg de liftingleri gördüm bugün
msj attım satıcıya bakalım ne dicek
derdimize derman mı gerçekten
ben bu ara çok zayıfladım aramazan nedeniyle
yüzümde zayıfladı haliyle ve çok güzel oldu
keşke kilo aldığımda da öyle kalsa
ama yhine de vücuduma göre şişman tabi
şimdi azcık kilo alsam ki almak istyiyorum yine şişicek
bende istiyorum bu liftingi ama korkuyorum yaaa

hayırlı haber bekliorum canım yaa aldığın bilgiyi burda paylaşırsan çok mutlu edersin ben ve benim gibileri çünkü bikaç gün içinde almam lazım ama tam olarak nerde satılıyo ve gercekten faydası varmı yokmu yada zararı oluomu bunları bilmek istiorum inşallah yardımcı olursun :Saruboceq:

canım gelen cevap aynen şu şekilde;

cihazın hicbir zararı yok,kati surette bunu bilmenizi isterim
babyliss ülkemizde de bazı ürünleri bulunan bir dünya markasıdır, böyle bir marka imajını asla zedelemek istemez,ufacık bir yan etkisi olan ürünü kar için bile satmaz
bende de lifting cihazı var ben gözaltım için zaman zaman kullanıyorum harika birşey

Cihazın yaptığı şey şu, mesela kol kaslarımızı, bacak kaslarımızı ezgersizle güçlendirebiliriz, ya da göbeğimizi eritebiliriz
ancak yüz kaslarımızla egzersiz yapma imkanımız yok bu kasların yapısından dolayı..
bu cihazlar cilt altı kaslarını uyaracak şekilde düşük akımlarla çalışıyor

akımlar kasların kasılmasını sağlıyor, kaslar kasılıp gevşiyor
tıpkı biz evde egzersiz yaparken nasıl mekik cektigimizde, karın kasları yaptıgımız hareketlerin etkisiyle, gevseyip kasılıyorsa
bu cihaz bu işi akımla yapıyor
gevşeyip kasılan kaslar güçlenirken-bu bölgedeki yağlar sürekli çalışan kaslar nedeniyle eriyor ve yüze istediğiniz o düzgün kontur geliyor
çalışan bölgede biliyorsunuz yağ azalır

aynısı olmasa da, benzer bir elektrostimulasyon işini video da görün isterim
(videodaki cihazdan da var bende:) evde kullanıyorum o vucut kasları ıcın olanı

Dailymotion - Electrostimulation - une vidéo Sports et Extrême

burdakı bey bacak kasları ıcın egzersız yapmak yerıne bizim sattıgımız yüz icin olan cihazın ,beden icin olanını bacaklarına baglamıs
burada göreceksiniz bacak kasları ,kişi hiçbirsey yapmasa bile akımla mecburen kasılıp gevşiyor ve kaslar güçlenip yağ eriyor
Sizin istediğiniz şeyin başka bir alternatifi yok, ya yüzünüze liposuction yapacaklar, onun da acısına agrısına riskine degmez, cunku yag her bolgeden düzgün cekilemiyor, allah korusun hic öyle islere girmeyin
ya da böyle güvenli, dilediginiz zaman kullanabileceginiz, sonucları görüp dilediginiz kontura ulasınca bırakabılecegınız, ama krem gibi bitmeyen, tükenmeyen, ömürlük bir cihaz alacaksınız
kararı size bırakıyorum
bugun de bir ödeme yapacagım baska müşterim de aldı
dilerseniz sizinkini de birlikte getirtirim
çok teşekkürler saygılar sevgiler

anaaaaaaaaaaa o ne için öyle ne işe yarayacak eger yanaklara iyi geliyorsa deneyen arkadasımda varsa bende alırım

canım benim çok çok teşekkür ederim Allah razı olsun alıp deniycem inşallah faydasını görürüm ama tam olarak nerden alıcam onu bilemiorum tekrar teşekkürler canım ya

