arkadaşlar merhaba ben de aynı şekilde yanak ve gıdımdan şikayetçiyim.ve uzun uzun araştırdım. en sonunda lifting cihazlarının işe yaradığını öğrendim ve araştırdım Türkiyede bulamadım daha sonra yurt dışından getirttim.kullanmaya başladım bakalım sonucu sizlere yazarım.
geldim canım burdayım :1hug: ya gamsee biz tıpatıp aynıyız canım ya varya dünyada kendimi tek sanırdım bu konuda..sırnaşık şey aynen canım 2 günde şeklim değişiyo..zayıf olduğum halde yüzüm şişecek diye doya doya yemek yiyemiyorum..ya şişman surat yakışsa neyse ama inan hiç yakışmıyor..uyuz oluyoum bu olaya ya..ben yüz yogasına başlamaya karar verdim ..sizlere neticeleri bildiricem..greyfurt yağından pek umudum yok..ama o dediğiniz masaj aletleri işe yarayabilir kızlar..özelliklede gıdık için..yüz için öyle masaj aletleri olduğunu biliyorum..medikallarde satılıyor şöyle tansiyon aletleri filan satan yerlerde..ben ayrıca bu konuu bir spor hocasına danışmayı düşünüyorum..spor salonlarında çalışan egzersiz hocaları f,lan varya onlara..ya inşallah bir çözüm buluruz kızlar ya..ben yüzümün hep zayıf kalmasını istiyorum..ya yediklerim resmen yüzümde depolanıyor ya of..:çok üzgünüm:
arkadaşlar merhaba ben tam 11 gündür gold shap i kullanıyorum ne umutlarla aldım çünkü yüzüm şişko ve yumusak eyilince yüzümün altın baska bir yüz daha çıkıyo bana hiç bi faydası olmadı ben gitti gidiyordan aldım acaba diyorum taklit f,lan olabilirmi çaglacım senin kremde türkçe herhangi bişey yazıyomuydu acaba benim kremde yazmıyo ve çok sinirliyim ne sıkılaşma oldu nede yanaklarım eridi 11 günde az deyil hani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?