tolinin ip atlayarak kilo verme günlüğü:P

hoşbuldum
bende ip almıştım ama atlayamadım, videolarım vardı benim.
jillian michaels ve insanity.
onları yaptım bi ara düzenli.
şimdi iyiyim de göbeem var hala. gitmiyo nalet.
valla ıp atlamak gobekle popoyu acayıp topluyo tavsıye ederım

2 sene önce benim topikte tanıştığım bi kız vardı.
az önce resim yolladı bana, evde kendi programlarıyla resmen ebru şallı olmuş.
ip de vardı bi ara proramında.

kedi83 nerdesin annem, gel bi görün buraya. motive et bizi.
İp atlama doğum yapan kadınların karnını bile toparlıyormuş. Bizzat yaşayan birisiyle konuşmuştum. Sanırım rahim sarkmasımı ne öyle bir durumu olmuş, doktor ip atlamayı tavsiye etmiş ve toparlanmış. Ama ayakkabı ile atlanmalı mutlaka.

ip atla deyon yani bana. olur bi o kaldı zaten yapmadığım.
senin toto da süper bu arada, squatları ağırlıkla mı yapıyosun.
ben salonda 10 kg lik aletle yapıyorum ama tek çeşit.
senin proram güzelmiş. değişik şekilleri var.

8 kg ile, 4+4 dumbell. 5 kg almak istiyorum. Vücut alışmasın diye, farklı squat çeşitleri ve farklı kalça egzersizleri ekledim, çok daha iyi oluyor. İp diyorum, burpee diyorum. :)

bende atlımmı o zamaaann :)
bu arada o ebru sallı gıbı olan arkadasın before after fotoları olsa keske ne pıs gaza gelırıımmm

vavvvvvvv tam bana lazım olan doğumdan sonra göbişimi toplamam lazım

bende iftardan sonra ip atlamayı deneyeyim... 40 günüm var 5-6 kilo versem bile yeter.. evde arasıra tekme atma hareketi yapıyorum kalçalar erisin diye... İp atlarsam popo felan büyümez dimi. çıkık olmaz inş. birde popomdan olmayayım haha

Merhaba kızlar, uzun süredir kilo vermek isteyip bununla ilgili pek bir şey yapmıyorum. Öyle ki 68'den 72'ye çıktım son bir ayda... Hedefim 56-57 olmak halbuki. Aşağı ineceğime yukarı çıkıyorum. 30 Ağustos'ta abim evleniyor, elbisemi sipariş ettim büyük bir heyecanla. Bugün elime ulaştı ve sonuç şimdilik hüsran.. Belden oluyor ama fermuar kısmı popodan başladığı için.. Basenlerden dolayı kapatamadım. Hazır sizi de burda bulmuşken.. Ben de aranıza katılmak istiyorum, ip atlayıp bir de Ebru Şallı'nın dvdlerinden birini yapmayı planlıyorum incelme olayını hızlandırmak için. Tam bir ayım var.. Umarım bu kez başarılı olurum. :) 4-5 kilo verip sıkılaşsam da yeter şimdilik. Sonrasında devam ederim zaten. :)

Hazır sizi de bulmuşken dedim ama kimsecikler kalmamış burda anlaşılan.. Olsun. :) Ben bugün 300 ip atladım, iki tane de basenlere yönelik video yaptım. Atladığım sayıyı her gün biraz arttırarak gitmeye çalışıcam. Yediklerime de dikkat etmeye çalışıyorum ve bol su içiyorum. Hatta 3 litre su içiyorsam bunun bir litresinin içine limon dilimleri koyup bekletiyorum, öyle içiyorum. :) Gelip katılmak isteyen arkadaşlar olursa ben bir ay boyunca buralardayım..

Bende ramazandan önce başlamıştım. Sonra ramazandan dolayı bıraktım ve sonra fazla yoğun bir tempodan dolayı tekrar başlayamadım.
Yarın başlayayım bende tekrar 300 kere atlayarak Hedefim buradaki hanımlar gibi 4000 olsun

Alt komşu ne diyor bu duruma
Benim alt komşum senelerdir apartmana alışamadı Her saban 6:30 da bağırmaya başlıyor. Ilk zamanlar ne oluyoruz diye korkuyla uykumdan uyanıyordum. Simdi alıştım

Zaten ayakkabıyla kalın bir halının üstünde atlayınca cok ses çıkmıyor

Bugün de 400 ip ve aynı iki videoyu yaptım, duşumu aldım oturuyorum. Yeme içme işini hala düzene sokamadım. En azından bol su içmeye çalışıyorum. Senin de tekrar başlayacak olmana sevindim. :)

Alt komşu ne diyor bu duruma

Siz nasıl atlıyorsunuz ipi bilmiyorum ama öyle çocukluğumuzdaki gibi çok çok yukarı zıplamamak gerekiyor. Hatta ayağınız çok az yükselecek yerden ve parmak ucunda atlayacaksınız. Öbür türlüsü çok fayda sağlamıyor sanırım ve kendinizi boş yere yormuş oluyorsunuz. :) e parmak ucunda ve çok yükseğe zıplamadan ip atlayınca da pek ses olmuyor. Bizim alt kat da boş zaten.

Dünden bu yana bacaklarım ağrıyor, ipten mi yaptığım videolardan mı bilemiyorum ama sevdim bu ağrıyı. :) 15 gün sonra abimin düğünü için aldığım ama fermuarını kapatamadığım elbiseyi tekrar deneyeceğim. Heyecanla bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…