- 16 Ağustos 2021
- 16.834
- 16.611
Aynen değişiyor kişiye göreHerkesin tedavisi farklı oluyor bana transfer öncesi iğne vermediler haplar, fitil ve vitamin verdi
Merhaba Sız nerede tedavi oldunuz bende dusunuyorumda yas kqctıRica ederim sizdende güzel haberler alırım inşallahBu gece test yaptım bu gün transferimin 8. Günü teste hafif belli oluyordu kan tahlilinde kesin sonuç alacağım inşallah oda pozitif olur
Tolga hoca özel bir klinikMerhaba Sız nerede tedavi oldunuz bende dusunuyorumda yas kqctı
Rica ederim sizdende güzel haberler alırım inşallahBu gece test yaptım bu gün transferimin 8. Günü teste hafif belli oluyordu kan tahlilinde kesin sonuç alacağım inşallah oda pozitif olur
Kacıncı deneme pekı memnun kaldınmıTolga hoca özel bir klinik
İlk deneme evde 2 tane test yaptım pozitif yarın kan vereceğim inşallah kanda da görürüm bu gün 9 günüm senin durumun ne ilk defa mı yaptıracaksınKacıncı deneme pekı memnun kaldınmı
Evet canm ama korkuyorum yasım itibariyle o doktoru tavsiye edermısın bende ankarayadım ve iyi bir yer arıyorımİlk deneme evde 2 tane test yaptım pozitif yarın kan vereceğim inşallah kanda da görürüm bu gün 9 günüm senin durumun ne ilk defa mı yaptıracaksın
Evet canm ama korkuyorum yasım itibariyle o doktoru tavsiye edermısın bende ankarayadım ve iyi bir yer arıyorı
Başlıktaki kişi tolga ecemiş Google dan arama yaptığınız zaman karşınıza çıkar oradanda tolga hocaya yapılan yorumlarıda okuyabilirsiniz yaşınız kaçEvet canm ama korkuyorum yasım itibariyle o doktoru tavsiye edermısın bende ankarayadım ve iyi bir yer arıyorım
43dusuk amh varBaşlıktaki kişi tolga ecemiş Google dan arama yaptığınız zaman karşınıza çıkar oradanda tolga hocaya yapılan yorumlarıda okuyabilirsiniz yaşınız kaç
Yorum okudum ama birebir yapanın azından duymak daha tatmin edıcı43dusuk amh var
Bende arkadaşımın tavsiyesi üzerine tolga hoca ya gittim arkadaşım da tolga hoca sayesinde anne olmuş bende size tavsiye ederim memnun kalırsınızYorum okudum ama birebir yapanın azından duymak daha tatmin edıcı
Bende arkadaşımın tavsiyesi üzerine tolga hoca ya gittim arkadaşım da tolga hoca sayesinde anne olmuş bende size tavsiye ederim memnun kalırsınızbenim yaşım 25
Sızın sorunda yumurta azllıgımıydıBende arkadaşımın tavsiyesi üzerine tolga hoca ya gittim arkadaşım da tolga hoca sayesinde anne olmuş bende size tavsiye ederim memnun kalırsınızbenim yaşım 25
Insalah vesile olursun banaNekadar ucret cıktı pekı sıze
Benim sorunum yok eşimde ufak bir sorun vardı normal olmasını daha fazla beklemek istemediğimiz den tüp bebeğe başvurduk genc anne baba olmak istedik hemen cocuğumuzu olsun istedik bide ilerde bende de sorun olur diyeSızın sorunda yumurta azllıgımıydı
Bence kişiden kişiye değişiyor yani yapılan tedaviye göre ilaç ücretleride değişiyor zaten ilaçları kendiniz şahsi ödüyorsunuz zaten gittiğinizde eğer tedaviye başlayacak olduğunuz zaman söylüyorlarInsalah vesile olursun bana
Merhaba ben Tolga hocamın hastasıyım. Genart laboratuvarını kullanıyorMerhaba Tolga hoca da tedavi gören devam eden varsa şunu sormak istiyorum araştırdığım kadarıyla Tolga hocanın özel kliniği var laboratuvar olarak hangi hastaneyi kullanıyor biliyor musunuz
Merhaba 1000 TL muayene ücreti. İlaçların ücreti ayrı. 25 bin tüp bebek ücreti transfer 8 bin. Genetik test bir embriyo için 350 dolarmerhabalar benimde 5 negatif denemem oldu tolga hocayı araştırıyorum ama son 3 denemeyi kredi çekerek yaptırdık ve maddi olarak baya yıprandığımız için sadece fikir olması ve kendimizi hazırlamamız için ücret bilgisi paylaşabilir misiniz? ilaçlar hariç ortalama ne kadar acaba? özelden de yazabilirsiniz. çok teşekkürler