- 23 Ekim 2011
- 19.420
- 23.889
- 598
Onu da mı bağa soruyon ?Neye niyetin vardı?
![]()
aslında niyetım okul ama bu ruyanın ıcınde eximi de gordum gercı gene bana yalan soyluyodu ama bılemedım:26::26:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Onu da mı bağa soruyon ?Neye niyetin vardı?
![]()
kız yanlız bu yemek mi yiyior birine bişimi dio sen bilirsin ne o haraketler![]()
aslında niyetım okul ama bu ruyanın ıcınde eximi de gordum gercı gene bana yalan soyluyodu ama bılemedım:26::26:
tam benlik iş çikolata için bile çalışırım bence sen tek odayla başla hemen işe buluruz çalışacak sektör olmadı kısır satarız
Ex den next olmaz diye boşa demiyorlarSalla gitsin onu. Sen hayırlısı deyip oku duayı senin için ne iyi olacaksa o olur.
![]()
kaça gidiyon ne için gidiyon
yemek yıyo kanka aynı ben bende paso yemek yıyorum ama 48 kıloyum![]()
tam benlik iş çikolata için bile çalışırım bence sen tek odayla başla hemen işe buluruz çalışacak sektör olmadı kısır satarız
kılzar ya ben bugun tam uyanmaya yakın bı ruya gordum bırısı bana dedıkı insan ve duhan surelerını oku dedı bu ne anlama gelebılır bılen varmı?:44:
wuuuu walllamınefret ediyorum senden ozaman
seningibi yemek yiyip kilo almayanların hepsinden
ben kendim bildim bileli rejimdeyim ule. haksızlık bu
![]()
Hayirdir biseye niyet ederek mi yattin? Internetten ac bak iki dk :/
ooooo sülalemin yarısı benden nefret edıyo baştada annemallah sabır versın sızeee
![]()
aynen oyle ondan bana yol olmaz neyse okıyım bakalım ne faydasını gorcem belkı kerem bursin gelırr![]()
ne güzel ya
doğum yapda görüyim seni
![]()
yok bişeye nıyet etmedım ama bu soylendı neye bakıyım netten?:44:
Yaptım olacak inşallah.
Yalnız iş başvurusu olarak bikinili fotoğraf yollanmanız gerekiyorMesaj kutumun yerini biliyorsun
(Erkek üye alarmı)
nerde nerdeaçım açç
![]()