TOLİNLE Geyiğin Dibi Buyrun:D

Tolin şimdi sana attım uzunca bir mesaj ,aldın başına belayı:30:
Ya bu arada bu kk benim yazı tipimi kaydetmiyor,font,size,rengi falan siz nasıl yapıyorsunuz?

ahhhaahaha benım basımda bela cok sorun olmaz:1::1:
yazı tıpını kaydetmek ıcın pro uye olmalısın ve suan kampanya var pro uyelık ucretlerı toplanıp somaya gonderılcek yanı pro olmanın tam zamanı:31:

yarıldımmmmmmm :9::9::9::9::9::9::9:
bizde imzzamıza kerem bursin koyalım ilahii tolinnnn sen benim fal arkdasmsın kız noldu senin fallarr ay :9::9: burayı binnaz abla ankaradaki falcılara cevirmeyekte :8:

:1::1::1::1:
ayyy falların hepsı yalan oldu ya cıkan hıcbısey yok bı falalem rezzan bı kac bısey bıldı bıde taynattaı bırgule gıdıyorum ben o fena dııl baskada yok senın varmı cıkan yada begendıgın kımse?:44:

ahhhaahaha benım basımda bela cok sorun olmaz:1::1:
yazı tıpını kaydetmek ıcın pro uye olmalısın ve suan kampanya var pro uyelık ucretlerı toplanıp somaya gonderılcek yanı pro olmanın tam zamanı:31:

Sağ ol canım,bu arada okudun mu?

:1::1::1::1:
ayyy falların hepsı yalan oldu ya cıkan hıcbısey yok bı falalem rezzan bı kac bısey bıldı bıde taynattaı bırgule gıdıyorum ben o fena dııl baskada yok senın varmı cıkan yada begendıgın kımse?:44:

ben bi serüvene attım yeni biliyo o kadın beni ya ama reel olarak kimseye gtmedm taynattaki kadnın adını unuttum sarı saclı dişleri biraz garip çıkmış işten ama ona baktrmıştm ordan

ayy evet ya annemın bı kuzenının kızı var kız ıkı yıllık okudu ev kızı sabahtan aksama kadar ev ısı yapıyo hem hanım hanımcık hemde gecen ay soz kestıler kız benımle yasıt bende hala okulu bıtırcem dıye surunuyorum ayyy akıl akıl gel popoma takıl dıyesım gelıyo kendıme:ssz::ssz::52::52:

ayyy evet kızıyorum yahu mune yasak getırdı bana bdv ye konu acmak sana yasak dıye baska yere acıncada bı allahın kulu gormuyo:1::1:
gel benlen ugraş:23::23::23::27:

pufyyy alıntı yaptım senden gormedın galıba:27::27:

evet okudum bende o uyeden supelenmıstım ama o kadar dıkkat etmedım resmede tıkladım ben bısey cıkmadı yazdım ben onun plakasını hafızaya bakalım ne cıkıcak altından:ssz::1:

resimde bir şey çıkmadı derken?Nasıl yani?acaba ben linki mi yanlış attım sana,açık konuşmayalım korkuyorum:1:

resimde bir şey çıkmadı derken?Nasıl yani?acaba ben linki mi yanlış attım sana,açık konuşmayalım korkuyorum:1:

bişey olmazzzz resme tıkladım ben kendı resmını koymus arkası donuk ama yuzu gorunmuyo ama nerden bılcez belkı resım onun degıl:ssz::ssz:

Su ohuu yu merak ettim ama :27: evlimisin bekarmisin? Coluk cocuk :emir_bebek::51:

eviliyim 3 yavrum var. yani senin yaşında pek bi deli doluydum. ayyy ben yaşlanmadım ki daha :51: nefret ediyorum ben senin yaşındayken demekden:47: olsun ben kadınlığımın güzelliğimin dorugundayım:82:

Fazladan varsa bende rica edim :)))))

eviliyim 3 yavrum var. yani senin yaşında pek bi deli doluydum. ayyy ben yaşlanmadım ki daha :51: nefret ediyorum ben senin yaşındayken demekden:47: olsun ben kadınlığımın güzelliğimin dorugundayım:82:

Ohh ohh masallah Allah bagislasin. Tabi canim niye yasli olasin bunun 70-80 e kadar yolu var yani :))))

cok ıyı yaptın evlımısın bekarmısın?yaş kac?:1:

25 yaşındayım bi prensesin annesi bi kocanın kadınıyım profesyonel kronik öğrenciyim şu anda yaptığım her işte yeni ve acemiyim yeni gelin yeni evli yeni anne yeni ev hanımı...

Back