-
- Konu Sahibi Gokmavisi90
kızlar mrb bende anne olmak ıstıyorum ama kılomdan oturu korkuyorum 79 kıloyum ve 160 boyundayım ne yapacagımızı bılemıyorum
dikkat ettiğin sürece sıkıntı olmaz inşallahkızlar mrb bende anne olmak ıstıyorum ama kılomdan oturu korkuyorum 79 kıloyum ve 160 boyundayım ne yapacagımızı bılemıyorum
suan hamıle mısın pekı hala nasıl gıdıyor
lah :)dikkat ettiğin sürece sıkıntı olmaz inşallah
ınsallah :)ınsal
lah :)
cok sevındım senın adına darısı bana olsun ınsallah o zaman ,:)
Merhaba canım, hoşgeldinBende kiloluyum ve hamile kalmak istiyorum diyet ve spor yapıyrum ama kilo vermem çok yavaş sizler nasıl hamile kaldınız ? çok üzülüyorum
Merhaba canım, hoşgeldinKaç kilosun canım boyun yaşın kaç? Hepsi önemli çünkü bence hamile kalmakta. Sen sporuna sağlıklı beslenmene devam et canım hiç üzülme, gerisi biraz da kısmet 100 kg üzerinde hamile kalan arkadaşlarımız da var ve onlar genelde hamileyken kilo almak yerine veriyorlar Mesela ben diyet ve sporla 77 kg.a kadar inmiştim ama koruyamadım kilomu 85.5 le hamile kaldım tabii kilolu hamile kalınca çok dikkat etmem gerekiyor..
Bende kiloluyum ve hamile kalmak istiyorum diyet ve spor yapıyrum ama kilo vermem çok yavaş sizler nasıl hamile kaldınız ? çok üzülüyorum
Oturarak çalışmak bizi bitiriyor zatenHoşbulduk canım 30 yaşındayım 94,6 kiloyum boyum kısa 1,58 çok çirkin duruyor.Maalesef oturarak çalışıyorum ne zaman okul bitti çalışmaya başladım kilo aldım ve PKO oldu . Bu ay 3. denememiz olacak adetim bitmek üzere şuan lekelenme şeklinde geliyor.. İşte böyle..
Hoşgeldiniz ☺
İnşallah en kısa zamanda sizde hamişler grubuna katılırsınız. ☺
Bende aylarca denedim ama hiç kilom yüzünden olmuyo diye düşünmedim. Aklıma bile gelmedi çünkü çevremde çok vardı kilolu hamile kalan. Adetlerim düzensizdi. Gitsem bi tek onun için dr a gitcektim ama gerek de kalmadı hamdolsun.
Amin. İnşallah ☺Herşey gönlünce olsun.
Sen kaç kg ile hamile kalmıştın canım
canım bende 80 kg ile hamile kaldım. aynı boylardayız. şuanda 34. haftadayım ve hala 80 kiloyum. yani korkulacak bişey yok hayırlısı ilekızlar mrb bende anne olmak ıstıyorum ama kılomdan oturu korkuyorum 79 kıloyum ve 160 boyundayım ne yapacagımızı bılemıyorum
nasıl başardınız ? nelere dikkat ediyorsunuzcanım bende 80 kg ile hamile kaldım. aynı boylardayız. şuanda 34. haftadayım ve hala 80 kiloyum. yani korkulacak bişey yok hayırlısı ile