canım gelen cevap aynen şu şekilde;
cihazın hicbir zararı yok,kati surette bunu bilmenizi isterim
babyliss ülkemizde de bazı ürünleri bulunan bir dünya markasıdır, böyle bir marka imajını asla zedelemek istemez,ufacık bir yan etkisi olan ürünü kar için bile satmaz
bende de lifting cihazı var ben gözaltım için zaman zaman kullanıyorum harika birşey
Cihazın yaptığı şey şu, mesela kol kaslarımızı, bacak kaslarımızı ezgersizle güçlendirebiliriz, ya da göbeğimizi eritebiliriz
ancak yüz kaslarımızla egzersiz yapma imkanımız yok bu kasların yapısından dolayı..
bu cihazlar cilt altı kaslarını uyaracak şekilde düşük akımlarla çalışıyor
akımlar kasların kasılmasını sağlıyor, kaslar kasılıp gevşiyor
tıpkı biz evde egzersiz yaparken nasıl mekik cektigimizde, karın kasları yaptıgımız hareketlerin etkisiyle, gevseyip kasılıyorsa
bu cihaz bu işi akımla yapıyor
gevşeyip kasılan kaslar güçlenirken-bu bölgedeki yağlar sürekli çalışan kaslar nedeniyle eriyor ve yüze istediğiniz o düzgün kontur geliyor
çalışan bölgede biliyorsunuz yağ azalır
aynısı olmasa da, benzer bir elektrostimulasyon işini video da görün isterim
(videodaki cihazdan da var bende:) evde kullanıyorum o vucut kasları ıcın olanı
Dailymotion - Electrostimulation - une vidéo Sports et Extrême
burdakı bey bacak kasları ıcın egzersız yapmak yerıne bizim sattıgımız yüz icin olan cihazın ,beden icin olanını bacaklarına baglamıs
burada göreceksiniz bacak kasları ,kişi hiçbirsey yapmasa bile akımla mecburen kasılıp gevşiyor ve kaslar güçlenip yağ eriyor
Sizin istediğiniz şeyin başka bir alternatifi yok, ya yüzünüze liposuction yapacaklar, onun da acısına agrısına riskine degmez, cunku yag her bolgeden düzgün cekilemiyor, allah korusun hic öyle islere girmeyin
ya da böyle güvenli, dilediginiz zaman kullanabileceginiz, sonucları görüp dilediginiz kontura ulasınca bırakabılecegınız, ama krem gibi bitmeyen, tükenmeyen, ömürlük bir cihaz alacaksınız
kararı size bırakıyorum
bugun de bir ödeme yapacagım baska müşterim de aldı
dilerseniz sizinkini de birlikte getirtirim
çok teşekkürler saygılar sevgiler