Cilt Bakımı Ürünleri Tombul yanak ve gıdıktan nasıl kurtulabilirim?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
arkadaşlar merhaba ben de aynı şekilde yanak ve gıdımdan şikayetçiyim.ve uzun uzun araştırdım. en sonunda lifting cihazlarının işe yaradığını öğrendim ve araştırdım Türkiyede bulamadım daha sonra yurt dışından getirttim.kullanmaya başladım bakalım sonucu sizlere yazarım.

offf arkadaşlar analatamıyorum heralde,bu lifting cihazları insanın yüzününün dengesini alt üst ediyor.estetik cerraha gittim geçen gün yüzümde yağ atrofisi olmuş yani yüzümdeki yağ dokusu erimiş ve yüzümün orantısı gitti.resmen daha çirkinim şimdi!bu cihazlar yüzünden!keşke bu cihazı almaz olaydım!ellerim kırılaydı da kullanmayaydım:1shok:inanın o cihazı aldığım ve kullandığım güne lanet okuyorum.alın kullanın sen demiştin diyceksiniz!hem nasıl bulamıyorsunuz aklım almıyor yahu gittigidiyor da var ya lifting cihazı diye satılıyor!!kafasına koyan ve kararlı olan bulur!

baslarda bende yazmıstım bu konuya cewap benımde yanaklarım tombul dıe kıloluydum o zamanlar ınanın sımdı 45 kıloyum we yanaklarım hıc yok memnun muyum hayır cunku zayıflayınca resmen yuzum coktu we bole mımık cızgısı olustu agız kenarlarımda sımdıde bundan sıkayetcıyım dıorum kı
keskee keskee tombıs yanaklarım olsaydı........

yaa yanaklarını alet,krem falan kullanmadan eriten yokmu......

Son düzenleme:
sanırm kiloyula alakası yok kollarım afrikalı gibi o derece yani 53 kiloyum 1,68 fln boyum ama yanaklarım şişkoooooooooooooooo tambikk kilo alınca direk yanakalrıma gidiyo heralde yapı meselesi sanırım çözemedim bnde

arkadasım aynen benımde boyum 1.65 kilom 53 ama yanaklarım şişko ama olsun ya ben onlarıda seviyorum:):) sizde sevmeyi deneyin :)):

masaj aleti var o işe yarıyor birde .avonun bazı sıkılaştırıcı kremleri var yüz sıkılaştırıcı serum birde anew ultimate serisi ben kullanıyorum gerçekten sıkılaştırıyor. bilginize

arkadaşlar merhaba ben tam 11 gündür gold shap i kullanıyorum ne umutlarla aldım çünkü yüzüm şişko ve yumusak eyilince yüzümün altın baska bir yüz daha çıkıyo bana hiç bi faydası olmadı ben gitti gidiyordan aldım acaba diyorum taklit f,lan olabilirmi çaglacım senin kremde türkçe herhangi bişey yazıyomuydu acaba benim kremde yazmıyo ve çok sinirliyim ne sıkılaşma oldu nede yanaklarım eridi 11 günde az deyil hani

