Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sizi asla yanlis yonlendirmek istemem ve sizi cok iyi anliyorum. Ben de Tolga hocanin hastasiyim ve fiyatlar evet yuksek. Ancak birtek seyden eminim Tolga hoca asiri basari odakli bir doktor ve bilincli bir basarisiz transfer vs yapacak bir insan degil. Bu dusuncem, tedavim suresince benim ve bana da referans olan arkadaslarimin yasadiklarimiz sonucunda olustu. İlk deneme de pozitif gorduk cok sukur. İlk denemede olmayan da gordum bu arada. Ama hastasi olarak size soyleyebilecegim Tolga hocanin iyi bir insan oldugu. Maddi durumunuz el veriyorsa denemenizi isterim cunku basari yuzdesi oldukca yuksek.benim de hala kafam karışık. Tolga ecemiş i baya araştırdım, instagramdan da bir kaç kişiye sordum. Doktorluğundan memnunlar ancak fiyatlar aşırı yüksek ve tedavi sürecinde de sürekli arttıgını söyleyen oldu. Yani bir ay görüşmeye gidip fiyat alıp, sonraki ay tedaviye gittiklerinde 10 bin tl fazla fiyat söyleyip fiyatlar güncellendi demişler. birisine de transfer günü hiç embriyonuz kalmadı diyerek tedaviyi iptal etmişler. Kadınlar kulübünde yorumlar çok olumlu ancak instagram biraz kafamı karıştırdı. ben artık maddi manevi baya yıprandığım için çok iyi araştırma yapıp ilerlemek istiyorum. Kafamda soru işareti bırakmayacak doktor arıyorum. Genelde transfer yapıldıktan sonra dondurulacak embriyo kaldığında, acaba doktor yeni transfer yapmak için bilerek başarısız transfer yapıyor mudur diye düşünmek istemiyorum. Tabi bu vicdan işi ama gerçekten doktorlar güven vermiyor, sadece nasıl daha fazla para kazanırım diye düşünüyor gibi geliyor özellikle çok fazla para isteyen doktorlar bende biraz bu imajı çiziyor.
teşekkürler böyle yorumlar cesaret veriyor :) ama üst üste başarısızlıklar yaşanınca da doktorlara tepkiler artıyor. yukarıda yazılan ücretler başka kliniktekilerin çoğunun 2 katından da fazla. Bu kadar parayı verdikten sonra başarısızlık olursa çok üzülürüm. Dediğim gibi elinden geleni yapıp başarısızlık oluyorsa ona yapacak bir şey yok. Ama bu süreçte ne kadar para kazansam kar diye bakan doktorlar da var maalesef. Mesela bir başkasına Tolga hoca ERA testi önermiş, ben kendim içinde araştırdım çoğu yabancı kaynakta hiç bir bilimsel geçerliliği olmayan bir test olduğu yazıyor ve bazı konusunda bilgili doktorlar da her ay rahimin embriyoyu kabul ettiği zamanın değiştiğini savunuyor ve bu testin sadece para tuzağı oldupu söylüyor. Bu testi isteyen doktorların gerçekten doğruluğuna inanarak mı istediği yoksa para kazanma niyetinde mi olduklarını kestirmek zor. Bu kadar başarısızlıklarla uğraşırken bir de güvenilir ve dürüst bir doktor bulmak çok zor gerçektenSizi asla yanlis yonlendirmek istemem ve sizi cok iyi anliyorum. Ben de Tolga hocanin hastasiyim ve fiyatlar evet yuksek. Ancak birtek seyden eminim Tolga hoca asiri basari odakli bir doktor ve bilincli bir basarisiz transfer vs yapacak bir insan degil. Bu dusuncem, tedavim suresince benim ve bana da referans olan arkadaslarimin yasadiklarimiz sonucunda olustu. İlk deneme de pozitif gorduk cok sukur. İlk denemede olmayan da gordum bu arada. Ama hastasi olarak size soyleyebilecegim Tolga hocanin iyi bir insan oldugu. Maddi durumunuz el veriyorsa denemenizi isterim cunku basari yuzdesi oldukca yuksek.
