umarım en kısa sürede yavrularımızı kucağımıza alırız, Tolga hoca ilk görüşme sırasında 'sağlıklı embriyolar bir oluşsun sonra bizde sanatımızı icra edicez' demişti :) Konuşmaları güven verdi, yukarda bahsettiğim gibi ilgi dışında sıkıntı yok :) sanatını icra etmesini beklemekten ve dua etmekten başka çaremiz yok :)Bende bugün iğnelere basliycam inşallah süreç hepimiz için güzellikle ilerler
Aynen öle inşallah en kısa süre de güzel haberler veririz birbirimizeumarım en kısa sürede yavrularımızı kucağımıza alırız, Tolga hoca ilk görüşme sırasında 'sağlıklı embriyolar bir oluşsun sonra bizde sanatımızı icra edicez' demişti :) Konuşmaları güven verdi, yukarda bahsettiğim gibi ilgi dışında sıkıntı yok :) sanatını icra etmesini beklemekten ve dua etmekten başka çaremiz yok :)
Merhaba, bende Tolga hoca ile tedaviye başladım, şu an Era testi için tedavim sürüyor. Marina hanım da gördüğüm en tecrübeli hemşire, bence ne diyorsa güvenebilirsiniz. Ayrıca çok yardımcı da oluyor, her konuda detaylı açıklama yapıyor. Benim progestan iğnesinden dolayı aşırı ağrım oldu, aradım söyledim, bana gel ben yaparım dedi. Ona yaptırmaya başladım. Yani şu ana kadar her şey iyi gidiyor Tolga hocayla olan tedavi sürecimde. Umarım iyi bir sonuç alırız.Merhabalar, bende Tolga ecemiş ile tedaviye başladım. Bende bu sitedeki olumlu yorumlar sonucunda Tolga hocada karar kıldım. Evet ücret olarak kesinlikle çok yüksek. Ilk muayenede çok ilgiliydi ve gerek önerdiği tedaviler gerekse konuşması ve yaklaşımı ikna etti. Sonraki muayenelerde ilk günkü ilgiyi göremedim, hızlıca ultrason yapıp odasına bile çağırmadan ultrason sandalyesinde hızlıca bir şeyler söyleyip gidiyor. Kötü anlamda demiyorum ama sormak istediklerimi rahat rahat soramadığımı hissediyorum, sanki acelesi var da diğer hastalara yetişmesi gerekiyormuş gibi.. Sonrasında hemşire Marina hanım ile muhatap oluyorsunuz, o açıklıyor sonraki süreci, ilaçları vs.. Muayene günü dışında telefonla falan herhangi bir soru sormak istediğinizde de Marina hanıma yönlendiriyorlar, doktora ulaşamıyoruz. Açıkçası Marina Hanım'ın sorduğum sorulara verdiği cevaplar beni tatmin etmiyor, doktorun fikrini almak istiyorum, hemşirenin değil ama 'bu böyle, hoca farklı bir şey söylemeyecek, tolga hoca bunu böyle yapıyor' gibi kestirilip atılan cevap alıyorum. Tüp bebek süreci çok hassas bir dönem ve açıkçası insan biraz daha ilgi/zaman/kafa rahatlığı vs. bekliyor. Umarım sonuç başarısız olunca keşke hocaya zamanında ulaşabilip, sorularıma daha fazla zaman ayrılsaydı gibi bir izlenim kalmaz geriye. Şu ana kadar tek sıkıntım bu. Ama doktorluğuna ve elinden geleni yapacağına inanıyorum. Süreç devam ettikçe yeni tecrübelerimi paylaşırım.
Umarım hepimiz için sonuç güzel olur şuan hangi asamadasiniz tam olarakMerhaba, bende Tolga hoca ile tedaviye başladım, şu an Era testi için tedavim sürüyor. Marina hanım da gördüğüm en tecrübeli hemşire, bence ne diyorsa güvenebilirsiniz. Ayrıca çok yardımcı da oluyor, her konuda detaylı açıklama yapıyor. Benim progestan iğnesinden dolayı aşırı ağrım oldu, aradım söyledim, bana gel ben yaparım dedi. Ona yaptırmaya başladım. Yani şu ana kadar her şey iyi gidiyor Tolga hocayla olan tedavi sürecimde. Umarım iyi bir sonuç alırız.
Çok teşekkürler amin umarım hepimiz için sonuçlar güzel olur. Ekim ayında yumurta toplama işlemi yapıldı. Bu ay Era testi için normal transfer olacakmış gibi bir tedavi sürüyor. Era testi sonuçları ocak ayındaki transfere yetişmez dediler. O yüzden şubat ayında da transfer olcak inşallah :) Sizin sıcak transfer mi olacak, nasıl bir tedavi önerdi tolga hoca?Umarım hepimiz için sonuç güzel olur şuan hangi asamadasiniz tam olarak
Ben daha cumartesi iğnelere başladım ilk kontrol persembe tam bı süreç belirlemedik Perşembe konuşuruz sanırimÇok teşekkürler amin umarım hepimiz için sonuçlar güzel olur. Ekim ayında yumurta toplama işlemi yapıldı. Bu ay Era testi için normal transfer olacakmış gibi bir tedavi sürüyor. Era testi sonuçları ocak ayındaki transfere yetişmez dediler. O yüzden şubat ayında da transfer olcak inşallah :) Sizin sıcak transfer mi olacak, nasıl bir tedavi önerdi tolga hoca?
