toksoplazma....

Bende bu konudan muzdaribim cok korkuyorum doktor banada değerlerin sınırda çıkmış deyip tıpa sevk etti orda avidite istendi sonuçlar haftaya çarşamba belli olcak ama ben çok korkuyorum çocukken aşı olup olmadığımı geçirip gecirmediğimi bilmiyorum 9+5 günlük hamileyim geçmi kalındı bu test için neden bana antibiyotik vermediler her ihtimale karsi

Enfeksiyon bölümüne gidebilirsiniz vakit kaybetmeden ilacın Bi zararı yok bebeğe geçmesini engelliyor

Benim de ıgg ve ıgm pozitif çıktı aviditem yüksek çıktı şimdilik rahatız 2 hafta sonra tekrar yaptıracağız bu arada ıgg 250 çıktığı için oldukça iyi bir değer buldu dr çok şükür..inş sonraki testte güzel çıkar ilk öğrendiğimde çok korktum ama yersiz olduğunu anladım Rabbim bebeklerimizin sağlığıyla imtihan etmesin bizleri

Ya benimde ıgg 250 idi ama avidite düşük çıktı anlam veremedi doktor sonra tıpa gittim orda orta değerde çıktı

Canım merhaba tekrardan geçmiş olsun ben de seninle aynı durumdayım 7+2haftalık hamileyim iki yıldır uğraşıyorum tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım. çocukluğum hayvanların arasında geçti bu virüse kesinlikle bağışıklık sağlamam lazımdı ama Rabbimin imtihanı demek ki hamilelilikle birlikte başlamış bu virüs. IgG negatif Igm pozitif çıktı avidite yapıldı o da düşük bir değermiş yani hastalık yeni başlamış. pazartesi tekrar lgm ölçülecek ona göre ilaca başlayacağım. canım sen ankarada hangi doktora gittin? ben çankırıdayım tedavi için ankaraya geliyorum. aklımda olsun belki çıkış yolu bulamazsam senin doktoruna da giderim.

Aminnn sen dua et kuzum geçmez inş bebişine..başka yerlerde okumuştum bebeğine geçirmeyen çok insan var
İnşallah canım inşallah inan hissediyor bebişim. hamileliğimin başından beri ne ağrı ne sızı hissettim şu iki gündür kasığımda ara ara ağrı oluyor konuşuyorum onunla üzülme annem bişey olmayacak diye inşallah pazartesi sonucum güzel çıkar da ona göre tedavime başlarım

Herşey Allahtan derdi veren dermanı elbet gönderir bu da imtihan canım sen Rabbine teslim et kendini..

Gelmis gecmis olsun.Su an takipli olsugunuz doktorunuz kim?

mrb arkadaslar. bende 8hafta 3 günlük hamileyim. 4. haftada ıgg negatif ıgm 1,57 pozitif cıktı. devlet hastanesinde salak doktorum hic bişey soylemedi bana ıkı hafta sonra tekrar kontrole gel dedi. bende rutın kontrol dıye geldim tekrar yaptı tahlıl bu sefer 1.44 pozıtıf ıgm cıktı ıgg yıne negatif. yine olayın ciddiyeti ile ilgili bişey söylemedi antibıyotık rowamycini yazdı ben hapı görünce tereddut ettim aile hekımıme sordum kullanayımmı diye o ciddi bişey bu kesınlıkle dedi kullan dedi ciddiyetını o an analdım arastırdım ve ciddi bişey olduğunu öğrendım. hapı kullanmaya basladım ıkı gun sonra bide özel hastaneye gittim orda test yaptırdım sonuclar bı hafta sonra cıktı carsamba gunu yani ıgg negatif ıgm 0.79 negatif yanı sınır değer 0.8 olsa pozıtıf oluyo. avidite yuksek cıktı yüzde 98 doktorum sonuclar guzel skntı yok dedi sen yınede hapı kullan dedi ama laboratuvarda tekrar aradılar sınır degerde olduğu ıcın tekrar kan aldılar sonuclar haftaya cıkacak dediler. bakalım salı carsamba cıkınca nasıl olacak 3 testın ıkısı pozıtıf cıktı 3. negatif insallah hapın faydası oldu erken den kullanmamın ama hamılelıgın basında olduğu ıcın yenı olması bebegıme gecmısmıdır diye korkutuyo beni.

Merhaba Arkadaşlar bu konuyu açarken okadar canım yanmıştı okadar kaygılar içindeydim ki şimdi size son durumumdan bahsedeyim istedim ben 22 kasım da bebeğimi kucağıma aldım iki hafta erken doğdu sağlığı gayet yerinde kilosu 3250 Nur topu gibi bir erkek:) Rabbim herkese nasip etsin.. bebeğimin tüm tetkikleri yapıldı ve gayet sağlıklı çok şükür Allah a. Lütfen bir karar verirken iyi düşünün.

Gittin mi doktor a kusura bakmayın bebeğimi dünyaya getirdim ilgilenemedim fazla burası ile

Gittin mi doktor a kusura bakmayın bebeğimi dünyaya getirdim ilgilenemedim fazla burası ile

Amniyosentez yaptırmayı sakın ihmal etmeyin 16. Haftada

Hayırlı olsun canım ben o işi çözmüştüm çankırıda yanlış sonuç çıkmış ankarada ikisi de negatif çıktı ama bebeğimin kalp atışını duyamadık gelişmediği için kürtaj oldum Rabbim kaldıramayacağımız şeylerle imtihan etmesin inşallah sabır diliyorum Rabbimden. Rabbim sizlerin yavrularının acısını göstermesin.. İnşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…