- 11 Haziran 2011
- 506
- 425
-
- Konu Sahibi Gokmavisi90
Ayy evet canım boşladık burayı.. Nasılsın nasıl gidiyor hamilelik? Bende şeker çıktı tansiyon çıktıyine kimse yazmıyor ya
ben sağlıklı bir beslenme düzenine geçtim kızlar
klasik 3 + 3 öğün günde 8 dilim ekmek
ve 4 kilo verdim kendimi kısmadığım halde
çok şükür iyi gidiyor benimAyy evet canım boşladık burayı.. Nasılsın nasıl gidiyor hamilelik? Bende şeker çıktı tansiyon çıktıBu hamilelik beni pek bir bozdu Şu an günde 4 kez insülin vuruyorum ve 2 tane tansiyon hapı alıyorum Neyse ki bebeğim sağlıklı, o iyi olsun da geçer nasılsa bunlar.. Ben diyete başladım şeker yüzünden, toplamda 4 kilo aldım başından beri. Artık almıyorum diyet yaptığım için, alırsam da ileride az alırım herhalde. Bu arada günde 8 dilim ekmek fazla canım, 24. haftalarda şeker bakılır o zamana kadar azaltmanı öneririm karbonhidratı. Böylece önleyebilirsin şekeri falan
Canım bana diyetisyen günlük toplam 5 dilim ekmek verdi. 2 dilim ekmeğin yerine 2 kepçe çorba veya 4 yk makarna pilav sayılıyor. Ben günde 5 dilim veya eşdeğeri karbonhidrat tüketmememe rağmen hala yüksek devam ediyor. İnsülin vuruyorum yine düşmüyor. Sanırım gebelik ilerledikçe daha dirençli oluyor çünkü ilk diyete başladığımda cevap verdi düştü hem açlık hem tokluk şekerim. 2 haftadır pek düşüremiyorum artık. Mutlaka kaçamak oluyor, nefsimize yeniliyoruz. Ama çok az miktarlarda yapmalıyız, tadımlık. Şimdiden dikkat edersen çıkmayabilir bu gebeliğinde deçok şükür iyi gidiyor benim
geçmiş olsun sana da üzüldüm özellikle tansiyon çıkmasına, allah kolaylık versin, çoğu bitmiş azı kalmış ama
8 dilim ekmek ama mesela 4 kaşık pilav makarna yersem bunu 2 dilim ekmek sayıyorum, yada yemeğin yanında çorba yersem bir kaseyi bir dilim ekmek sayıyorum, yine de fazla mı ?
bu aralar iştahım artmaya başladı çikolata tatlı falan kaçamak yapıyorum. ama kendimi frenlemem lazım ilk gebeliğimde kilom bu kadar yoktu yinede gebelik şekerinin kıyısından dönmüştüm, bunda kesin çıkar şeker
hımm 5 dilime düşüreyim o zaman bende. teşekkür ederim. allah kolaylık versin size deCanım bana diyetisyen günlük toplam 5 dilim ekmek verdi. 2 dilim ekmeğin yerine 2 kepçe çorba veya 4 yk makarna pilav sayılıyor. Ben günde 5 dilim veya eşdeğeri karbonhidrat tüketmememe rağmen hala yüksek devam ediyor. İnsülin vuruyorum yine düşmüyor. Sanırım gebelik ilerledikçe daha dirençli oluyor çünkü ilk diyete başladığımda cevap verdi düştü hem açlık hem tokluk şekerim. 2 haftadır pek düşüremiyorum artık. Mutlaka kaçamak oluyor, nefsimize yeniliyoruz. Ama çok az miktarlarda yapmalıyız, tadımlık. Şimdiden dikkat edersen çıkmayabilir bu gebeliğinde de
Düşürebildiğin kadar düşürmeni öneririm canım. Rica ederim. Sağol çok sıkıntı etmiyorum artık, bebeğim iyi çok şükür gerisi önemli değilhımm 5 dilime düşüreyim o zaman bende. teşekkür ederim. allah kolaylık versin size de
şekerli annelerin bebekleri de tombiş oluyor, daha iyi oluyorDüşürebildiğin kadar düşürmeni öneririm canım. Rica ederim. Sağol çok sıkıntı etmiyorum artık, bebeğim iyi çok şükür gerisi önemli değilİyi yıllar dilerim bu arada
Maşallah canım, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ne heyecanlı zamanlarArtık son haftalardayım. Çok şükür. Bu aralar canım sdc çikolatalı browni kek yemek istiyo. Akşamları özellikle. Mandalina falan geçiştiriyom ama bazen geçmio ve yiyorum.
Oğlum hala inme yolunda deil. Sağ kaburgamın altına yerleşti orda keyfi yerinde herhalde. Dönesi yok. ☺
döner inşallah ya 4 haftası varmış daha. son ay çok zor oluyor Allah yardımcınız olsunArtık son haftalardayım. Çok şükür. Bu aralar canım sdc çikolatalı browni kek yemek istiyo. Akşamları özellikle. Mandalina falan geçiştiriyom ama bazen geçmio ve yiyorum.
Oğlum hala inme yolunda deil. Sağ kaburgamın altına yerleşti orda keyfi yerinde herhalde. Dönesi yok. ☺
Maşallah canım, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ne heyecanlı zamanlarOğlun da yerinden memnun, rahat ettiriyorsun demek ki
döner inşallah ya 4 haftası varmış daha. son ay çok zor oluyor Allah yardımcınız olsun
Amin canım inşallahAmin canım cümlesinede. Sende hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah. Rahatı yerinde gibi. Ocak 7 de kontrol var. Bakalım ne durumda olacak bu sefer. ☺
kontrole gittiniz mi ?Amin canım cümlesinede. Sende hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah. Rahatı yerinde gibi. Ocak 7 de kontrol var. Bakalım ne durumda olacak bu sefer. ☺
kontrole gittiniz mi ?
kontrole gittiniz mi ?
ben de bebeğimin cinsiyetini öğrendim, yüzde yüz kız dedi doktor.
ama ilk bebeğimde de bu haftada kız demişlerdi, bir sonraki kontrolde erkek dediler sonuçta oğlum oldu , o yüzden temkinliyim
eşimin de benim de tüm aile kız delisi, bakalım
bu arada son üç haftadır hiç kilo veremiyorum, ama almıyorum da şükür
maşaallahSonunda ewe gelebildim. ☺ Oğlum 36+4 de 2900 ve 49 cm miş. Maşallah kuzuma. Doğum için 20 sinden sonra çatı muayenesiyle belli olur dedi. O zmn gelince çatı muayenesine cesaret edebilicem mi onu bilmiorum. Çok utanıyorum ya. Düşününce bile çok kasılıyorum. Ne acı ne ağrı sancı umrumda değil. Utanma çok ağır basıyo ya.