teşekkürler böyle yorumlar cesaret veriyor :) ama üst üste başarısızlıklar yaşanınca da doktorlara tepkiler artıyor. yukarıda yazılan ücretler başka kliniktekilerin çoğunun 2 katından da fazla. Bu kadar parayı verdikten sonra başarısızlık olursa çok üzülürüm. Dediğim gibi elinden geleni yapıp başarısızlık oluyorsa ona yapacak bir şey yok. Ama bu süreçte ne kadar para kazansam kar diye bakan doktorlar da var maalesef. Mesela bir başkasına Tolga hoca ERA testi önermiş, ben kendim içinde araştırdım çoğu yabancı kaynakta hiç bir bilimsel geçerliliği olmayan bir test olduğu yazıyor ve bazı konusunda bilgili doktorlar da her ay rahimin embriyoyu kabul ettiği zamanın değiştiğini savunuyor ve bu testin sadece para tuzağı oldupu söylüyor. Bu testi isteyen doktorların gerçekten doğruluğuna inanarak mı istediği yoksa para kazanma niyetinde mi olduklarını kestirmek zor. Bu kadar başarısızlıklarla uğraşırken bir de güv
Merhabalar üst üste başarısızlık yaşayan biri olarak doktor gerçekten çok önemli ilk tedavise daha uygun ve yine isim yapmis bı doktora gittik 1 asi 2 tüp yaptık ama o kadar ezberlenmis bı tedavi uygulandı ki klasik adetin 3. Günü git ilaçları al ve başla sonuç başarısız tedavi bitiginde ben şunu diyemedim doktor elinden geleni yaptı kısmet değilmiş..Tolga hocaya tavsiye üzerine gittim fiyatları yüksek biraz ama daha tam tedaviye başlamadan şunu diyebilirim ki doktorum elinden geleni yapıyor amaç digerleri gibi para olsa ben 3.5 aydır nerdeyse tedaviye başlamak için bekliyorum ama hoca başlamıyor çünkü vücut tamamiyle hazır değil öncesinde vitamin falan kullandiriyor.simdi başkasına gitsem 3 ayda kaçıncı tedavi idi.birde su var benim için gerçekten önemli sizin dusuncenizi bilememem doktorla iletişim kurup soru sorabilmek..bı oncekiyle kiyasliyorum hep ama ben ilkinde toplasan 3_4 soru soramadım..teşekkürler böyle yorumlar cesaret veriyor :) ama üst üste başarısızlıklar yaşanınca da doktorlara tepkiler artıyor. yukarıda yazılan ücretler başka kliniktekilerin çoğunun 2 katından da fazla. Bu kadar parayı verdikten sonra başarısızlık olursa çok üzülürüm. Dediğim gibi elinden geleni yapıp başarısızlık oluyorsa ona yapacak bir şey yok. Ama bu süreçte ne kadar para kazansam kar diye bakan doktorlar da var maalesef. Mesela bir başkasına Tolga hoca ERA testi önermiş, ben kendim içinde araştırdım çoğu yabancı kaynakta hiç bir bilimsel geçerliliği olmayan bir test olduğu yazıyor ve bazı konusunda bilgili doktorlar da her ay rahimin embriyoyu kabul ettiği zamanın değiştiğini savunuyor ve bu testin sadece para tuzağı oldupu söylüyor. Bu testi isteyen doktorların gerçekten doğruluğuna inanarak mı istediği yoksa para kazanma niyetinde mi olduklarını kestirmek zor. Bu kadar başarısızlıklarla uğraşırken bir de güvenilir ve dürüst bir doktor bulmak çok zor gerçekten
Sizi cok iyi anliyorum. Umarim en hayirli karari verirsiniz ve evladiniza tez vakitte kavusursunuz.teşekkürler böyle yorumlar cesaret veriyor :) ama üst üste başarısızlıklar yaşanınca da doktorlara tepkiler artıyor. yukarıda yazılan ücretler başka kliniktekilerin çoğunun 2 katından da fazla. Bu kadar parayı verdikten sonra başarısızlık olursa çok üzülürüm. Dediğim gibi elinden geleni yapıp başarısızlık oluyorsa ona yapacak bir şey yok. Ama bu süreçte ne kadar para kazansam kar diye bakan doktorlar da var maalesef. Mesela bir başkasına Tolga hoca ERA testi önermiş, ben kendim içinde araştırdım çoğu yabancı kaynakta hiç bir bilimsel geçerliliği olmayan bir test olduğu yazıyor ve bazı konusunda bilgili doktorlar da her ay rahimin embriyoyu kabul ettiği zamanın değiştiğini savunuyor ve bu testin sadece para tuzağı oldupu söylüyor. Bu testi isteyen doktorların gerçekten doğruluğuna inanarak mı istediği yoksa para kazanma niyetinde mi olduklarını kestirmek zor. Bu kadar başarısızlıklarla uğraşırken bir de güvenilir ve dürüst bir doktor bulmak çok zor gerçekten
çok teşekkürler tolga ecemiş ve berfu demir ile görüşeceğim hangisi daha çok içime sinerse burada paylaşırım. Tubikko' nun dediği gibi bir kısım doktor herkese aynı tedaviyi uyguluyor, bir kısmı herkese her şeyi denemeye çalışıyor, Umarım vicdanlı olan, esnaflık yapmayan bir doktor ile karşılaşırız ve bir an önce evladımıza kavuşuruz kızlar .Sizi cok iyi anliyorum. Umarim en hayirli karari verirsiniz ve evladiniza tez vakitte kavusursunuz.
