bendeee geldim aranizaa bir tombis olarakkk 7 haftalik hamileyimmm..fazla kilo almadan dogun yapari insallah
Gizemli tombiş hoşgeldiniz
Tombiş var tombiş var tabii, biraz daha açılsanız sizi ve bebişinizi yakından tanısak daha güzel olur.
Dombik bir hamiş olarak bende buradayım
Hoş geldin bacım, kapımız dombiklere hep açık ama hep sıskalar geliyor yahu.
Bu sene ne bilinçli hamile yaptı buralar yahu
Şöyle göbeği göbeğime, totosu totoma denk bir dombik bulamadan doğuracam ya yanarım yanarım ona yanarım
Dün gece evi turladım durdum saat 3 gibi. Yandım resmen. 3 kez kafamı suya soktum, yok da yok.
Bir de kedim var koyun postlu, o da geldi totosunu göbeğime dayadı mı
İçerden kız tepikliyor, arkamdan eşim sarılıyor, önümden kedi yapışmış.
Dedim komşulaaar, komşular yanıyorum kurtarın
Nem acayip valla.
Ay sen çok alemsin güldürdün yine
[/QUOTE]
Alıntıyı eksik almışsın bacım.
Senin cümleler gibi geldi.
Ben de okurken "anaaa kedisi varmış, anaaa o da sıcaklıyormuş, anaaa kızı olacakmış" diye kendi cümlelerimi okudum ya
Allah bu sıcaklarda bana akıl sağlığı versin ne diyeyim.
Jeton çok geç düştü bende
3 fatıha bı ıhlas okuyarak utuye basladım
45 derece ev utuyle sız dusunun nolmustur
sonra bı guzel yerlerı supurdum mutfagı cıfledım etrafı topladım
sanırım ruhumu teslım edıcem
daha fenası bıkacgundur buraya yazmıyorum
cunku sucluyum
pis kılo aldırıcı abur cuburlara karsı dayanılmaz bı tutkum olustu
hıc ayrıntıya gırmıyım
totoma terlık atarsınız
Cücüktaş,
Ele avuca gelmeye başladınız demek. Yiyin yiyin, can boğazdan gelir
Hanselle Grateldeki hain cadı gibiyim, hepinizi yedirip sonra sizi yiyeceğim uleyyyyn
Ay temizlik lazım ya.
Ben sürekli buradaki erken doğumları okuyorum, len diyorum kendime Allah korusun bir şey olsa hastaneye gitsen kalsan köpekler işer suratına.
Dolap içlerimi silip tekrar ütü yapıp düzenlemem lazım, mutfak dolap içlerim beni bekliyor, komple bir cam kapı lazım, 2 halım var makineye girip yıkanmalı...Bunları yapmaya da bi kadın lazım , o da şu an kk'da yazı yazıyor o kadar gamsız
Merhaba
Adım Aynur ,31 yaşındayım,ingilizce öğretmeniyim,Allahtan bi mani çıkmazsa ilk bebemi kucağıma almayı bekliyorum
Hamilelik kilo açısından şimdilik iyi gidiyor,İnşAllah en az kilo ile bitirmeyi umuyorum
Nays tu mit yu Aynur.
Sağlıkla al kucağına inşallah bebeğini.
Ben Gizem.
Merhabalar arkadaşlar benide aranıza alırsınız bende kilolu hamile kaldım öncesinde vermek istedim ama olmadı. 25 yaşında ikincide hamleyi m 81.5 le hamile kaldım bugün 83 geldim kızıma çok kilo almıştım bunda aynı hatayi yapmak istemiyorum
Merhaba hoşgeldiniz
17. haftaya girmişsiniz maşallah, 1.5 kilo almışsınız sadece ne güzel
Bir bilinçli hamile daha
Ben camış gibi yedim, doğurur ayak akıl baliğ oldu bana