Toksik ilişki

Maşallah sitedeki bütün sorunlu adamlar da eski nisanliniza benziyormuş gözümde pokemondaki eleman canlanıyor, her yerde aynı eleman vardı ya hani
Çünkü aslında hepsinin özü aynı. Aşağılık kompleksi, öfke problemi, empati yoksunluğu, yer yer narsistlik. İnsanların bunları zamanında görmesini istiyorum

Konu sahibi senden yaşça büyüğüm seninle naçizane bir kaç hayat gözlemimi paylaşmak isterim.

Burda bahsi geçen insan 19 yaşında. 19 yaşında bu kadar toksik bir insansa hayatta tecrübe edeceği kötü şeyler bu kişiyi bir canavara dönüştürür.

Şimdi sen bunun bütün bu toksikliğini çekersin, acırsın, kıyamazsın, o ilk uygun fırsatını bulduğunda başka kadına gider ona da kul köle olur.

Kimsenin annesi değilsin, annesi gibi olmaya çalışma. Kimsenin açtığı yarayı sen düzeltemezsin, bunun için kendini paralama çünkü hiçbir zaman senin yaptığının kıymeti bilinmez. Sonunda yine kötü sen olursun.

Kendi kıymetinin farkına var ona göre davran karşındakine. Sen kendini ne kadar hiçe sayar ve bir şeyler için paralarsan karşındaki seni o kadar ezmeye çalışır.

Son olarak da lütfen bu çocuktan kurtul. Çünkü gerçekten burda bahsi geçen kişi bir çocuk.

Eğer terapi işe yaramıyorsa terapistinizi değiştirin. Ailenizle aranızla düzeltin. Ailenizle problemleriniz neyse oturup konuşun açıkça ve onların manevi desteğini alın. İnsanlar hayatımıza girer, çıkar ama gün sonunda ailemizle kalırız. Konunuzu okuyunca sizin de zor bir hayat geçirdiğinizi düşündüm. Siz üniversite bitirmiş dönemdesiniz karşınızdaki henüz üniversiteye yeni başlayacak yaşta birisi. Bu şekilde aradaki farkı tam olarak oturtabilirsiniz belki. Sizin de zor bir döneminiz ve ilgi isteğindesiniz belli ki yoksa sizde bir çocukla birlikte olduğunuzu bilirdiniz. Size tavsiyem patronunuzla konuşup izni uzatmanız, bu süreçte terapistinizi değiştirmeniz(işe yaramadı dediniz diye söylüyorum) ve ailenizle biraz vakit geçirmek olacaktır. Akşam ve sabah kendinize özsaygı ve özdeğerle ilgili telkin cümleleri söylemeniz sizi rahatlatacaktır. O kişiyi her yerden engelleyip hayatınıza devam etmelisiniz, bu işin oluru yok

Çünkü aslında hepsinin özü aynı. Aşağılık kompleksi, öfke problemi, empati yoksunluğu, yer yer narsistlik. İnsanların bunları zamanında görmesini istiyorum
Bence buradaki sorun çocuğun 19 yaşında olması. Biz o yaşta b.kumuzla oynuyorduk yani nasıl bir ciddiyet beklenmiş çoluk çocuktan anlamadım

Bence buradaki sorun çocuğun 19 yaşında olması. Biz o yaşta b.kumuzla oynuyorduk yani nasıl bir ciddiyet beklenmiş çoluk çocuktan anlamadım
30’una gelince aynı olacak ki temelini sağlam atıyor şimdiden ama 19 olduğunu duyunca ben de bir şok oldum 25-30 arası beklerdim

Eminim herkesin kötü geldiğini bildiği halde bırakmakta zorlandığı şeyelr olmustur. Kendine yüklenme bnce çok fazla. En azından bazı şeylerin farkına varmışsın . Kendine daha fazla odaklanmaya çalış canım . Her şey çok güzel olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…