Selam arkadaşlar.. Benim boyum 168 ve 50 kiloyum.. Arkadaşlarım falan ne kadar zayıf olduğumu hep söyler ama yüzüm vicuduma oranla o kadar şişman ki.. Ben bunun için diyet yapmıştım (ki ne kadar diyet denebilirse artık..) 16 yaşındayım gelişme çağındaydım bu yüzden ailem öğün atlamama izin vermiyordu kahvaltı ve akşam yemeğini ailemle birlikte yiyordum ben de öğlen yemeğini atlamaya başladım.. Ve anneme az kalorili yemekler yaptırıyor ve yağsız ürünler tüketiyordum.. Bedenimde eriyecek pek yağ yoktu hafif göbeğim var gibiydi ne kadar böyle beslendiysem de bel bölgem zayıflıyor yüzüm gram eksilmiyordu.. Ve arada eve misafir şu bu gelince ya da hafta sonları birden bire öğle yemeği katılınca işe.. Metabolizmam alarm olarak yavaşladı ve yağ depolamaya başladı yani kilo vermem durdu bir süre sonra adetlerim kesildi ve krizlere girmeye başladım.. yeme krizlerine.. çünkü artık kafam eskisi kadar çalışmıyordu yani yeme ile ilgili çok fazla düşünemiyordum sadece yeme ile yememe arasında kalmıştım.. bir gün tıka basa yiyor sonraki 3 gün moralim bozuluyor ve hiçbirşey yemiyordum.. Kafamın çalışmamasına paralel olarak sınav sonuçlarım vs düştü.. aradan 8-9 ay geçti ve moralim o kadar bozulmuştu ki artık kafam da çalışmıyordu ve olayın sonuçlarını ya da davranışlarımı bile kontrol edemiyordum ruh gibi olmuştum.. Sürekli dalıyordum cümleleri anlayamıyordum kelimeler beynimde yankılanıyordu ama anlamlarını algılayabilmek için uzun uzun düşünmem gerekiyordu.. Sonunda pes ettim ve durumu babama anlattım tüm ayrıntılarıyla.. Babam da veremessin yüzünden kilo falan gelişme çağında olduğun için yüzündeki kemik yapısı falan değişiyor asla öyle bişey yapamassın dedi ve moralim daha da bozuldu.. Bir hiç için sağlığımdan olmuştum +psikolojim bozulmuştu ve beyin gelişimim de gerilemeye başlamıştı.. Ama biliyordum yüzüm 4 sene önce zapzayıftı yazın çok yedim hiç spor yapmadım 1 ayda yüzüm toparlanıverdi ve okula geri döndüğümde arkadaşlarım bunu bana söylemişti yani yüzüme kilo aldığımı çok iyi biliyordum o dönemden beri kendimi beyenmiyordum da.. babamın bilmeden konuştuğunu burdan anladım çünkü kilo aldığımı kendim de bilişyordum emindim 1 ayda yüzüm toparlamıştı ve yağlar eritilebilir diye düşünüyordum.. Daha sonra babam beni psikoloğa götürdü ve durumu ona anlattım bana mutlu olmamı sağlayacak bir ilaç yazdı + kan tahlili istedi.. Demin hastanede kan verdim ve bugün öğle yemeğini atlamadım..Doktor algılama problemimin ve adetlerimin durmasını beslenme düzensizliğine bağlıyor.. Ama tüm bunların bir hiç için olması tüm sağlığımı psikolojimi bir hiç için bozmuş olmam beni o kadar çok üzüyor ki.. YOK MUDUR BUNUN ÇÖZÜMÜ NASIL KURTULACAĞIM BU YAĞLARDAN LÜTFEN BİRİ BİR ÇÖZÜM ÖNERSİN ÇOK ÜZÜLÜYORUM..

canım bende de aynı sorun var..
ama sen bana çok daha fazla takıntılı geldin bu konuda..
bu takıntı sende sanırım çok fazla strese sebep oluyor..
yaptığım bir araştırmaya göre stres insan vücudunda yağ hücrelerinin yüz ve karın bölgesinde toplanmasına sebep oluyormuş..
e haliyle yüzden kilo almak muhtemel..
bence ilk önce bu takıntından vazgeçmelisin..
hem daha senin yaşın kaçcanım ya bu yaşta bu ne stres bu ne takıntı bitanem..
bak bende de aynı sorun var..
yüzden hemen kilo alıyorum..
ama alsamda hemen veriyorum....
daha doğrusu hemen veriyordum..
ama şu son 2 aydır nedenini anlamadım ama veremiyprum..
vücuttan vermeme rağmen yüzden çok az verdim..
bugünlerde çok stresli günler geçiriyorum..
bazı nednelerden ötürü fakat bu konuyla alakalı değil..
ve ben bunu strese bağlıyorum..
demek istediğimi anlamışsındır umarım..
bence takma rahat ol..
birdeherzaman aynaya geçip yüzüm çok şişman deyip kendi kendini üzme..
bilmiyorumbeyin gücüne inanırmısın ama ben çok inanrırım..
bundan bir yıl önce yüzümdeki gözeneklere takmıştım..
hemde olmayan gözeneklere :)
gidip gidip aynaya onları inceliyordum..
fakat kime göstersem yüzümde bir şey olmadığını ve de onların normal olduğunu her yüzde olması gerektiğini söylüyordu..
ama ben görüyordum nedense..
bir zaman sonra hiç incelemedim ve de takmadım bile onları..
belli bir süre sonra gerçekten yüzümde birşey olmadığını bende farkettim..
beyin çok enteresan birorgandır..
gerçekten neyi nasıl görmek istiyorsan o şekilde görürsün..
ben beyin gücüyle sadece düşünerek kilo veren bir adam biliyorum..
hatta bu ünlü biri geçenlerde derya baykalın programına katılmıştı ve herkes çok şaşırmıştı..
sende aynanın karşısına geçtiğinde bugün yüzünün nekadar zayıflamış olduğunu söyle kendi kendine..
o şekilde kendini motive et..
kafana çok takarsan asla istediğin sonuca ulaşamazsın canım emin ol..:))

