Cilt Bakımı Ürünleri Tombul yanak ve gıdıktan nasıl kurtulabilirim?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
canım kremin adı "otama yosunlu üzüm çekirdeği kremi". ben 1 ekimde başlamıştım, bugün tam 7 gün oldu. etkisini gerçekten hissettim.

canım nerdeen ve ne kadara aldın ??? benim yanaklarım küçüklüğümden beri tombul ya..yakından söz-nişan işine kalkışıcam.tombul yanaklı bi gelin olmak istemiyorum. sıkılaştığını hissediyosun ama görünüşte bi fark yok mu cnm? bende kilo verdiğimi hissediyorum ama görünüş aynı mafoldumben buda ona benzemesin

canım daha 7 gün oldu ama ben gözle görülür şekilde hissettim etkisini. benim yanaklarım da dolgun, ama bi de hafiften sarkmaya başlamıştı sanki, bu krem resmen gerdirdi yüzümü, bi de cildimi güzelleştirmeye başladı. her gün daha çok farkediyorum etkisini. ben ankarada oturuyorum, sgm'den 7 TL'ye aldım.

canlarımm merhabaa... tahmin edeceginiz gibi benimde sorunum tombul olan yanaklarımm =(( bacaklarım vücudum zayıf ama gel görki suratımı görenler 80 kilo sanıyolarr.. burda okadar güsel şeyler okudumkii başta tabiki şu lifting cihazları aklıma yattıı ..şimdi bi kaç sorum olacak öncelikkle
SİNBO yu kullanan arkadaşalrım bu alet eceba titreşimlimi ?
eger öyleyse buna benzer bi masaj aleti var bende onu deniyecegim =)
birde bu BABYLİSSİN bi aleti var en işe yarr o aslında ama nerden bulabiliriz ?
son olarak bu BABYLİSSİN e eş deger başka alet varmıdır ? biraz çok oldu biliyorum ama nolur kusura bakmayınn canlarım artık bu soruna bi çözüm bulmak istiyorummm =(( şimdiden tşk ederimm

canım fiyatı çok uygunmuş 7 TL nedir ki hemen alıp demeyi düşünüyorum.Benim esas problemim gıdık yankalarımıda toplasa bana uyar :) ama acaba gıdık problemimi ortadan kaldırır mı ayrıca ben fethiyede yaşıyorum umarım bulurum bu kremi olmadı internetten falan sipariş edebilirmiyiz.

canım ya ben internetten biraz araştırdım da alacak bir yer bulamadım ben nerden alabilirim bu kremi fethiyede bulacağımı hiç sanmıyorum anca internetten almam gerekecek.

canım ben ankaradaki sgm'den aldım. ama internette otama'nın kendi sitesi var, oradan alabilir misin bilmiyorum.
ben gerçekten çok beğendim bu kremi, cildin kolojen miktarını artırıyor, gerginleştiriyor. bunun yanında pürüzsüzleştiğini de hissediyorum

merhaba asyaa şuan nası peki daha bi ilerleme var mı ?

teşekür ederim canım sitesini buldum sadece ürünü tanıtıyorlar detaylı bilgi falanda yok mail attım bakalım cevap ne gelecek.

evet canım etkisini yavaş da olsa hissediyorum. zaten sürer sürmez verdiği gerginliği hissediyosun. yaklaşık 20 gündür geceleri yatmadan önce sürüyorum. cildim daha canlı ve daha gergin. üzüm cekirdeği zaten cilt için oldukça faydalı...

evet canım etkisini yavaş da olsa hissediyorum. zaten sürer sürmez verdiği gerginliği hissediyosun. yaklaşık 20 gündür geceleri yatmadan önce sürüyorum. cildim daha canlı ve daha gergin. üzüm cekirdeği zaten cilt için oldukça faydalı...

:) canım ya umarım bende de etkisini gösterir siteden öğrendim kremin fiyatı 12 TL kargoyla beraber 16 TL tutuyor.Umarım bu gıdıktan kurtulurum :)

merhaba bende

Son düzenleyen: Moderatör:
dygucum henüz bi çare bulamadım canım ama sanırım bende asyanın kullandığı kremi denicem bulabilirsem

senin yankların güzel bence hiç bozma

Teşekkür ederim canım yanaklarımdan memnunumda , bu gıdık çıldırtacak beni, ben krem için sipariş verdim bir kaç güne elimde olur sanırım kullanıp bir denicez bakalım.

Kıvılcım , canım sende maiile sipariş verebilirsin eğer yaşadığın yerde bulamıyorsan , ürünün sitesinden araştırıp mail atabilirsin.

canım bugün baktım iki yere ama bulamadım..tekrar bakıcam bayramdan sonra..bulamazsam sitesinden hemen sipariş vericem..ben farklı bir sitede 10 ytl ye buldum hemen oradan sipariş edicem...inşallah işimize yarar kızlar ya..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…