canım benim çok çok teşekkür ederim Allah razı olsun alıp deniycem inşallah faydasını görürüm ama tam olarak nerden alıcam onu bilemiorum tekrar teşekkürler canım ya

canım gittigidiyor da ki satıcıya msj attım ben ürün hakkında bilgi alabilmek için
gittigidiyora gir oradaki arama motoruna lifting cihazı yaz bir sürü ürün çıkıyor zaten
ya cnm ama bak ben yine de cesaret edemiyorum sende iyi düşün lütfen
30 yaşından sonra zaten ilk olarak insanın yüzündeki yağlar erimeye başlıyormuş ve belli bir süre sonra istesenizde yüzden kilo alamıyorsunuz zaten..iyi düşün canım..

ben yaptırmayı düşünüyorum kıvılcım çünkü inan yanaklarım yüzünden pskoljm bozuldu normalde kaşım gözüm çok güzeldir ama yüzümdeki tombulluk beni itici gösteriyor saçlarımı hep açık bırakmaktan bıktım 30 yaşımdan sonrası önemli deil benim için 22 yaşındayım bu çağlarımı ferah ve kendime güvenerek geçirmek istiyorum..verdiğin bilgiler için teşekkür ederim bence sende dene eğer cesaret edemiyorum diyosan ben kullanayım faydası yada zararı olursa sana söylerim..bazen riske girmek gerek risk yoksa isteklerimin sahibi olamam...sağol..:1hug:

canım mukahhak denicem diyorsan eğer çok dikkatli bir şekilde dene..ama lütfen bana da haber vermeyi unutma..normalde yüzümü çok beğenirim ben ama şişmanlamadığı zamanalar..zayıf yüz beni daha çekici yapıyor daha çok yakışıyor..hep öyle kalsın istiyorum ama azcık kilo alsam yüzden alıyorum hemen..bende frenliyorum kendimi..bu seferde vücuttan almam gerektiği halde alamıyorum..ama yine de bu cihazı kullanmaya korkuyorum canım ya..yüzxüme zarar gelmesinden çok korkuyorum..risk almak lazım haklısın inş. memnun kalırsın cnm..muhakkak yaz sonuçları olurmu?

kesinlikle haber veririrm canım merak etme sende bana dua et olurmu inş zararı olmaz....nedir biz bu bayanların dertleri yaaa ooff ne vardı yüzüm tombiş olmasaydı of of oooffff mafoldumben

cnm zarar görmenden çok korkuyorum inan
inş.. istediğin sonucu elde edersin
ben yüz hatlarımı çok beğenirim ve yüz hatlarımı bozmasından korktuğum için cesaret edemiyorum
ama şişmanlamasınıda istemiyorum
zayıfken çok güzel oluyor yüzüm keşke kilo almasa sevmiyorum ya şişko yanak
yakıştırmıyorum birde kendime
cnm en ufak bir zarar gördüğünde bırak muhakkak
ama adam çok ikna edici konuştu
ama satıcı sonuçta

beyza ürünü aldınmı ??? aldıysan nasıl sonuç aldın ? bizide bilgilendirir misin ?

dlk85 canım benim daha alamadım çünkü bulamadım arayış içindeyim deli olucam yaa strese girdim olmazsa başka şehirlere kadar gitmeyi düşünüyorum ama alınca zaten bilgi vericem merak etme tatlım

kızlar sizlere yüzü sıkılaştırmak için bi krem tavsiye etmek istiyorum: otama yosunlu üzüm çekirdeği kremi. ben daha 3 gündür kullanıyorum ama sıkılaştırdığını anında hissediyorsunuz. ayrıca yağlı bir yapısı yok, çok rahat kullanılan hafif bir krem. tamamen bitkisel içerikli. fiyatı da cok uygun, kesinlikle tavsiye ederim. zaten kremin kutusunda da sıkılaştırıcı ve şekillendirici diyor. yanak sarkmaları için de uygun.

aassyyaa canım bu kremin adı nedir acaba söylermisin bende aynı sıkıntıdan muzdaripim şu gıdık problemi bende de var umarım bir sonuç elde edebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…