aynıı dertt bndede var ya offf ne yapacağımı bilmiorm biri bana yardımcı olabilirmi..??

bende almayı düşündüğün için araştırıyordum ama faydasını gören yok bu sitede sende böyle diyorsan o zaman almanında anlamı yok çok umutlanmıştım üzüldüm(

arkadaşlar aklı olan gold shape kreme okadar para vermesin ben gıdımla yanaklarımda kullandım ilginç ki hemen bitmedi ama ne fayda ya bari bi santim incelsin yooooooook sıkılaşma filanda palavra napcaz ya bu tombul yanak insanın kafasını büyük gösteriyo vücuduna göre yani oooooooffffffffffff

ya ne umutlarla okudum bukadar sayfayı. gıdı sıkılaştırmak için gold shape kreme karar vermiştim aslında ama, işe yaramıyor öyle mi??

Merhaba arkadaslar benim de yanaklarim ve gidimla problemim var.Su an 10 kilo kadar fazlam var ama zayif oldugum zamanlarda bile yuzum beni oldugumdan en az 15 kilo fazla gosteriyor.O yuzden yuzumun incelmesini istiyorum.Buraya yeni uyeyim ama diyet ve bu bolumleri aylardir takip ediyorum.Yuz yogasi denedim hala arada yapiyorum aslinda biraz farketti boyun kismim ve gidigim biraz toparlandi sanki ama istedigim gibi olmasi baya zaman alacak gibi geldi.Bi de bir gun yapmasam yuz yogasini sanki eski haline donuyor gibi geliyor belki de psikolojiktir bilmiyorum.
Nihayetinde bugun yuz icin bi alet aldim kullanmaya basladim (Rio Chin & Neck Toner - buy online at Kaleidoscope!) verdigim adresteki urun gibi...
ne olacak sonuc bende cok merak ediyorum insallah yuzum zayiflar.aranizda bu alet yada benzeri bir alet kullanan var mi nasil kullanmis ise yaramis mi bana cevap verirse cok mutlu olurum.
Ben de sizleri sonuctan haberdar ederim.

benmde yanaklarım tombul..
vücudum o kadar değil ama yanaklarım daha fazla..
sakız flan çignesek yararı olurmuu??

Yanak kaslarını çalıştırmak için bir kaç öneride bulunabilirim.

-"u"ve "x" harfleri aşırı şekilde teleffuz edilir.

-Bir bütün elma ısırılarak yenilir.

-Yanaklar şişirilir,ellerle bastırılır ve 10 a kadar sayıp bırakılır.Bu hareketi en az 10 kere yapmak gerekir.

ufff :S kremler işe yaramıomu şimdi almayı kararlaştırmıştım off ya napcazz bi bilgisi olan yok mu????

super slimlook hakkında bi bilgisi olan var mı yanak eritmek için kullanmak istiormm bilgisi olan söyleyebilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…