Merhabalar transfer zmaniniz belli oldu mu acabaumarımo zaman sizin de yüksek ihtimal şubatta transfer olacak. Belki aynı zamana denk geliriz
merhaba hayır tarih belli değil ama ilk adetimle gideceğim. Sizin belli oldu mu?Merhabalar transfer zmaniniz belli oldu mu acaba
Bende öle ilk adetle transfer olacak Şubat inşallah uğurlu gelecek bizemerhaba hayır tarih belli değil ama ilk adetimle gideceğim. Sizin belli oldu mu?
inşallah valla ben artık baya yıprandım süreçten, umarım son olurBende öle ilk adetle transfer olacak Şubat inşallah uğurlu gelecek bize
Aynı şekilde inşallah güzel haberler vermek kısmet olur transfer öncesi bı işlem yapılacak mı peki histeroskopi falaninşallah valla ben artık baya yıprandım süreçten, umarım son olur
evet yapılacak histereskopi, size yapılacak mı?Aynı şekilde inşallah güzel haberler vermek kısmet olur transfer öncesi bı işlem yapılacak mı peki histeroskopi falan
Bana da yapılacak sonrasında transferevet yapılacak histereskopi, size yapılacak mı?
evet yapılacak histereskopi, size yapılacak mı?
Merhaba ben de Tolga hocanın hastasıyım, embriyolarım donduruldu myom ameliyatı oldum şu an bekleme ve ameliyat sonrası dinlenme sürecindeyim. Transfer aşamasında neler yapılıyor bilgi verir misiniz? Vitamin hap iğne vs neler kullanıyorsunuz adetin kaçıncı günü transfer yapılıyor? Bir de histereskopi neden yapılıyor?Bana da yapılacak sonrasında transfer
Merhaba hangi aşamadasınız acaba?Bana da yapılacak sonrasında transfer
Merhaba era testi sonucunuz ne oldu. Bende Tolga hoca da tedavi görüyorum genetikliben era testi için biyopsi verdim sonucunu bekliyorum. Daha önceki denemelerimde genetiğe 2 embriyo gönderdim biri sağlıklı çıkmıştı. Transfer yapıldı başarısızlıkla sonuçlandı. Sizin nasıl gidiyor süreciniz?
Merhaba ben ilk bebeğimi Tolga hoca vesilesi ile kucağıma aldım bu yil ikinci için başlamak istiyorum güncel fiyatları nedir?Merhaba era testi sonucunuz ne oldu. Bende Tolga hoca da tedavi görüyorum genetikli
1. Kalite embriuom kimyasal oldu ve en son era dedi sizi nqsil ilerledi süreciniz
90 bin olmuş galiba dondurulmuş yokmuydu geride sizinMerhaba ben ilk bebeğimi Tolga hoca vesilesi ile kucağıma aldım bu yil ikinci için başlamak istiyorum güncel fiyatları nedir?
Merhaba era testi sonucunuz ne oldu?Merhaba, bende Tolga hoca ile tedaviye başladım, şu an Era testi için tedavim sürüyor. Marina hanım da gördüğüm en tecrübeli hemşire, bence ne diyorsa güvenebilirsiniz. Ayrıca çok yardımcı da oluyor, her konuda detaylı açıklama yapıyor. Benim progestan iğnesinden dolayı aşırı ağrım oldu, aradım söyledim, bana gel ben yaparım dedi. Ona yaptırmaya başladım. Yani şu ana kadar her şey iyi gidiyor Tolga hocayla olan tedavi sürecimde. Umarım iyi bir sonuç alırız.
Var dondurulmuş 10 adet embriyomuz var çok şükür90 bin olmuş galiba dondurulmuş yokmuydu geride sizin
bi yerde samsunda tayfun hocada tedavi gördüğünüzü okudum. memnun kaldınız mı ?Merhaba era testi sonucunuz ne oldu. Bende Tolga hoca da tedavi görüyorum genetikli
1. Kalite embriuom kimyasal oldu ve en son era dedi sizi nqsil ilerledi süreciniz
Tolga hocaya tedaviye basladiniz mi ucretleri nasil olmus?Merhaba ben ilk bebeğimi Tolga hoca vesilesi ile kucağıma aldım bu yil ikinci için başlamak istiyorum güncel fiyatları nedir?
Hayır henüz başlamadıkTolga hocaya tedaviye basladiniz mi ucretleri nasil olmus?