Çok teşekkür ederim çok güzel izah etmişsiniz. Geçmiş olsun inşallah ikinci transferiniz doğumla sonuçlar evladınizi kucağınıza alırsınız. Benim sanırım dozları ayarlayamadılar gonalf 150 meriofert 150 ve klomen kullanmıştık olmadı biri 6 biri 7 mm de kaldı bu ay 2 yumurta. Yumurta sayım çok az duusk amh sebebiyle yatıracaktım 2 kere tedavim iptal oldu gelişim olmadığı için hiç toplamaya gidemedim bir de farklı bi doktor görüşümü alsam acaba diyordum o yüzden ahmet hocada aklımda kaldı. Benim ilk tedavim de başka doktordu olsaydı novaartfa toplayacaktı yine 2 yumurtaydı fakat gelişim göstermedi dedi tedaviyi iptal etti ardından 20 gün sonra filan kendi kendine gelişip kist olmuşlar ne yazık ki ve ben başka doktorda operasyon oldum bu ayda onunla denedik yine ayni iğne aynı dozlar kullanıldı gelişim olmadı denildi tedavim iptal edildi korkum şu ki yine aynısı başıma gelir yine kist olurlar diye korkuyorum sanırım ben yanlış protokole denk geldim iki sefeddir. Hani hic gelismiyor gibi bi durumda yok çünkü geçen sene temmuz aralık bu sene mart temmuz eylul hep kist olmsutu dolayısıyla büyümüş ama çatlama olmadığı için kist olmuşlardı. Yani bi büyüme vardı. Benim için sanırım düzgün bi protokol sağlanamadı Simdi de 2 ay ara verelim denildi fakat hiç toplamam olmadı o süreçte menapoza girersem diye korkuyorum o yuzden baska doktora yonelmeye baslamistim