Tolga Ecemiş tüm bebek

evet yapılacak histereskopi, size yapılacak mı?

Bana da yapılacak sonrasında transfer
Merhaba ben de Tolga hocanın hastasıyım, embriyolarım donduruldu myom ameliyatı oldum şu an bekleme ve ameliyat sonrası dinlenme sürecindeyim. Transfer aşamasında neler yapılıyor bilgi verir misiniz? Vitamin hap iğne vs neler kullanıyorsunuz adetin kaçıncı günü transfer yapılıyor? Bir de histereskopi neden yapılıyor?

Merhabalar tolga hocaya kesinlikle güvenin işinin ehli ne yaptığını bilen, her seferinde bir sonraki aşamayı hesaplayan bir doktor, önce Allah sonra tolga hocam sayesinde 15 aylık bir oğlum var.

Merhaba era testi sonucunuz ne oldu. Bende Tolga hoca da tedavi görüyorum genetikli
1. Kalite embriuom kimyasal oldu ve en son era dedi sizi nqsil ilerledi süreciniz

Merhaba era testi sonucunuz ne oldu. Bende Tolga hoca da tedavi görüyorum genetikli
1. Kalite embriuom kimyasal oldu ve en son era dedi sizi nqsil ilerledi süreciniz
Merhaba ben ilk bebeğimi Tolga hoca vesilesi ile kucağıma aldım bu yil ikinci için başlamak istiyorum güncel fiyatları nedir?

Merhaba era testi sonucunuz ne oldu?

bi yerde samsunda tayfun hocada tedavi gördüğünüzü okudum. memnun kaldınız mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…