TOLİNLE Geyiğin Dibi Buyrun:D

aslında niyetım okul ama bu ruyanın ıcınde eximi de gordum gercı gene bana yalan soyluyodu ama bılemedım:26::26:

Ex den next olmaz diye boşa demiyorlar :27: Salla gitsin onu. Sen hayırlısı deyip oku duayı senin için ne iyi olacaksa o olur. :34:

Ex den next olmaz diye boşa demiyorlar :27: Salla gitsin onu. Sen hayırlısı deyip oku duayı senin için ne iyi olacaksa o olur. :34:

aynen oyle ondan bana yol olmaz neyse okıyım bakalım ne faydasını gorcem belkı kerem bursin gelırr:27::27::27:

kaça gidiyon ne için gidiyon

Valla ben simdi anlatmaya kalksam elime yüzüme bulastiririm. Benim durum karisik biraz. hem yurt disinda yasadigim icin ordaki okullardan da biraz farkli. Yani ne sen sor ne ben söylim. Illa ögrenecem dersen anlatmaya calisirm :1::9:

tam benlik iş çikolata için bile çalışırım bence sen tek odayla başla hemen işe buluruz çalışacak sektör olmadı kısır satarız

Yaptım olacak inşallah.:7:
Yalnız iş başvurusu olarak bikinili fotoğraf yollanmanız gerekiyor:27:Mesaj kutumun yerini biliyorsun:23:
(Erkek üye alarmı:28:)

kılzar ya ben bugun tam uyanmaya yakın bı ruya gordum bırısı bana dedıkı insan ve duhan surelerını oku dedı bu ne anlama gelebılır bılen varmı?:44:

Hayirdir biseye niyet ederek mi yattin? Internetten ac bak iki dk :/

wuuuu walllamı:9: nefret ediyorum senden ozaman:1: seningibi yemek yiyip kilo almayanların hepsinden:ssz: ben kendim bildim bileli rejimdeyim ule. haksızlık bu:47:

ooooo sülalemin yarısı benden nefret edıyo baştada annem :27:allah sabır versın sızeee:33::33:

yok bişeye nıyet etmedım ama bu soylendı neye bakıyım netten?:44:

Ilginc bi rüya bende merak ettim anlamini :D yaz bakalim google de rüyada duhan suresi duymak diye. Vardir kesin bir sürü örnek :)

Back