valla ıp atlamak gobekle popoyu acayıp topluyo tavsıye ederımhoşbuldum
bende ip almıştım ama atlayamadım, videolarım vardı benim.
jillian michaels ve insanity.
onları yaptım bi ara düzenli.
şimdi iyiyim de göbeem var hala. gitmiyo nalet.
Jillianı bıraktım. Ama spora devam hep. :)kedi83 nerdesin annem, gel bi görün buraya. motive et bizi.
Jillianı bıraktım. Ama spora devam hep. :)
İp atlama doğum yapan kadınların karnını bile toparlıyormuş. Bizzat yaşayan birisiyle konuşmuştum. Sanırım rahim sarkmasımı ne öyle bir durumu olmuş, doktor ip atlamayı tavsiye etmiş ve toparlanmış. Ama ayakkabı ile atlanmalı mutlaka.kedi83 nerdesin annem, gel bi görün buraya. motive et bizi.
Devam ama kaçamaklar biraz çoğaldı.
İp atlama doğum yapan kadınların karnını bile toparlıyormuş. Bizzat yaşayan birisiyle konuşmuştum. Sanırım rahim sarkmasımı ne öyle bir durumu olmuş, doktor ip atlamayı tavsiye etmiş ve toparlanmış. Ama ayakkabı ile atlanmalı mutlaka.
8 kg ile, 4+4 dumbell. 5 kg almak istiyorum. Vücut alışmasın diye, farklı squat çeşitleri ve farklı kalça egzersizleri ekledim, çok daha iyi oluyor. İp diyorum, burpee diyorum. :)ip atla deyon yani bana. olur bi o kaldı zaten yapmadığım.
senin toto da süper bu arada, squatları ağırlıkla mı yapıyosun.
ben salonda 10 kg lik aletle yapıyorum ama tek çeşit.
senin proram güzelmiş. değişik şekilleri var.
vavvvvvvv tam bana lazım olan doğumdan sonra göbişimi toplamam lazımİp atlama doğum yapan kadınların karnını bile toparlıyormuş. Bizzat yaşayan birisiyle konuşmuştum. Sanırım rahim sarkmasımı ne öyle bir durumu olmuş, doktor ip atlamayı tavsiye etmiş ve toparlanmış. Ama ayakkabı ile atlanmalı mutlaka.
Bende ramazandan önce başlamıştım. Sonra ramazandan dolayı bıraktım ve sonra fazla yoğun bir tempodan dolayı tekrar başlayamadım.Hazır sizi de bulmuşken dedim ama kimsecikler kalmamış burda anlaşılan.. Olsun. :) Ben bugün 300 ip atladım, iki tane de basenlere yönelik video yaptım. Atladığım sayıyı her gün biraz arttırarak gitmeye çalışıcam. Yediklerime de dikkat etmeye çalışıyorum ve bol su içiyorum. Hatta 3 litre su içiyorsam bunun bir litresinin içine limon dilimleri koyup bekletiyorum, öyle içiyorum. :) Gelip katılmak isteyen arkadaşlar olursa ben bir ay boyunca buralardayım..
Benim alt komşum senelerdir apartmana alışamadıAlt komşu ne diyor bu duruma
Bugün de 400 ip ve aynı iki videoyu yaptım, duşumu aldım oturuyorum. Yeme içme işini hala düzene sokamadım. En azından bol su içmeye çalışıyorum. Senin de tekrar başlayacak olmana sevindim. :)Bende ramazandan önce başlamıştım. Sonra ramazandan dolayı bıraktım ve sonra fazla yoğun bir tempodan dolayı tekrar başlayamadım.
Yarın başlayayım bende tekrar 300 kere atlayarakHedefim buradaki hanımlar gibi 4000 olsun
Alt komşu ne diyor bu duruma