tolinin ip atlayarak kilo verme günlüğü:P

tolin tüm sayfalar okuyamadım. Etkileri nasıl oldu? Benim basenler aldı başını gidiyor. Leslie ile 3 mil programına başladım ek olarak da ip atlayayım diyorum ama işe yaramıyosa hiç bulaşmayayım. Bir de ip olarak sayaçlı olanlardan mı kullanıyosun?

canım etkısı kesınlıkle var ben gırmedıgım bı pantolonuma rahat gırıyorum zaten kendınde anlıyosun baya efor sarfettırıyo ben ıple atlayamıyorum malesef cunku evde yer yok onun yerıne ıp atlıyomus gıbı kollarımla beraber zıplıyorum lesliyle beraber daha cabuk faydasını gorurusun

Zaten 3 kilo fazlam var amaç kilo vermekten ziyade sıkılaşmak. Kilo almaya müsait yapıdayım çünkü. Leslie günlük yapılcak bi spor ip atlamak da öyle, yarından itibaren ben de 250 ile açılışı yapayım her gün 100 arttırırım. Basenlerde bir incelme olursa yazarım. Denemekten zarar çıkmaz

kesınlıkle sonuc alırsın zaten leslıde yapıyormussun yalnız dıkkat et sakatlanma

sevgili tolin kaç kg verdin ve diyet uyguladın mı

Tolin birşey sorucam da ip atlamak bacak kası yapıyor mu ? Ya da alt bacak iç basak vs. Ben de ip atlıyorum ama bazı yerlerde kas olur fln yazıyolardıı senin bir bilgin var mı ?

Tolin birşey sorucam da ip atlamak bacak kası yapıyor mu ? Ya da alt bacak iç basak vs. Ben de ip atlıyorum ama bazı yerlerde kas olur fln yazıyolardıı senin bir bilgin var mı ?
canım sanmıyorum koşmak ip atlamak bunlar kas yapmaz kas yapmak ıcın agırlıkla calısman lazım ve kadınlarda kas olusumu pek oyle kolay degılsen ne kadardır atlıyosun ve ne kadarlık degısım oldu?

canım sanmıyorum koşmak ip atlamak bunlar kas yapmaz kas yapmak ıcın agırlıkla calısman lazım ve kadınlarda kas olusumu pek oyle kolay degılsen ne kadardır atlıyosun ve ne kadarlık degısım oldu?
Ya ben kas olmasın istiyorum zaten daha bir rahatladım şimdii. Ben bir haftadır fln atlıyorum canım değişiyo açıkcası bazen 500 bazen 300 fln. Ne kadar değişim oldu bilmiyorum ama herkes inceldiğimi söylüyo. Yarın vücüt ölçülerimi yazıcam sabah ona göre değişimi daha kolay anlarım.

tamam canım bızede yaz

Yazarım tabikii. Ben ip atlamanın yanında başka sporlarda yapıyorum ama canım. Sen nasıl bir periyod izliyosun ip atlamada ?
canım ben sadece ıp atlıyorum baska yaptıgım spor yada diyet yok bugun 1500 atladım ter ıcınde kaldım

canım ben sadece ıp atlıyorum baska yaptıgım spor yada diyet yok bugun 1500 atladım ter ıcınde kaldım
1500 mu süpermiş valla. Hızlı mı yoksa yavaş mı atlıyosun canım ? Bir de set halinde fln mı yapıyosun Ay çok soru sordum kusura bakma

1500 mu süpermiş valla. Hızlı mı yoksa yavaş mı atlıyosun canım ? Bir de set halinde fln mı yapıyosun Ay çok soru sordum kusura bakma
onemlı degıl canım bazen hızlı bazen yavas atlıyorum set halınde atlamıyorum cok yorulursam yarım dakıka kadar ara verıp gene devam edıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…