• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Toki

Minigim17

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2016
392
229
103
arkadaşlar merhaba. Toki ye başvuru yapmak istiyorum. Fakat %10 peşinat istiyorlarmış toplu paramız yok. Dul biri başvurursa da %10 peşinat istiyolar mi acaba bilgisi olan var mi. 240 ay taksit diyorlar, aylık kaç olur 3+1 için. Daire fiyatları nedir.

Hepsinde alınıyor diye biliyorum 2+1 ortalama 14 bin peşinat 894 taksit, 3+1 20-24 bin peşinat 1090 tl idi sanırım ödemesi TOKİ sitesine girerseniz yazıyor.

bütün daireler de o peşinatı vermek zorundasınız. belli bir süre tanıyorlar peşinat için, aylık ödemeler ev tesliminde başlıyor.

annemler toki den ev aldılar ekim de taşındılar. 10bin peşinat verdiler. sonra kdv parası diye bi daha kaç bindi unuttum ödeme yaptılar. geldik 60 yaşına evimiz yok dediler bi ev sahibi olalım toki ucuz dediler ama nerde. 900 e yakın taksidi var. e 10 binlik kısmı falanda başkasından borç aldılar. sonra çevre temizlik parası aldılar. aidatları zaten 150 mi ne olmuş. bak ocak ayındayız hala doğalgaz gelmedi. çok pişmanlar su an ama başka türlü de ev alamazlardı. ömürlerinin sonuna kadar taksit ödeyecekler böyle ama annem diyor en azından kira yerine bun uödüyorum bi evim var derim diyor.. yazmak istedim işte.

daire hangi ilde
kaçıncı kat
cephesi ne

bunlara göre değişir fiyatı. bilemeyiz yani kaç olduğunu. tokinin sitesine bakın.

Bende tokiye ilk kez yazıldım. Aklımda bir sürü soru var. Diyelim ki kurada ismimiz çıktı sözleşme ne kadar süre sonra imzalanır acaba. Peşinat biriktirmek için zamsn lazım çünkü

Back
X