Tolga Ecemiş tüm bebek

Rica ederim sizdende güzel haberler alırım inşallah Bu gece test yaptım bu gün transferimin 8. Günü teste hafif belli oluyordu kan tahlilinde kesin sonuç alacağım inşallah oda pozitif olur
Merhaba Sız nerede tedavi oldunuz bende dusunuyorumda yas kqctı

İlk deneme evde 2 tane test yaptım pozitif yarın kan vereceğim inşallah kanda da görürüm bu gün 9 günüm senin durumun ne ilk defa mı yaptıracaksın
Evet canm ama korkuyorum yasım itibariyle o doktoru tavsiye edermısın bende ankarayadım ve iyi bir yer arıyorım

Evet canm ama korkuyorum yasım itibariyle o doktoru tavsiye edermısın bende ankarayadım ve iyi bir yer arıyorı
Evet canm ama korkuyorum yasım itibariyle o doktoru tavsiye edermısın bende ankarayadım ve iyi bir yer arıyorım
Başlıktaki kişi tolga ecemiş Google dan arama yaptığınız zaman karşınıza çıkar oradanda tolga hocaya yapılan yorumlarıda okuyabilirsiniz yaşınız kaç

Sızın sorunda yumurta azllıgımıydı
Benim sorunum yok eşimde ufak bir sorun vardı normal olmasını daha fazla beklemek istemediğimiz den tüp bebeğe başvurduk genc anne baba olmak istedik hemen cocuğumuzu olsun istedik bide ilerde bende de sorun olur diye

merhabalar benimde 5 negatif denemem oldu tolga hocayı araştırıyorum ama son 3 denemeyi kredi çekerek yaptırdık ve maddi olarak baya yıprandığımız için sadece fikir olması ve kendimizi hazırlamamız için ücret bilgisi paylaşabilir misiniz? ilaçlar hariç ortalama ne kadar acaba? özelden de yazabilirsiniz. çok teşekkürler

Merhaba Tolga hoca da tedavi gören devam eden varsa şunu sormak istiyorum araştırdığım kadarıyla Tolga hocanın özel kliniği var laboratuvar olarak hangi hastaneyi kullanıyor biliyor musunuz

Merhaba Tolga hoca da tedavi gören devam eden varsa şunu sormak istiyorum araştırdığım kadarıyla Tolga hocanın özel kliniği var laboratuvar olarak hangi hastaneyi kullanıyor biliyor musunuz
Merhaba ben Tolga hocamın hastasıyım. Genart laboratuvarını kullanıyor

Merhaba 1000 TL muayene ücreti. İlaçların ücreti ayrı. 25 bin tüp bebek ücreti transfer 8 bin. Genetik test bir embriyo için 350 dolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…