Era testinin maliyeti nedir acaba?Ben daha cumartesi iğnelere başladım ilk kontrol persembe tam bı süreç belirlemedik Perşembe konuşuruz sanırim
1000 dolar, örnek alıp ispanya ya gönderilecek. Onun sonucuna göre transferin tam 120. saatte mi daha önce mi, daha sonra mı yapılması gerektiği belirleniyor.Era testinin maliyeti nedir acaba?
rica ederim, aynı şekilde bende bekliyorum güzel haberlerinizi, haberleşelim süreçle ilgili :)Anladım teşekkür ederim..güzel haberlerinizide almak temennisiyle
Merhaba bende bugün Tolga hoca ile tüp bebek tedavisine başladım söylediklerinize o kadar katılıyorum ki ilk gittiğimdeki enerji yok gibiydi ama bana güven gerisi gelecek dedi zaten güven vermese böyle bir yola girmeye cesaret edemezdim umarım hepimiz emeklerimizin karşılığını alırızMerhabalar, bende Tolga ecemiş ile tedaviye başladım. Bende bu sitedeki olumlu yorumlar sonucunda Tolga hocada karar kıldım. Evet ücret olarak kesinlikle çok yüksek. Ilk muayenede çok ilgiliydi ve gerek önerdiği tedaviler gerekse konuşması ve yaklaşımı ikna etti. Sonraki muayenelerde ilk günkü ilgiyi göremedim, hızlıca ultrason yapıp odasına bile çağırmadan ultrason sandalyesinde hızlıca bir şeyler söyleyip gidiyor. Kötü anlamda demiyorum ama sormak istediklerimi rahat rahat soramadığımı hissediyorum, sanki acelesi var da diğer hastalara yetişmesi gerekiyormuş gibi.. Sonrasında hemşire Marina hanım ile muhatap oluyorsunuz, o açıklıyor sonraki süreci, ilaçları vs.. Muayene günü dışında telefonla falan herhangi bir soru sormak istediğinizde de Marina hanıma yönlendiriyorlar, doktora ulaşamıyoruz. Açıkçası Marina Hanım'ın sorduğum sorulara verdiği cevaplar beni tatmin etmiyor, doktorun fikrini almak istiyorum, hemşirenin değil ama 'bu böyle, hoca farklı bir şey söylemeyecek, tolga hoca bunu böyle yapıyor' gibi kestirilip atılan cevap alıyorum. Tüp bebek süreci çok hassas bir dönem ve açıkçası insan biraz daha ilgi/zaman/kafa rahatlığı vs. bekliyor. Umarım sonuç başarısız olunca keşke hocaya zamanında ulaşabilip, sorularıma daha fazla zaman ayrılsaydı gibi bir izlenim kalmaz geriye. Şu ana kadar tek sıkıntım bu. Ama doktorluğuna ve elinden geleni yapacağına inanıyorum. Süreç devam ettikçe yeni tecrübelerimi paylaşırım.
tubikko nasıl geçti görüşmeniz?Ben daha cumartesi iğnelere başladım ilk kontrol persembe tam bı süreç belirlemedik Perşembe konuşuruz sanırim
İyi geçti Şükür kısmetse carsamba toplama işlemi yapılacak siz ne yaptınız acabatubikko nasıl geçti görüşmeniz?
ben henüz görüşmelere başlamadım. Yılbaşından sonra görüşmeyi düşünüyorum inşallah. Umarım sağlıklı embriyolarınız oluşur hemencik geçer biter bu süreçler :)İyi geçti Şükür kısmetse carsamba toplama işlemi yapılacak siz ne yaptınız acaba
İnşallahben henüz görüşmelere başlamadım. Yılbaşından sonra görüşmeyi düşünüyorum inşallah. Umarım sağlıklı embriyolarınız oluşur hemencik geçer biter bu süreçler :)
ben era testi için biyopsi verdim sonucunu bekliyorum. Daha önceki denemelerimde genetiğe 2 embriyo gönderdim biri sağlıklı çıkmıştı. Transfer yapıldı başarısızlıkla sonuçlandı. Sizin nasıl gidiyor süreciniz?Merhabalar süreçlerinin nasıl devam ediyor acaba birde aranizda genetige embriyo gönderen oldu mu ?
umarımMerhabalar benim de daha önce 2 tane kimyasalım vardı o yüzden 3 embriyoyu bu sefer genetige göndereceğiz bakalım inşallah saglikli gelir