- Konu Sahibi zeynepthevideographer
Kedilerden olsa en baştan çıkardı toksoplazma sadece kedilerden bulaşmaz eğer sonradan pozitif çıktıysa sebze meyveyle vs kapmış ihtimaliniz daha yüksek. 2 tane kedim var sürekli çiğ etle beslerim çıkar binayı gezer gelirler vs toksoplazma kesin gözüyle baktık gebelik düşürken kedilerime test yaptırdım ve negatif çıktı. Yüksek ihtimalle kötü bişey yoktur toksoplazma hiç yoktur ama varsa bile kedilerinizi suçlamayın ve mesafe koymanıza gerek yok ben ağızlarından öperim yani o derece çok şüpheleniyorsanız veterinerde kedilerinize test yaptırabilirsiniz. Bence kafasının büyük olması tamamen genetik Allah korusun hidrosefali olsa %90 95 detaylı ultrasonda çıkıyor. Burda çok okudum kafasının büyük olmasını hep sağlıklı bebekler doğdu. Sizin haftalarınızda benim bebeğimin de kafası 1 hafta öndeydi doktorumuz çok normal demişti şimdi 37+3deyiz nerdeyse haftasıyla uyumlu. Yani biraz uzun oldu ama hem içiniz rahat olsun hemde sokağa atmaya kıyamadık demişsiniz lütfen bunu aklınıza bile getirmeyin onlarda sizin evladınız. Şuan 2 cm açıklıkla geziuorum ama kedilerimden biri ishal onunla uğraşıyorum yani karnımdakinden ayıramam.