Bende 51 kiloyum o yuzden pek sorun olmuyo
51 mi bende görecek miyim o kiloyu bende istiyorumm
Bende 51 kiloyum o yuzden pek sorun olmuyo
E herhalde ayakkabi giymedigin bi spor ayakkabini falan yika giy yada 10 liralik ucuz bi ayakkabi alip giy ama ayakkabisiz atlama sakatlanirsinnasil bugun agrin varmi
Oooo iyi o zaman ama genede dikkat etAğrım yok gayet iyiyim iftardan sonra tam gaz devam
Gorursun canim simdiki kilon kac?51 mi bende görecek miyim o kiloyu bende istiyorumm
Oooo iyi o zaman ama genede dikkat et
Gorursun canim simdiki kilon kac?
verırsın canım duzenlı beslenme yanınada spor oh mis78 hatta buçuğu var canım
verırsın canım duzenlı beslenme yanınada spor oh mis
tolin kaç kilo verdinn
Kızlar ip atladıktan sonra kalp çarpıntınız oluyo mu ? Ben bazen çok hızlı atlıyorum kalbimi yormaktan korkuyorum
öyle okudum sankimmtolin ip atlayarak mı zayıfladı canım
Ben de dün atladım biraz hızlı kalbim agrıyomuş gibi hissediyorumcanım ben ölüyordum kalbim ağzımda atıyordu temponu ve nefesini iyi ayarlamalısın
siteden bı arkadasımızın yazısıkolay gelsin arkadasim motivasyon olsun sana ben 24.gunumdeyim ve 77 kilodan 68 kiloya indim gobek azicik kaldi.yaklasik 4bin atliyorum 25 yada 30 dkikaya ysyarak sonrasinda 15 yarim mekik 3 set tmmadir.bunlari yaparken vucuduma buyuk cop poseti giyyorum acaip terletiyo ayni zamanda gobegime lahana yagi surup sitrecliyorum 1 saat durduruyorum.birazda bogazini tuttunmu yaninada yedil cay gunde iki uc kupa sahane kilo veriliyo
cok degıl oluyo bıraz eger cok rahatsız edıyorsa sayıyı düşür canımKızlar ip atladıktan sonra kalp çarpıntınız oluyo mu ? Ben bazen çok hızlı atlıyorum kalbimi yormaktan korkuyorum
kilo bazında bakmadım canım ama gobekte ve basenlerde cıddı ıncelme oldu gıremedıgım pantolonlarıma gorebılıyorumtolin kaç kilo verdinn
ben atlayabıldıgım kadar atlayıp yarım dakka kadar ara verıp devam edıyorumKizlar ip atlarken kaçta bir ara veriyosunuz ve kac dk dinleniyosunuz?
az atlarsan sadece sıkılasırsın kılo vermezsınKilo verdirdiği kesin mi? Ben sadece sıkılaşmak istiyorum.kg verdiriyorsa kötü :/
oooo 1500 atlıyossan 1 ayda cok guzel kılo verırsın bende en son 1500 leri goruyodumKızlar selamd biraz geç gördüm burayi Benimde 4.gunum ve 4 gündür 1500 atliyorum sizce kilo verirmiyim 1 ayda ve tahminen kaç verebilirim
hosgeldınnnn