Merhabalar, bende Tolga ecemiş ile tedaviye başladım. Bende bu sitedeki olumlu yorumlar sonucunda Tolga hocada karar kıldım. Evet ücret olarak kesinlikle çok yüksek. Ilk muayenede çok ilgiliydi ve gerek önerdiği tedaviler gerekse konuşması ve yaklaşımı ikna etti. Sonraki muayenelerde ilk günkü ilgiyi göremedim, hızlıca ultrason yapıp odasına bile çağırmadan ultrason sandalyesinde hızlıca bir şeyler söyleyip gidiyor. Kötü anlamda demiyorum ama sormak istediklerimi rahat rahat soramadığımı hissediyorum, sanki acelesi var da diğer hastalara yetişmesi gerekiyormuş gibi.. Sonrasında hemşire Marina hanım ile muhatap oluyorsunuz, o açıklıyor sonraki süreci, ilaçları vs.. Muayene günü dışında telefonla falan herhangi bir soru sormak istediğinizde de Marina hanıma yönlendiriyorlar, doktora ulaşamıyoruz. Açıkçası Marina Hanım'ın sorduğum sorulara verdiği cevaplar beni tatmin etmiyor, doktorun fikrini almak istiyorum, hemşirenin değil ama 'bu böyle, hoca farklı bir şey söylemeyecek, tolga hoca bunu böyle yapıyor' gibi kestirilip atılan cevap alıyorum.
Tüp bebek süreci çok hassas bir dönem ve açıkçası insan biraz daha ilgi/zaman/kafa rahatlığı vs. bekliyor. Umarım sonuç başarısız olunca keşke hocaya zamanında ulaşabilip, sorularıma daha fazla zaman ayrılsaydı gibi bir izlenim kalmaz geriye. Şu ana kadar tek sıkıntım bu. Ama doktorluğuna ve elinden geleni yapacağına inanıyorum. Süreç devam ettikçe yeni tecrübelerimi paylaşırım.