Bpd ve hc ileride, kediler ve toksoplazma ihtimali

Ya çevre o kadar baskı yaptı ki engelli olacak çocuğunuz diye. Kayınvalideme rica ettik hamilelik sürecinde sadece sizde kalsın diye. İstemedi. Ama onlar da bizim evladımız. Dediğiniz gibi uzak durmaya çalıştığım zaman bile gözünde biraz çapaklanma gördüm deliye döndüm. Sarıp sarmaladım. Dezenfekte ettim. Hep dua ettim bir şey bulaşmasın diye. Hiç çiğ et vermedim. Sadece mama ile beslendiler. Biri iki ay önce binaya kaçmış 4 gün kadar sonra kakasında kan gördük. Veteriner parazit var dedi aşı yaptı. İyileşti. Aklıma hep o takılıyor. Binada bir şey yediyse o ara bana tokso bulaşmışsa diye korkuyorum.
Kedilerden geçmesi çok zor .Sizin yediğiniz sebze,meyve,az pişmiş etten de geçer.Markette havadan bile geçebilir.Siz takmayın büyükleri.Eşiniz çok haklı" o kedileri verseydiniz çocuğunuz hasta olabilirdi, gerçekten".... Galiba testiniz de negatif çıkmış 🙂🙂🙂süper .Arkadaşımın bebeği de büyük kafaliydi ,korkuttular, şimdi harika bir genç kız 💜...Babası koca kafaliydi çünkü 😃. Size sağlık,mutluluk dilerim.Kedilerin aşılarını yine de atlamayın ...

Kedilerden geçmesi çok zor .Sizin yediğiniz sebze,meyve,az pişmiş etten de geçer.Markette havadan bile geçebilir.Siz takmayın büyükleri.Eşiniz çok haklı" o kedileri verseydiniz çocuğunuz hasta olabilirdi, gerçekten".... Galiba testiniz de negatif çıkmış 🙂🙂🙂süper .Arkadaşımın bebeği de büyük kafaliydi ,korkuttular, şimdi harika bir genç kız 💜...Babası koca kafaliydi çünkü 😃. Size sağlık,mutluluk dilerim.Kedilerin aşılarını yine de atlamayın ...
Bizimki de koca kafalı olacak sanırım 😄 Evet negatif çıktı testimiz. Yapısal diyoruz artık. Miniklerimiz bizimle. Bu soğukta onları hiçbir yere gönderemem, ne olacaksa olur

Bizimki de koca kafalı olacak sanırım 😄 Evet negatif çıktı testimiz. Yapısal diyoruz artık. Miniklerimiz bizimle. Bu soğukta onları hiçbir yere gönderemem, ne olacaksa olur
Bu arada hidrosefali olan bir bebekte biliyorum.Şant taktılar.Şimdi o da 13 yaşında sapasağlam maşallah 🙂.Allah hepsini korusun....Bebekleri,kedileri.....💜💜💜💜💜💜.Kediler konusunda da kimseye taviz vermeyin.Herkes konuşur.Sallayınnnnn!!!!!

X