toksoplazma....

Amniyosentez sonucunda kesedeki suda tespit edilse rovamisin dışında başka ilaç mı veriyorlar

Kıyamam ya çok üzüldüm Rabbim daha büyük acılar vermesin hayırlısı böyleymiş belkide çok dua et oldu mu

Kıyamam ya çok üzüldüm Rabbim daha büyük acılar vermesin hayırlısı böyleymiş belkide çok dua et oldu mu
Sağolasın canım Rabbim böyle acılar yaşatmasın inşallah dileyen herkese hayırlı sağlıklı sıhhatli hamilelikler evlatlar nasip etsin inşallah

Nolur bana da yardımcı olun çok çıkmazdayım daha önce 2düşük yaptım sebebi kan pıhtılaşması çıktı tam dermanı buldum derken toksoplazma çıktı ( 6. Haftamda test yaptırdım igg ve igm pozitif çıktı. Avidite yaptırdım 0.160düşük avidite çıktı yani gebelikte geçirdiğim netleşti. Şuan 10haftalık oldum kalp atışı boyu her şeyi çok güzel ama ben sevinemiyorum gittiğim doktorlar aldırmamı öneriyolar. Diğer iki gebeliğimde kalp atışı falan duymamıştım ama şimdi kalbide atıyo kolları bacakları da var nasıl kıyarım istanbul da yaşıyorum bana işin ehli bi doktor önerin lütfen ve en önemlisi sizlerin bebekleri nasıl sağlıklı mı? Bana destek olum güzel haberler verin çok bunalımdayım

Bendede cikti 2 gün oldu hamileligimi öğreneli şimdi unv hastanesine basladim çok araştırdım istanbulda acibadem hastanesinde prof. Dr. Melih Atahan Guven çok çok iyi olduğunu duydum bu bizim durumda birinin doktoruydu ben izmirdeyim ona gitme şansım yok ama sen gidersin inşallah haberini bekliyorum

Merhabalar 6 haftalık hamileyim ve ıgm 0.97 ıgg 32 çıktı sizce enfeksiyonu şuanmı geçiriyorumdur ıgm değeri çok düşük yanlışta olabilir dediler yarın avidite yaptırıcam ama düşünmekten kendimi alamıyorum bilginiz varmı acaba bu enfeksiyonu şuan taşıyor olsam değerim 0.97 den fazlamı çıkardı ?

Pozitif derken deperleriniz kaçtı acaba benim ıgm 0.97 ıgg 32 ölüyorum merakten yarın avidite yaptırıcam QUOTE="Aneliyapnr, post: 50915179, member: 823956"]Nolur bana da yardımcı olun çok çıkmazdayım daha önce 2düşük yaptım sebebi kan pıhtılaşması çıktı tam dermanı buldum derken toksoplazma çıktı ( 6. Haftamda test yaptırdım igg ve igm pozitif çıktı. Avidite yaptırdım 0.160düşük avidite çıktı yani gebelikte geçirdiğim netleşti. Şuan 10haftalık oldum kalp atışı boyu her şeyi çok güzel ama ben sevinemiyorum gittiğim doktorlar aldırmamı öneriyolar. Diğer iki gebeliğimde kalp atışı falan duymamıştım ama şimdi kalbide atıyo kolları bacakları da var nasıl kıyarım istanbul da yaşıyorum bana işin ehli bi doktor önerin lütfen ve en önemlisi sizlerin bebekleri nasıl sağlıklı mı? Bana destek olum güzel haberler verin çok bunalımdayım [/QUOTE]

[/QUOTE]durumunuzu çok iyi anliyorum. Bende hamileliğin 6. Haftasında igm pozitif igg negatif yani aktif enfeksiyon vardı bi ay rowamaycine.kullandım sonra doktorlar net bisey demiyordu klasik şeyler 20. Haftaya kadar bekleyip 20. Haftada çocuktan sıvı alınacak geçip geçmediğine bakılacak dedi. Anne karnında bebe de sıvı almak sorun çıksa allahtan dedik esimle hapida kestik. Bi daha doktora bu problemi hiç söylemedik. Oglum doğdu şimdi 4. Ayında çok şükür sağlıklı çok tatlı yani verende allah alanda kalbini ferah tut iyi düşün iyi ol

İçimi ferahlattınız çok teşekkür ederim bakalım cuma günü öğricez bizde aktifmi değilmi umarım herşey yolunda gider sizinki gibi

İçimi ferahlattınız çok teşekkür ederim bakalım cuma günü öğricez bizde aktifmi değilmi umarım herşey yolunda gider sizinki gibi

Benim aviditem 6. Haftada düşük çıkmıştı yani bunun anlamı son 3ay içinde geçirdiğimi gösteriyordu yani en riskli durumdaydım.. tüm doktorlar perinatologların büyük çoğunluğu bebeğimi aldırmam gerektiğini söyledi.. ben aldırmadım ama rovamcyn antibiyotik tedavisine başladım. Şimdi 36. Haftamdayım ve bebeğimde toksoplazma belirtilerine rastlanmıyor çok şükür Ben bu riski göze aldım..size tavsiyem doktorun ilaç önerisine mutlaka uyun. Antibiyotik kullanmak şart..zor süreçler sizi en iyi ben anlarım..detaylı sormak istediğiniz ne varsa da seve seve yardımcı olurum

çok geçmiş olsun. Gebeliğimin 16.haftasındayım ve yeni fark ettik enfeksiyonu. Igm ve ıgg pozitif, avidite düşük. Çok üzgün ve endişeliyim. 18. Haftada amniyosentez yapılacak. Umarım sizin bebeğiniz kadar şanslıdır bebeğim

Kizlar bende. 7 haftalık hamileyim ama bnde anti topoxlzma IgM pozitif anti topxlazma igg pozitif cmv IgM negatif cmv igg pozitif kizlar bilen varsa bana cevaplar mu yardımcı olur musunuz

Çok geçmiş olsun canım.. Rabbim sağlıklı bi şekilde bebeğini kucağına almayı da nasip etsin inşaallah..
merhaba ben hamile kalmayi dusunuyorm evde kediler var ve korkuyorm ben bu tokso. virusunu almisimdir diye. ne yapmam lazm

merhaba ben hamile kalmayi dusunuyorm evde kediler var ve korkuyorm ben bu tokso. virusunu almisimdir diye. ne yapmam lazm
Hamilelikten önce virüse maruz kalıp atlatmışsan eğer sıkıntı değil. Ama Hamilelikten hemen önce yada hamilelik esnasında dikkat etmeniz gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…