Ben şuan gidiyorum kendisi ve hemşireler özel olarak ilgileniyorlar ve hocam da alanında çok bilgili bende arkadaşımın tavsiye üzerine gittim istediğiniz zaman ulaşabiliyorsunuz ben ilk transferimi 5 ekimde yapıldı şuan 10 gününü bekliyorum sonuç için giderken yanınıza belgelerinizi tedavi geçmişinizi ben memnunum eminim sizde gittiğinizde memnun olursunuzMerhabalar Ankara Tolga ecemiste tüp bebek yaptirmayi düşünüyoruz daha öncesinde kendisine giden tecrübelerini paylaşabilir mi kişiye özel mi tedavi uyguluyor.daha önce başarısız denemelerin var o yüzden bu sefer emin olmak istiyorum gideceğim doktordan
Merhabalar inşallah güzel sonuçlar alırsınızBen şuan gidiyorum kendisi ve hemşireler özel olarak ilgileniyorlar ve hocam da alanında çok bilgili bende arkadaşımın tavsiye üzerine gittim istediğiniz zaman ulaşabiliyorsunuz ben ilk transferimi 5 ekimde yapıldı şuan 10 gününü bekliyorum sonuç için giderken yanınıza belgelerinizi tedavi geçmişinizi ben memnunum eminim sizde gittiğinizde memnun olursunuz
Merhabalar inşallah güzel sonuçlar alırsınızben de başladım hoca hep birlikte
Hep birlikte inşallah Allahım tüm isteyenlere versinMerhabalar inşallah güzel sonuçlar alırsınızben de başladım hoca çok değerli
AminHep birlikte inşallah Allahım tüm isteyenlere versin
Dondurulmuş embriyo transferi benim ilk tüp bebek denemem yumurtalarim alındıktan sonra iki ay ara verdim hem bedenen dinledim hemde tatil yaptım iki ay sonradan transfer için tedaviye başladım isteseydim sıcağı sıcağına da transfer olabilirdim sen hangi süreçtesinAmintaze transfer mı yapıldı acaba genetik e falan gönderdiniz mi
Allahım rast getirsin inşallahHenüz daha çok başındayım ben vitamin kullanıyorum zamanını bekliyoruz
Yumurtalar alınana kadar devam etti yumurtalar alındıktan sonra folik asit kullandım inşallah bu sefer olacak canım doktorumuz çok iyi hastasını iyice tanıyıp ona göre tedavi uyguluyor benim arkadaşımda tolga hoca sayesinde cocuk sahibi olduBizde de sebepsiz bende rahat olmaya çalışıyorum 2 aşılama 2 tüp bebek geçmişim var sürecin her asamasi gerçekten zor ama dediğiniz gibi en zoru test gününu beklemek kaç ay vitamin tedavisi aldınız acaba
İnşallah rabbim isteyen herkesin kucağını boş birakmasinYumurtalar alınana kadar devam etti yumurtalar alındıktan sonra folik asit kullandım inşallah bu sefer olacak canım doktorumuz çok iyi hastasını iyice tanıyıp ona göre tedavi uyguluyor benim arkadaşımda tolga hoca sayesinde cocuk sahibi oldu
Amin inşallah canım bende eşimde kullandı bizde iki ay kadar içtik sonra regl olduğumda benim tedaviye başladık yumurta büyütme çatlama ve toplama oldu toplamadan sonra folik asit ve D vitamini kullandım benim D vitamini eksikliği vardı yumurta topladıktan sonra 15 içinde tekrar regl oldum isteseydim transfer için tedaviye başlardım ama ben ara verdim ve iki ay regl olmadım iki ay sonra da olduğumda transfer için tedaviye başladım zaten doktorumuz iyi takip ediyorİnşallah rabbim isteyen herkesin kucağını boş birakmasinben 2 aydır vitamin kullanıyorum tedaviye ne zman basliycagimiz belli değil siz direk mi basladiniz
Rica ederim sizdende güzel haberler alırım inşallahAnladım çok teşekkür ederim..inşallah güzel haberi burdan bana da verirsiniz umut olur
İnsallah belki garip gelebilir ama çok mutlu oldum sizin adınıza inşallah oda pozitif olurRica ederim sizdende güzel haberler alırım inşallahBu gece test yaptım bu gün transferimin 8. Günü teste hafif belli oluyordu kan tahlilinde kesin sonuç alacağım inşallah oda pozitif olur
Çok teşekkür ederim inşallah darısı başınızaİnsallah belki garip gelebilir ama çok mutlu oldum sizin adınıza inşallah oda pozitif olur
Peki bu süreçte bı ilac hap iğne e verdiler mi canım,Dondurulmuş embriyo transferi benim ilk tüp bebek denemem yumurtalarim alındıktan sonra iki ay ara verdim hem bedenen dinledim hemde tatil yaptım iki ay sonradan transfer için tedaviye başladım isteseydim sıcağı sıcağına da transfer olabilirdim sen hangi süreçtesin
Herkesin tedavisi farklı oluyor bana transfer öncesi iğne vermediler haplar, fitil ve vitamin verdiPeki bu süreçte bı ilac hap iğne e verdiler mi canım,
Yani dondurulmuş transfer öncesinde