Tombiş Hamilelerin Günlüğü

Ben 89 la hamile kaldım. Hamilelik süresince yediklerine dikkat edip kontrolleri aksatmadıktan sonra bir sorun olacağını sanmıyorum. Olsa da dr un zaten gerekli tedbirleri alır. Çevremde 100 ve üzeri hamile kalan insanlar vardı. Bebişleri sağlıklı büyüdüler maşallah.
kızlar mrb bende anne olmak ıstıyorum ama kılomdan oturu korkuyorum 79 kıloyum ve 160 boyundayım ne yapacagımızı bılemıyorum

Ewet hala hamileyim. 28 haftalığım. Benim kilom yüzünden bir problem olmadı. Çok şükür. İlerleyen haftalarda olacak tek şey de bel ağrısı gibi duruyo. Bu aralar yavaş yavaş belim ağrıo artık. Ama zayıf hamilelerinde bel ağrısı oluyor. Çevremdeki kilolu hamilelelerin verdiği ilk öğüt şuydu bebek alışverişini son ayına bırakma gerçekten haklılarmış. Çarşıda gezmek zor oluyor. ☺).
suan hamıle mısın pekı hala nasıl gıdıyor

Bende kiloluyum ve hamile kalmak istiyorum diyet ve spor yapıyrum ama kilo vermem çok yavaş sizler nasıl hamile kaldınız ? çok üzülüyorum

Bende kiloluyum ve hamile kalmak istiyorum diyet ve spor yapıyrum ama kilo vermem çok yavaş sizler nasıl hamile kaldınız ? çok üzülüyorum
Merhaba canım, hoşgeldin Kaç kilosun canım boyun yaşın kaç? Hepsi önemli çünkü bence hamile kalmakta. Sen sporuna sağlıklı beslenmene devam et canım hiç üzülme, gerisi biraz da kısmet 100 kg üzerinde hamile kalan arkadaşlarımız da var ve onlar genelde hamileyken kilo almak yerine veriyorlar Mesela ben diyet ve sporla 77 kg.a kadar inmiştim ama koruyamadım kilomu 85.5 le hamile kaldım tabii kilolu hamile kalınca çok dikkat etmem gerekiyor..

Hoşbulduk canım 30 yaşındayım 94,6 kiloyum boyum kısa 1,58 çok çirkin duruyor. Maalesef oturarak çalışıyorum ne zaman okul bitti çalışmaya başladım kilo aldım ve PKO oldu . Bu ay 3. denememiz olacak adetim bitmek üzere şuan lekelenme şeklinde geliyor.. İşte böyle..

Hoşgeldiniz ☺
İnşallah en kısa zamanda sizde hamişler grubuna katılırsınız. ☺
Bende aylarca denedim ama hiç kilom yüzünden olmuyo diye düşünmedim. Aklıma bile gelmedi çünkü çevremde çok vardı kilolu hamile kalan. Adetlerim düzensizdi. Gitsem bi tek onun için dr a gitcektim ama gerek de kalmadı hamdolsun.

Oturarak çalışmak bizi bitiriyor zaten İnşallah en doğru zamanda hamile kalırsın canım sporuna ve diyetine devam etmeni tavsiye ederim inşallah faydasını görürsün

Allah sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin darısı başıma inşallah

günaydın kızlar. dün kontrole gittim, hastaneye gitmişken diyetisyene uğradım. bana göre uçuk bir rakam verdi aylık hizmet bedeli olarak. bir listeye 300 lira verilir mi ya ? bende mi var anormallik ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…