Amin inşallah bende aynı doktorlar arasinda kalmıştım..çok teşekkürler tolga ecemiş ve berfu demir ile görüşeceğim hangisi daha çok içime sinerse burada paylaşırım. Tubikko' nun dediği gibi bir kısım doktor herkese aynı tedaviyi uyguluyor, bir kısmı herkese her şeyi denemeye çalışıyor, Umarım vicdanlı olan, esnaflık yapmayan bir doktor ile karşılaşırız ve bir an önce evladımıza kavuşuruz kızlar .
çok teşekkürler tolga ecemiş ve berfu demir ile görüşeceğim hangisi daha çok içime sinerse burada paylaşırım. Tubikko' nun dediği gibi bir kısım doktor herkese aynı tedaviyi uyguluyor, bir kısmı herkese her şeyi denemeye çalışıyor, Umarım vicdanlı olan, esnaflık yapmayan bir doktor ile karşılaşırız ve bir an önce evladımıza kavuşuruz k
Muayene ücretini her gittiğinizde mi veriyordunuz acabaMerhaba 1000 TL muayene ücreti. İlaçların ücreti ayrı. 25 bin tüp bebek ücreti transfer 8 bin. Genetik test bir embriyo için 350 dolar
Muayene ücretini her gittiğinizde mi aliyorGeçen hafta gittim tolga hocaya muayeneye söyliyim fiyatları. Tüp bebek 38bin genetik 2500 dolar transfer 15bin artı ilaç masrafı. Muayanede 1250 tl olması lazım
Hayır 1 kez veriyorsunuz 6 ay geçerli sanırım sonrasındaMuayene ücretini her gittiğinizde mi aliyor
Şuan hangi asamadasiniz peki tedavi deMerhabalar, bende Tolga ecemiş ile tedaviye başladım. Bende bu sitedeki olumlu yorumlar sonucunda Tolga hocada karar kıldım. Evet ücret olarak kesinlikle çok yüksek. Ilk muayenede çok ilgiliydi ve gerek önerdiği tedaviler gerekse konuşması ve yaklaşımı ikna etti. Sonraki muayenelerde ilk günkü ilgiyi göremedim, hızlıca ultrason yapıp odasına bile çağırmadan ultrason sandalyesinde hızlıca bir şeyler söyleyip gidiyor. Kötü anlamda demiyorum ama sormak istediklerimi rahat rahat soramadığımı hissediyorum, sanki acelesi var da diğer hastalara yetişmesi gerekiyormuş gibi.. Sonrasında hemşire Marina hanım ile muhatap oluyorsunuz, o açıklıyor sonraki süreci, ilaçları vs.. Muayene günü dışında telefonla falan herhangi bir soru sormak istediğinizde de Marina hanıma yönlendiriyorlar, doktora ulaşamıyoruz. Açıkçası Marina Hanım'ın sorduğum sorulara verdiği cevaplar beni tatmin etmiyor, doktorun fikrini almak istiyorum, hemşirenin değil ama 'bu böyle, hoca farklı bir şey söylemeyecek, tolga hoca bunu böyle yapıyor' gibi kestirilip atılan cevap alıyorum. Tüp bebek süreci çok hassas bir dönem ve açıkçası insan biraz daha ilgi/zaman/kafa rahatlığı vs. bekliyor. Umarım sonuç başarısız olunca keşke hocaya zamanında ulaşabilip, sorularıma daha fazla zaman ayrılsaydı gibi bir izlenim kalmaz geriye. Şu ana kadar tek sıkıntım bu. Ama doktorluğuna ve elinden geleni yapacağına inanıyorum. Süreç devam ettikçe yeni tecrübelerimi paylaşırım.
haftaya yumurta toplama işlemi olacakŞuan hangi asamadasiniz peki tedavi de
Bende bugün iğnelere basliycam inşallah süreç hepimiz için güzellikle ilerlerhaftaya yumurta toplama işlemi olacak